Разговор:Кула (град)

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије


Први поднаслов[уреди извор]

po nekim pricama,i po vidjenim materijalnim dokazima,(oklopi, stitovi, slemovi...), a koje je identifikovao moj profesor istorije, Agoston Dezsö, u Kuli su i pre pomenutih pisanih izvora postojala naselja, garnizoni ili u najmanju ruku su tu bili sahranjeni rimski vojnici, posto su u ilovaci pronadjeni delovi njihove opreme. interesanno je jos pomenuti i tunele koji su ukopani u obronke telecke, a niko nezna ni odakle dolaze, ni kuda idu, a ni ko ih je mogao iskopati.barem meni nisu poznati ti podatci.

nadam se da ce se naci jos kuljana koji ce pokusati bar da dopune ovu stranicu o nasem gradu.za sve sugestije i primedbe javite mi se na mail: csavargo64@msn.com unapred zahvalan

zoltan goga

Dopuna članka[уреди извор]

Zdravo!

Moje ime je Miljan I voleo bih da ti se pridružim u pisanju članka na wikipediji. Ja sam pre nekoliko meseci kreirao stranicu na Facebook-u: https://www.facebook.com/StareFotografijeKule. Pre par dana mi se javio jedan čovek koji bi želeo da podeli neke dokumente samnom ali još uvek ne znam šta je u pitanju pa čekam njegov odgovor. U svakom slučaju voleo bih da budemo na vezi I da se dogovorimo oko tog proširenja tog članka, ukoliko si još uvek zainteresovan.

Veliki pozdrav!

Knyazs.knyazs (разговор) 10:32, 5. јул 2013. (CEST)[одговори]