Википедија:Википројекат ДОНМАП

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Обавезно прочитати! Ауторска права Текст дозволе Успешне акције Контакт
Nuvola multimedia.png

Добро дошли!

Ова страница је посвећена сарадњи између Википедије и приватних лица која желе да донирају веће количине својих фотографија неких вредних објеката или познатих личности и да их учине доступним јавности, како на увид, тако и на слободно коришћење.

Овај пројекат обухвата донирање медијских фајлова, дакле, како слика, тако и видео снимака или звучних записа. Ако сте носилац ауторских права фотографија, филмских или звучних записа са енциклопедијском вредношћу и значајем, а желите да омогућите и другима да их виде и слободно користе, ово је право место за то.

Обавезно прочитајте упутства која ћете наћи, наравно, на картици Обавезно прочитати!Face-grin.svg Такође треба да знате нешто и о ауторским правима и како она функционишу на Википедији (картица, Ауторска права). Кад прочитате све то, и и даље желите да нам поклоните своје медијске фајлове, кликните на Текст дозволе, ископирајте тај текст у свој имејл и попуните празна места, и пошаљите нам мејл како бисте добили ОТРС број. Кад га добијете, пошаљите на Оставу своје фајлове.

Ако вам треба било каква помоћ, или се не сналазите најбоље на интернету и овде, код нас, на Википедији, кликните на картицу Контакт и контактирајте неког википедијанца како би вам помогао и учинио процес донације лакшим и једноставнијим.

Liferea.svg
Успешне акције донације