Датотека:PhoenicianQ-01.svg

Садржај странице није подржан на другим језицима
Ово је датотека са Викимедијине оставе
С Википедије, слободне енциклопедије

Оригинална датотека(SVG датотека, номинално 400 × 400 пиксела, величина: 402 бајтова)

Опис измене

Опис
English: Phoenician letter qōp, the 19th letter of the Phoenician alphabet: 𐤒 (U+10912) (early style).
Датум
Извор Сопствено дело
Аутор KES47, Mrmw
Остале верзије

[уреди]




SVG genesis
InfoField
 
The SVG code is valid.
 
This vector image was created with unknown tool.

Лиценцирање

Public domain
Наведени текст не подлеже заштити ауторских права и самим тим је у јавном власништву зато што није „литераран рад” у смислу локалног закона о ауторским правима. Факти, подаци и друге неоригиналне информације које су јавно добро и без довољног креативног уплива, углавном куцани текст, рукописи и прости геометријски облици нису предмет ауторског права.
Ова ознака у принципу није применљива на све слике текста. Одређене земље имају другачију законску дефиницију „литерарног рад”. Те земље штите готово сваки писани рад, док се у другима штите уметнички и научни текстови и базе података само. Количина креативног уплива, функција и дужина текста могу бити релевантни. Заштита ауторских права може бити ограничена на литерарну форму - информације у самој форми могу бити изузете од заштите ауторских права.
Ова датотека не подлеже заштити ауторских права и стога је у јавном власништву, јер се састоји искључиво из података и сазнања која су јавно добро, и не садржи плодове нечијег оригиналног стваралаштва.

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна22:48, 14. јануар 2024.Минијатура за верзију на дан 22:48, 14. јануар 2024.400 × 400 (402 бајтова)Mrmwharmonize with phoenician letter series
05:57, 21. новембар 2010.Минијатура за верзију на дан 05:57, 21. новембар 2010.64 × 64 (3 kB)Kes47{{Information |Description={{en|1=Phoenician Qoph}} |Source=File:PhoenicianQ-01.png |Author=KES47 |Date= |Permission={{PD-ineligible}} |other_versions= }} {{Created with Inkscape}} Category:Phoenician letters

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку:

Метаподаци