Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Menas.jpg

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Menas.jpg(530 × 547 пиксела, величина датотеке: 226 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис измене

Опис
English: Christ and Saint Mina. 6th-century icon from Bawit, Egypt, now in the Louvre
Polski: Św. Mina i Chrystus. VI-wieczna ikona z Bawit, Egipt, obecnie w Luwrze
Датум
Извор en:Image:Menas.jpg
Аутор uploaded by User:Ghirlandajo

Лиценцирање

Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Dialog-warning.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Обала Слоноваче има заштиту ауторског права у дужини од 99 година, а Хондурас 75 година, али они примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву и да све тврдње у супротно представљају напад на сам концепт јавног власништва“. За више информација погледајте Commons:When to use the PD-Art tag.
Стога се сматра да су фотографске репродукције такође у јавном власништву.

Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда је забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.
{{PD-Art}} template without license parameter: please specify why the underlying work is public domain in both the source country and the United States
(Usage: {{PD-Art|1=|deathyear=''year of author's death''|country=''source country''}}, where parameter #1 can be PD-old-auto, PD-old-auto-1923, PD-old-auto-1996, PD-old-100 or similar. See Commons:Multi-license copyright tags for more information.)

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеСличицаДимензијеКорисникКоментар
тренутна20:57, 1. јул 2007.Минијатура за верзију на дан 20:57, 1. јул 2007.530 × 547 (226 kB)Jeeny~commonswiki
21:20, 18. јун 2007.Минијатура за верзију на дан 21:20, 18. јун 2007.530 × 547 (226 kB)Sidriel.13~commonswiki{{Information |Description=Christ and Saint Mina. 6th-century icon from Bawit, Egypt, now in the Louvre |Source=http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image:Menas.jpg |Date=15th February, 2006 |Author= |Permission= |other_versions= }}

3 следеће странице користе ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку:

Још глобалног коришћења ове датотеке.