Корисник:Tasha89

С Википедије, слободне енциклопедије

Rođena 26.2.1989, malo pre podne, u znaku Ribe, podznak Blizanci :) Trenutno stanovnik Beograda, inače rodom iz Mladenovca. Posle završene gimnazije, upisala sam Fakultet Organizacionih Nauka, trenutno sam uzoran student četvrte godine, kao što reče moja koleginica, i zadovoljna sam trenutno tim statusom :) Nekada davno, bavila sam se košarkom, čak sam u jednom momentu započela i profesionalnu karijeru u ŽKK Beopetrol, ali sam ipak obrazovanje stavila ispred hobija.

Moja profesionalna interesovanja[уреди | уреди извор]

Fakultet Organizacionih Nauka1(Beograd)

Moja prva želja posle završene srednje škole trebalo je da bude Filološki fakultet, međutim, na nagovor drugarice (koja se na kraju predomislila), prebacila sam interesovanje sa društvenih na tehničke nauke, i eto mene na FON-u :) Na početku studiranja nisam pokazivala neko posebno interesovanje za tematiku kojom se bavi ovaj fakultet. Nakon upisa druge godine na smer Menadžment, i dobijanja konkretnijih predmeta, razvilo se moje interesovanje za Marketing i Odnose s javnošću. Nadam se da ću nakon završenog fakulteta, stečena znanja umeti da primenim i u praksi, kao PR menadžer neke jake kompanije.

Moji omiljeni Wiki članci[уреди | уреди извор]

  • Košarka, sport kojim sam se bavila 9 godina, a i sami košarkaši su realno dobri frajeri :)
  • Marko Kešelj je moj omiljeni sportista i potencijalni budući muž :)
Marko Kešelj

Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Osnovnu školu Sveti Sava, od ranije poznata i kao Dušan Đurđević, upisala sam 1996., a završila 2004. u Mladenovcu, kao jedan od đaka generacije. Ova škola ima veliki ugled i poznata je kao škola izvanrednih odnosa među zaposlenima i važi za kolektiv u kome, kroz čitav niz generacija, onih koji su odlazili i onih koji su dolazili, duh saradnje i kolegijalnog poštovanja. Zdravi odnosi, profesionalnost prema poslu, spremnost na saradnju i razumevanje, bili su i ostali kvaliteti po kojima je i danas ova škola cenjena i prepoznatljiva. U kolektivu u kome je sloga i međusobno poštovanje, decenijama bilo osnov rezultata i uspeh škole na zadacima vaspitanja i obrazovanja učenika.I danas se ime naše škole pominje s dužnim poštovanjem i zahvalnošću, kao primer škole koja je i stručno i odgovorno vaspitavala i obrazovala skoro 50 godina mnoge generacije.[1]

Reference[уреди | уреди извор]