Јулија Волкова

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search
Јулија Волкова
Julia Volkova at TEC Continent 140920.jpg
Јулија Волкова
Основне информације
Пуно име Јулија Олеговна Волкова
Друга имена Јулија
Датум рођења (1985-02-20)20. фебруар 1985.(33 год.)
Место рођења Москва
Руска Совјетска Федеративна Социјалистичка Република Руска СФСР, Савез Совјетских Социјалистичких Република СССР
Активни период 1999—данас
Занимање певачица
Жанр(ови) поп
Инструмент(и) вокал, клавир

Јулија Олеговна Волкова (рус. Ю́лия Оле́говна Во́лкова, р. 20. фебруар 1985., Москва, СССР) је чланица руског дуета Тату, заједно са Леном Катином.

Биографија[уреди]

Волкова је једино дете из московске средњокласне породице. Рођена је 1985. године, а отац јој је Олег Волков а руски бизнисмен а мајка Лариса фризер[1]. Са шест година Волкова се уписала у музичку школу, одсек клавир. Већ са девет година Волкова је постала члан дечјег хора Непоседи где је и упознала свог будућег партнера у каснијем певачком дуету Лену Катину [2].

Са једанаест година Волкова је пребачена у школу за уметнике са посебним талентом, и три године касније је напустила Непоседе и придружила се групи т. А. Т. у.. Јулија је увек истицала да је из хора избачена због лошег владања,[тражи се извор] али званичници хора су то демантовали изјавама да после дипломирања и одређеног броја година свако од чланова одлази касније својим путем.

Волковој је увек била посвећивана велика медијска пажња. Тако се 2003. године појавила вест да је посетила клинику у Москви и да је имала абортус, што је она касније и потврдила[3]. У мају 2004. године је Волкова потврдила да је трудна, и да ће имати дете са Павелом Сидоровим, који је веч био ожењен и имао ћерку из тог брака.[4] Јулија је родила ћерку, Викторију Павловну Волкову, 23. септембра 2004. године у Москви, [5] али даљњу везу са Сидоровом није имала[тражи се извор].

После разлаза са Сидоровим, колале су приче да ће Јулија да се уда за бившег члана руске групе Смеш!! (Smash!!), Влада Топалова[6] и да се виђа са руским репером Тиматијем[7].

Волкова је сада у вези са бизнисменом Парвизом Јасиновим. Информације говоре да су се њих двоје венчали[8], и да је 27. децембра 2007. у Москви, Волкова родила сина коме је дала име Сам[9][10]. Венчање је демантовано преко званичне интернет странице али је најављено за скору будућност.[11].

У јуну 2008. године т. А. Т. у је отказао најављени концерт, због болести Волкове[12], прави разлог није објављен али су се опет појавиле многе шпекулације, могућа дубока депресија [13] или због пластичне операције усана,[14] али ништа није потврђено. У јуну је њена партнерка Лена написла да се Јулија много боље осећа [15] и убрзо после тога Волкова се поново појавила у јавности.

У 2009. години Јулија Волков је поред групне каријере доста тога покренула и са својом соло каријером и први сингл јој је песма Спарк.

Референце[уреди]

Спољашње везе[уреди]