Википедија:Трг/Идеје

Из Википедије, слободне енциклопедије

Добро дошли на википедијски Трг!

НАВИГАЦИЈА

НПП · Помоћ · Речник
Актуелности
IRC · Контакт

Архива

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


архивирај страницуАрхиве Трга по одељцима погледајте на Трг/Архива.

Одељци трга
Упутства

Уређивање чланака
Обликовање чланака
Викивезе
Википројекти
Слике
Ауторско право
Табеле
Странице за разговор
Пријављивање
Именски простори
Не заборавите
Закључак

Foreign visitors?

You can contact the
English page of our Village Pump and ask a question.SNTV[уреди]

Ljudi, ja sam danas provalio da na TV-u postoji kanal koji se zove Srpska naučna televizija (Fejsbuk stranica)...kao mladi se okupili da promovišu nauku, obrazovanje, kulturu itd...piše da su NVO (nisam našao ko ih finansira)...i cela stvar (kako program, tako i sajt) izgledaju otvoreno i privlačno za saradnju...Moje pitanje je, da li je neko iz Vikimedije Srbije/vikipedije (možda neko od urednika) cimao ove ljude, i ponudio neku (moguću) emisiju o našem projektu...cela stvar mi liči kao potencijalni otovreni prostor gde (u obostranom smislu/koristi) naš projekat može da se prezentuje, promoviše..privuče nekoga...a ne vidim zašto ne bi iskoristili ovaj otvoreni prostor (ako je, naravno, uopšte moguće/u ponudi)..--ANTI_PRO92 (разговор) 22:37, 12. јануар 2016. (CET)

Да, имамо успостављену сарадњу са њима и постоје планови да се ради заједно на продукцији емисије везане за Википедију. --Ф± 23:13, 12. јануар 2016. (CET)
Ql!...Samo napred..Pozz --ANTI_PRO92 (разговор) 18:47, 13. јануар 2016. (CET)

Трагом душе[уреди]

Здраво свима! Заједница Викимедије Републике Српске и ове године ради на организацији фото-пројекта у Републици Српској инспирисаног такмичењима Вики воли Земљу и Вики воли споменике који ће као и прошле године носити назив Трагом душе. Тренутно разрaђујемо детаљан план и ускоро ће све информације бити доступне. Уколико сте заинтересовани да помогнете у организацији и промоцији или у оквиру неког другог сегмента - биће нам драго да сарађујемо. Пишите нам на корисничкој страници или на info@wikimedia.rs.ba. --Бојанареци 23:30, 2. март 2016. (CET)

Имам нову идеју[уреди]

Да се уведе ново правило. У питању су разговори. Када се реши неки проблем, жалба на тај проблем да админ обрише, да буду видљивија остала питања.  — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Zoranzoki21 (разговордоприноси) 7. март 2016. у 22:20