Википедија:Дозволе за објављивање/СХД Бели орао

С Википедије, слободне енциклопедије

Poštovani gospodine Zivkovic,


Hvala vam na poslatom emailu. Slazemo se u vezi svega sto ste u vasem emailu naveli.

Zeleli bismo da razmenimo article koje posedujemo,linkove, postojece informacije sa Wikipedia kako bismo podigli posecenost.

Ne sumnjamo u posecenost vaseg sajta.

Pohvale vasem sajtu.



Srdacan pozdrav,


Viktorija Ugrcic





From: Velimir Zivkovic [1] Sent: dinsdag 26 december 2006 19:56 To: webmaster@rodoslovlje.com Subject: Materijal sa sajta


Poštovani!

Kao urednici Vikipedije na srpskom jeziku (http://sr.wikipedia.org), angažovali smo se u izradi ove slobodne enciklopedije. U ovu svima dostupnu enciklopediju želimo da uvrstimo i materijal sa vašeg sajta.

Vaš materijal bi bio korišćen pod uslovima GNU-ove Licence za slobodnu dokumentaciju (na engleskom GNU Free Documentation Licence, skraćeno GNU FDL, http://sr.wikipedia.org/wiki/Project:GNU_Free_Documentation_License). Ukratko, po tim uslovima, svako bi mogao slobodno da preuzme, promeni i objavi tekst i slike uz navođenja izvora/autora i obezbeđivanja elektronske verzije teksta licence.

Takođe vas pozivamo da slobodno koristite tekstove iz našeg fonda članaka koji stalno raste i dopunjava se.

Ukoliko nam dozvolite korišćenje vašeg materijala, vaš sajt će na našim stranicama biti naveden kao izvor. To će vašem sajtu svakako povećati rejting jer je Vikipedija jedan od 100 najposećenijih Internet sajtova (i jedan od onih sa najdinamičnijim rastom), dok su njeni članci često među prvim pogocima na pretraživačima.

Molimo vas da na ovaj mejl odgovorite na velimir85@yahoo.com i na permissions-sr@wikimedia.org


--- This email was sent from 87.116.153.212 on Tuesday 26th of December at 11:53:08 AM.