Град полумесеца (2. део)

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Епизода "Град полумесеца (2. део)"
Серија МЗИС
Држава САД
Мрежа ЦБС

Епизода Град полумесеца (2. део) је 19. епизода 11. сезоне серије "МЗИС". Премијерно је приказана 1. априла 2014. године на каналу ЦБС.

Опис[уреди]

Сценарио за епизоду је писао творац серије "МЗИС: Нови Орлеанс" Гери Гласберг, а режирао ју је Тони Вармби.

Још једна жртва је пронађена, мртва бар две недеље. Грло му је пресечено челичном оштрицом, а гориво за авионе је нађено код трагова гума близу његовог тела. Еби зове Гибса и говори му да је гориво из авиона исто као и гориво које је пронађено на колима убијеног агента Дојла. Осумњичени, за кога се верује да је заокупљен конгресменом Меклејном и случајем Првенственог убице, је такође пронађен мртав. Гибс и Прајд проналазе убицу, сина Меклејновог сарадника, Спенсера Хенлона у војној кафани близу гробља, након што се Гибс сетио да је креч пронађен на Дојловим колима. Гибс и Прајд касније убијају Хенлона који је покушао да убије подофицирку Карлу Мид. Након што су решили случај, Прајд и његов тим добијају још један случај, Гибс чека Бишопову да би се вратили кући у Вашингтон, а Мередит Броди постаје трајни члан тима МЗИС-а из Новог Орлеанса.

У овој епизоди се појављују специјални агенти Двејн Касијус Прајд, Кристофер Ласејл и Мередит Броди и мртвозорник др. Лорета Вејд.

Ликови[уреди]

Из серије МЗИС[уреди]

Из серије МЗИС: Нови Орлеанс[уреди]

Спољашње везе[уреди]