Википедија:Трг/Ауторско право

Из Википедије, слободне енциклопедије
Pix.gif
Pix.gif

Добро дошли на википедијски Трг!

НАВИГАЦИЈА
Pix.gif

НПП · Помоћ · Речник
Актуелности
IRC · Контакт

Архива

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10


архивирај страницу


Делови трга
Упутства

Уређивање чланака
Обликовање чланака
Викивезе
Википројекти
Слике
Ауторско право
Таблице
Странице за разговор
Пријављивање
Именски простори
Не заборавите
Закључак

Архива

Архиву Трга погледајте на Трг/Архива.

Foreign visitors?

You can contact the
English page of our Village Pump and ask a question.Предлог датотеке Standarta Predsednika Srbije (stara).gif за брисање је неосновано[уреди]

Господин Milicevic01 је не основано предложио брзо брисање датотеке Standarta Predsednika Srbije (stara).gif јер је таква стандарта постојала и не може да се каже да је измишљотина јер је постојала стандарта на савезном нивоу у Социјалистичкој Југославији тиме и у Социјалистичкој Србији и касније и у не социјалистичким републикама мислим на Србију у приоду СРЈ/СЦГ, као и стандарта СРЈ/СЦГ, а то је друга ствар што се није користила и што се незна за њу, молим администраторе да је не обришу, ово могу да потврде разна удружења које се баве том теметиком хералдике и заставама.--Dardaneli799 (разговор) 01:47, 15. јануар 2015. (CET)

Молба да се необришу датотеке 1 и 2[уреди]

Отпремио сам сада аутентични изглед грбова који су предложиле политичке странке републиканског и бившег комунистичког карактера тачније чланова СПС-а у парламенту Србије 2004. године и у радној групи за израду новога грба, стога молим администраторе да необришу дотични грб јер нису измишљотина већ су били предложени 2004. године али нису усвојен.--Dardaneli799 (разговор) 02:32, 19. јануар 2015. (CET)