Википедија:Уживо/недеља, 13. јун 2010.

С Википедије, слободне енциклопедије

Обзиром да је лето почело и да су врућине учиниле састајање у затвореном простору непопуларним, једно од решења је и састајање у неком привлачнијем простору. После првог предлога (Ада), ипак је одлука пала на двориште Ректората.

У ствари дешавало се током поподнева више састанака. Пошто се приближавало време за скупштину Викимедије Србије Милош, Марко и ја смо се састали да размотримо неке техничке и бирократске детаље. Обзиром да смо расправљали о променама статута и сличним незанимљивим стварима, то ће остати ван ових редова.

Није најјасније да ли ће овај простор остати избор и за следеће сусрете али треба похвалити сам центар града, недостатак гужве и пристојан недостатак буке.

Вероватно је био занимљивији остали део приче када је Милош остао са Марком (линуксашем, не Краљевићем) и када су наставили причу о ТЕД. То је догађај који се такође припремао у блиској будућности, по први пут је одржан у Београду и вероватно ће бити описан негде јер је Милош, испред Викимедије Србије добио лиценцу за организовање истог.

Све у свему опуштен састанак са нешто досадног и пуно опуштеног разговора. -- JustUser  d[-_-]b  00:25, 20. јул 2010. (CEST)[одговори]