Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Panorama Karaburme.JPG

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Првобитна датотека(1.862 × 667 пиксела, величина датотеке: 231 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис
Srpskohrvatski / српскохрватски: Panorama Karaburme (u sredini slike). Na levom kraju se vidi Zvezdara, na desnom je Dunav i, odeljen Adom Hujom, Rukavac (manja vodena površina južno tj. ispod). Južno (dole i levo) od Rukavca je kraj Rospi Ćuprija. Dva visoka dimnjaka ispred naselja pripadaju ciglanama (verovatno "Polet" i "Jedinstvo"), koje će verovatno nestati, jer je planirana gradnja naselja Višnjičko Polje na padini ispod mesta snimanja. Dunav premošćuje Pančevački most. U daljini se nazire grad, sve do Novog Beograda i Zemuna; na horizontu se ističu Beograđanka, Zapadna kapija Beograda (levo, preko Zvezdare) i dimnjak električne centrale na Dorćolu (blizu Dunava). Snimljeno 7.8.2008. sa brda (i groblja) Lešće, generalno u pravcu zapada.
Датум (првобитни датум слања)
Извор Transferred from sh.wikipedia; transferred to Commons by User:BokicaK using CommonsHelper.
Аутор Original uploader was Alekol at sh.wikipedia
Дозвола
(Поновно коришћење ове датотеке)

Released under the GNU Free Documentation License.

Лиценцирање

Wikipedia user Alekol, носилац ауторских права над овим делом, га је објавио или овим објављује под следећом лиценцом:
GNU head Дата је дозвола да се копира, дистрибуира и/или мења овај документ под условима ГНУ-ове лиценце за слободну документацију, верзије 1.2 или било које новије верзије коју објави Задужбина за слободни софтвер; без непроменљивих одељака и без текста на насловној и задњој страни. Текст лиценце можете прочитати овде.
w:sr:Кријејтив комонс
ауторство делити под истим условима
Ова датотека је доступна под лиценцом Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Unported.
Ауторство: Wikipedia user Alekol
Дозвољено је:
  • да делите – да умножавате, расподељујете и преносите дело
  • да прерађујете – да прерадите дело
Под следећим условима:
  • ауторство – Морате да дате одговарајуће заслуге, обезбедите везу ка лиценци и назначите да ли су измене направљене. Можете то урадити на било који разуман манир, али не на начин који предлаже да лиценцатор одобрава вас или ваше коришћење.
  • делити под истим условима – Ако измените, преобразите или доградите ово дело, морате га објавити само под истом или сличном лиценцом.
Ова лиценца је додата на ову датотеку као део ажурирања GFDL лиценце.

Првобитан дневник отпремања

Оригиналан опис странице је био овде. Сва наведена корисничка имена воде на sh.wikipedia.
  • 2009-01-24 19:56 Alekol 1862×667× (236285 bytes) Panorama [[Karaburma|Karaburme]] (u sredini slike). Na levom kraju se vidi [[Zvezdara]], na desnom je [[Dunav]] i, odeljen [[Ada Huja|Adom Hujom]], Rukavac (manja vodena površina južno tj. ispod). Južno (dole i levo) od Rukavca je kraj [[Rospi Ćuprija

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеСличицаДимензијеКорисникКоментар
тренутна11:20, 8. септембар 2009.Минијатура за верзију на дан 11:20, 8. септембар 2009.1.862 × 667 (231 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|sh.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{sh|Panorama Karaburme (u sredini slike). Na levom kraju se vidi sh:Zvezdara, na de

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку: