Разговор с корисником:Dinara2015

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Поздрав колега! Мислим да нема потребе да бришемо слику - Датотека:Crkva Sv. Stefan Otava sept. 2014..JPG само зату што постоји нова. Штавише, мислим да се обје могу искористити у чланцима који се односе на цркву усликану у та два наврата. ----Радован разговор 18:51, 30. октобар 2015. (CET)[одговори]

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди извор]

Здраво, Dinara2015.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

Жиле () 20:59, 12. јул 2019. (CEST)[одговори]

Одговор: Новински чланци као спољашње везе[уреди извор]

Наравно, новински чланци се могу употребити за референцирање неких тврдњи у тексту и у том случају се могу искључити из спољашњих веза, када пређу у референце. Тако да то слободно можете урадити. Квалитетно урађени интервјуи и дужи новински чланци који се баве неком особом могу да стоје у спољашњим везама ако им нисмо нашли још увек место у референцама, ту некада упознајемо унутрашњи свет те особе и може да буде корисно за даље читање читаоцима биографије. — Ђорђе Стакић (р) 08:53, 22. децембар 2020. (CET)[одговори]

Позив за учешће - Акција проширења чланака о државама свијета[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да ти скренемо пажњу да је у току Акција проширења чланака о државама свијета која има за циљ побољшање чланака о државама чланицима УН на Википедији.

Помислили смо да би могао бити заинтересован/а за ову тему, па те позивамо да нам се придружите. У случају да желиш да нам се придружиш, упиши се овде.


Садко (ријечи су вјетар) 14:52, 11. април 2023. (CEST)[одговори]

Акција писања биографија 3[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да Вам скренемо пажњу да је у току акција писања биографија која има за циљ побољшање чланака о биографијама на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, упишите се овде.


Николина Ш. 17:22, 13. април 2023. (CEST)[одговори]