Википедија:Уживо/уторак, 4. август 2009.

Место на коме смо се срели

Био је ово Милетов и мој први састанак. Договорили смо се да се нађемо у центру Новог Сада код Милетићевог споменика. Чекао сам неко време и пошто се Миле појавио, одлучисмо да седнемо у оближњи кафић (ту имају најбољи шлаг у граду Face-grin.svg).

После получасовног разговора о свему и свачему, повела се прича и о Википедији и другим пројектима. Дискутовали смо о дешавањима на Википедији и Викивестима, али такође и о корисницима пошто Миле до тада већину није имао прилику да упозна. Говорило се о великом напретку Викивести у последње време, о проблемима са којима се уредници овог пројекта суочавају и о будућим активностима.

Једна од тема, која је и била повод нашег виђења, био је састанак у Новом Саду који је планиран за 15. август. То је први масовнији састанак Викимедијанаца у Војводини после више од две године. Пошто је организација запала нама двојици, раправљали смо о месту одржавања састанка, о послужењу и сл. Миле је поменуо да је направио презентацију са детаљном статиском рада Викивести и још неке ствари које је требао да изнесе на предстојећем састанку. У то време још увек нисмо били сигурни где ће се састанак одиграти, тако да смо већи део времена посветили анализирању различитих могућности.

Након отприлике 2-3 сата, одлучили смо да кренемо кући. Један део пута смо ишли заједно, тако да смо и то време искористили за разговор.--micki talk 16:24, 16. август 2009. (CEST)Одговори[одговори]