Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Folio 113v - Purgatory.jpg

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Првобитна датотека(1.590 × 2.212 пиксела, величина датотеке: 698 kB, MIME тип: image/jpeg)

This is one of the paintings from the "Très Riches Heures du Duc de Berry". This shows purified souls in Purgatory showing souls trapped in water, fire, on rocky and grassy land where they are rescued by Angels. Beasts (probably Demons) surround a soul.


Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 100 година или мање.


Dialog-warning.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa.

Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву и да све тврдње у супротно представљају напад на сам концепт јавног власништва“. За више информација погледајте Commons:When to use the PD-Art tag.
Стога се сматра да су фотографске репродукције такође у јавном власништву.

Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда је забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеСличицаДимензијеКорисникКоментар
тренутна19:39, 14. април 2005.Минијатура за верзију на дан 19:39, 14. април 2005.1.590 × 2.212 (698 kB)PetrusbarbygereLes Très Riches Heures du duc de Berry, Folio 113v - Purgatory the Musée Condé, Chantilly. {{PD-art}} Category:Très Riches Heures du Duc de Berry

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку:

Метаподаци