Пређи на садржај

Меридиан Спорт Србија

С Википедије, слободне енциклопедије
(преусмерено са Меридиан спорт Србија)
Меридиан спорт Србија
ВрстаСпортски портал
Основана2017
СедиштеБулевар Михајла Пупина 10Б, 11070 Београд
Оснивач(и)meridianbet.rs
Веб-сајтhttps://meridianbetsport.rs/
Језиксрпски

Меридиан спорт Србија (или Меридианбет спорт Србија) је назив специјализованог спортског интернет портала који у дигиталној форми постоји од 2017. године и функционише у склопу компаније Меридиан Тех, а сами почеци медија сежу у 2001. годину, када је излазио у штампаном издању.[1] Од 2020. године Меридиан спорт има и мобилну Андроид апликацију доступну на Гоогле плаy-у.[2] Сајт је у одговарајућем формату присутан и на друштвеним мрежама Facebook[3], Instagram, Twitter[4] i Youtube[5].

Сајт љубитељима домаћег и европског спорта доноси вести из света спорта у земљи, региону и свету.[6] Портал садржи и статистичке податке из света спорта, као и интервјуе и анализе мечева.[7]

Портал је линком повезан ка одговарајућем меридианбет форуму[8] и меридианбет[9] страници за онлине клађење.

Садржај портала[уреди | уреди извор]

Сајт покрива рубрике најновије тј. најновије вести из света спорта, фудбал, кошарку, остале спортове где су посебно издвојени тенис, зимски спортови, аутомото, борилачки спортови и е спортови. За време важних спортских догађаја као што су Олимпијске игре или Светско и Европско првенство у фудбалу има посебне рубрике за ова такмичења. Такође су посебно издвојени специјали: На данашњи дан, Кладионица и Меридиан типови. Сајт је повезан са Меридиановом фондацијом „Од срца са љубављу” где је могуће упутити донацију за важне хуманитарне акције.

Погледај још[уреди | уреди извор]

Референце[уреди | уреди извор]