Датотека:Great Victory of Pyongyang and Capture of Chinese Qing Generals by Migita Toshihide 1894.jpg

Садржај странице није подржан на другим језицима
Ово је датотека са Викимедијине оставе
С Википедије, слободне енциклопедије

Оригинална датотека(6.036 × 3.136 пиксела, величина датотеке: 5,14 MB, MIME тип: image/jpeg)

Опис измене

Опис
English: “Great Victory of Pyongyang and Capture of Chinese Qing Generals” by Migita Toshihide (1863 - 1925), October 1894. Title (Original):平壌大捷清将生捕之図 (Title romaji: Heijō taishō Shinshō ikedoru no zu). Five Chinese generals get on their knees begging for mercy in front of the four most important figures surrounding the battle at Pyongyang. From left to right L Colonel Satô, Major General Tatsumi, Lieutenant General Nozu and General Ôshima. On September 16, 1894, the Chinese surrendered to the Japanese army near Pyongyang, during the First Sino-Japanese War (1894-1895). Nishiki-e of the Battle of Pyongyang victory. Published by Kagaya Kichibei.
日本語: 「平譲(ママ)大捷清将生捕ノ図」(右田年英画)。日清戦争 年月日:1894年。これは日本に降参し土下座をした清の政治家と、それを見ている日本軍部を表している。
Датум
Извор Rijksmuseum. High quality cropped version of the artwork.
Аутор Migita Toshihide
Дозвола
(Поновно коришћење ове датотеке)
Public domain
Public domain
Ова мултимедијална датотека је у јавном власништву у Сједињеним Државама. Ово важи за радове америчких аутора где је истекло ауторско право, углавном због тога што је објављена пре 1. јануара 1929. За више информација погледајте ову страницу.

United States
United States
Ова слика можда није у јавном власништу ван Сједињених Држава; ово нарочито важи за државе које не примењују правило краћег рока за америчке радове, као што су Канада, Кина (не Хонгконг и Макао), Немачка, Мексико и Швајцарска. Обавезно морате навести име аутора и годину објављивања. За више информација погледајте Википедија:Јавно власништво и Википедија:Ауторско право.
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Data and photography rights: "All data and all images made available through the API are either in the public domain or are subject to a CC0 license." https://www.rijksmuseum.nl/en/api/terms-and-conditions-of-use

Creative Commons CC-Zero Ова датотека је доступна под лиценцом Creative Commons 1.0 Универзална – посвећивање јавном власништву.
Особа која је учествовало у раду на овом документу посветила је дело јавном власништву, одричући се свих права на то дело широм света, по закону о ауторским правима и повезаним или сродним законским правима које би имао/имала, у мери дозвољеној законом. Можете да умножавате, мењате, расподељујете и прилагођавате дело, чак и у комерцијалне сврхе, без тражења дозволе.

Остале верзије
image extraction process
This file has been extracted from another file
: Levend gevangen Chinese generalen bij de overwinning van Pyongyang-Rijksmuseum RP-P-2010-310-32.jpeg
original file

Лиценцирање

Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 100 година или мање.


Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa.
Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву”.
Стога су фотографске репродукције у јавном власништву у Сједињеним Државама. Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Натписи

Укратко објашњење шта ова датотека представља/приказује

Ставке приказане у овој датотеци

приказује

1. октобар 1894Грегоријански

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна23:29, 11. октобар 2022.Минијатура за верзију на дан 23:29, 11. октобар 2022.6.036 × 3.136 (5,14 MB)ArtanisenUploaded a work by Migita Toshihide from High quality cropped version of the artwork. with UploadWizard

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку: