1650е

Из Википедије, слободне енциклопедије

16. век | 17. век | 18. век
1620е | 1630е | 1640е | 1650е | 1660е | 1670е | 1680е
1650 | 1651 | 1652 | 1653 | 1654 | 1655 | 1656 | 1657 | 1658 | 1659Догађаји и трендови[уреди]

Наука[уреди]

Култура[уреди]

Музика[уреди]

  • 1658. — рођен Ђузепе Торели, италијански виолиниста и велики мајстор кончерта гроса.

Архитектура[уреди]

Види још[уреди]

Референце[уреди]


Месеци у години:

јануар  •  фебруар  •  март  •  април  •  мај  •  јун  •  јул  •  август  •  септембар  •  октобар  •  новембар  •  децембар