Википедија:Дозволе за објављивање/Гламоч

С Википедије, слободне енциклопедије

Zahtev[уреди | уреди извор]

Postovani!

Kao urednici Vikipedije na srpskom jeziku (http://sr.wikipedia.org), angazovali smo se u izradi ove slobodne enciklopedije. U ovu enciklopediju dostupnu svima zelimo da uvrstimo i materijal sa vaseg sajta.

Vas materijal bi bio koriscen pod uslovima GNU-FDL licence (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License). Ukratko, pod uslovima licence tekst bi bilo moguce slobodno preuzimati i objavljivati, uz uslov navodjenja izvora i obezbedjivanja elektronske verzije teksta.

Takodje vas pozivamo da slobodno koristite tekstove iz naseg stalno rastuceg fonda clanaka.

Ukoliko dozvolite koriscenje vaseg materijala, na nasim stranicama ce biti kao izvor naveden vas sajt. To ce istom svakako povecati rejting, jer je Vikipedija jedan od 100 najposecenijih Internet sajtova (i jedan od onih sa najdinamicnijim rastom), dok su njeni clanci cesto medju prvim pogocima na pretrazivacima.

Poslao Milan Stojanovic.

Odgovor[уреди | уреди извор]

gospodine milane,

tekst i fotografije sa web stranice www.glamoc.com bez ikakvih ogranicenja koristite za navedene svrhe. uskoro, cim smognem malo vremena, postavicu jos fotografija, a radi se i na redizajnu i reorganizaciji same stranice.

srdacan pozdrav,


Dragomir Ninkovic Art Director Grafomark Marketing & Design Studio Mese Selimovica 50, 78000 Banja Luka, RS, Bosnia & Herzegovina Phone:+387 51 212 211, Fax:+387 51 212 340, www.grafomark.com

Zahtev[уреди | уреди извор]

Poštovani,

Vikipedija na srpskom jeziku je u prethodnom periodu dobila dozvolu za objavljivanje materijala sa vašeg sajta. Na tome vam se iskreno zahvaljujemo i nadamo se i ubuduće dobroj saradnji na obostrano zadovoljstvo. Javljam vam se sa molbom da potvrdite da ste još uvijek saglasni da se materijal sa vašeg sajta koristi pod uslovima Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licence (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.sr). Ukratko, po tim uslovima, svako bi mogao slobodno da preuzme, izmijeni, koristi i objavi tekst i slike uz uslov navođenja izvora/autora i da djelo, koje uključuje materijal sa vašeg sajta, objavi pod istim ili sličnim uslovima.

Važna napomena: molimo vas da vaš odgovor pošaljete na adresu permissions-sr@wikimedia.org i istovremeno na adresu sa koje vam je upućen ovaj zahtjev. Samo odgovori koji stignu na adresu permissions-sr@wikimedia.org smatraće se punovažnim. Preporuku kako vaš odgovor treba da izgleda možete da vidite ovdje: http://sr.wikipedia.org/wiki/VP:ODGOVOR. Hvala!

Odgovor[уреди | уреди извор]

Postovanje!

Potvrdjujem ispred ZU"Glamoc" da mozete koristit nase podatke sa http://www.glamoc.com za svoje potrebe.

Srdacan pozdrav!

Dragan Martic