Википедија:Уживо/недеља, 27. март 2005.

С Википедије, слободне енциклопедије
Пошто се пронела вест да због брзине којом радимо, вероватно нисмо са ове планете тек да разуверимо сумњичаве, a за оне који нису на снимку не гарантујемо.

Видели се Корисник:Ninam, Корисник:Обрадовић Горан,Корисник:Милош и Корисник:Bonzo, а Корисник:domatrios се јавио телефоном и пожелео нам да се лепо проведемо, Корисник:Покрајац је као и до сада био заузет неким важнијим стварима од дружења са нама :), али је обећао да ће да размотри и могућност да се сретне са нама. Корисник:Саша.Стефановић је најавио да ће ускоро да нас посети , било би нам драго али смо свесни раздаљине, исто важи и за Корисник:Горан Анђелковић само што је километража још већа.Корисник:Djordjes овог пута није дошао и мораће да донесе оправдање (Пиво), а Корисник:Zorba се није огласио премда би сви волели и да он сврати али нећемо да будемо навалентни. А ако сам неког пропустио да наведем а из Београда је или је близу боље нек се сам јави , нећемо му ништа :).

    • Морам на самом почетку да истакнем да је дама једина прочитала упутство о састајању и донела хладно Пиво и чипс, молим остатак заједнице да поступи исто :).
    • На састанку је било живо и причали смо о свему, постоји и видео запис, кратак додуше али довољан да заувек прекине причу како су неки Википедијанци зелени и слично. За оне који нису били, а могли су, можемо оправдано да сумњамо у њихову боју и превозна средства.
      • Видео запис ћу приложити ових дана на овој страни а стиже и извештај. --Небојша Бозало 02:33, 30 Мар 2005 (CEST)