Википедија:Уживо/недеља, 13. мај 2012.

С Википедије, слободне енциклопедије

Данашњи састанак, и поред обилних кишних падавина, успео је да окупи довољно људи да би се састанак могао назвати успешним. Међутим, овај извештај ће бити кратак, због веома малог броја тема које смо покрили. Најпре дођох ја, а након три песме, појави се на вратима и Горан. Убрзо су дошли и Марко и Тамара, затим је стигла и Душка, а онда нам се придружила Данијела, која је дошла да нас упозна. Касније су стигли и Никола и Невена, а нешто касније и Милош.

Причали смо о филму "Truth In Numbers" (који је о Википедији), аористу на Википедији и сличним мање битним темама. Спомињали смо пројекте и даље планове у вези са њима. Конкретно, причали смо о Марковом пројекту сарадње са маргинализованим групама, Тамарином пројекту Вики воли споменике и Невенином и Николином пројекту такмичења у писању чланака за Википедију о конкретним темама. Спомињали смо и финансијске детаље у вези са тиме. Данијела, која је преко Милоша чула за нас, најпре нам се представила - она је из Центра за алтернативно друштвено и културно деловање и искористила је прилику да нам исприча чиме се тачно баве, какви су им пројекти и планови и предложила је могућу сарадњу Викимедије са њима.

Након овога, поделисмо се у више група, па смо причали углавном о необавезним темама. Око 6 сати, решили смо да је време да завршавамо полако, па је састанак тиме окончан. --Ф± 23:21, 13. мај 2012. (CEST)[одговори]