Игра судбине (2. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Игра судбине (2. сезона)
Серија Игра судбине
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 6. септембар 2021 — 3. фебруар 2022
Број епизода 110
Претходна сезона Игра судбине (1. сезона)
Следећа сезона Игра судбине (3. сезона)

Друга сезона серије Игра судбине емитовала се од 6. септембра 2021. године до 3. фебруара 2022. године и има укупно 110 епизода.

Глумци[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Пpемијерно емитовање
3121Ада је живаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. септембар 2021. (2021-09-06)
Вест на тв-у о Адиној смрти био је само Алексин сан из којег се узнемирено буди и пита Милу да ли је све у реду са Адом. Ноћ пре тога Ада се јавила синовима и Вукашину да је добро и да се не брину. Ада се враћа кући и одлази у њеном кабинету и тамо је решена све да објасни шта се све дешавало у Берлину.
3132Адине молбе нису довољне Вукашин даје отказ и одлазиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. септембар 2021. (2021-09-07)

У договору са Софијом, Вид почиње да загорчава живот Мили. Жели да јој исприча тајне везане за погибију њених родитеља у Немачкој. Она је збуњена, док он захтева да је изведе негде да на миру попричају.

Ада објашњава Луки и Алекси да Брунер стиже у Србију као покојник јер је то најлакши начин да се допреми.

На основу свега што је чуо од Аде, Вукашин схвата да јој је постао непотребан и доноси одлуку да је напусти.
3143Рекла сам ти да ће бити горе од смрти и трајаћеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. септембар 2021. (2021-09-08)

Софијин брат жели да разговара са својом сестром о њиховом оцу питајући се зашто га је убила. Брунеров нестанак и даље све интригира, а он је завршио иза решетака, управо онако како му је Ада обећала.

Презадовољна што га види беспомоћног и уловљеног, понавља речи које је изговорила у соби кад је она веровала да ће је убити - да га чека нешто горе од смрти и то доживотно.
3154Aда је лупила eмбарго на неке вести и саопштиће их сутраАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић9. септембар 2021. (2021-09-09)

Панчета је мало живнула. Барем је у друштву својих најмилијих. Ада чини оно што може, и захтева од тетка Лиле да више никада никоме не спомиње Панчетиног оца као Бошковог убицу.

Ада још није открила све што зна. Чува још неке лепе вести. Тајна је толика да чак ни Алекса и Лука не смеју ништа да кажу својим девојкама Мили и Уни.
3165Хоћеш да ти се дете роди у затворуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић10. септембар 2021. (2021-09-10)

Брунер тражи да га моментално пусте из затвора јер је сигуран да неко хоће да га убије. Стана Џелетовић не верује у причу о „силуети која се врзмала” по затворским ћелијама. На седници Управног одбора Ада је изнела чињенице које са неверицом прихватају Донка и Софија.

Кад полиција стави лисице Софији на руке, она у пролазу добацује Луки да ли хоће да му се дете роди у затвору.
3176Ада неће трепнути када Матији ставе лисице на рукеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. септембар 2021. (2021-09-13)

Пошто су ухапшени Донка, Софија и Звонимир, полиција стиже и до Јанка из магацина. И Вид је јако забринут, јер је сигуран да ако се нешто деси Брунеру да се њему и сестри не пише добро.

Стиже ред и на теткиног мезимца Матију. С лисицама на рукама дозива тетку да му помогне.
3187Jеси ли знала да је твој отац убио БошкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. септембар 2021. (2021-09-14)

Софија се не сналази најбоље у затвору. Наставља да глуми супериорну девојку и супротставља се другим затвореницама, које то користе да би јој показале ко је главни иза решетака. Ни Матији затворски дани не протичу у миру.

Када Лука и Алекса сазнају од Аде ко све стоји иза Бошковог убиства и да је убица Панчетин отац, крећу из истих стопа до Панчете. Лука бесни и претећи пита Панчету, којој је та тема иначе рак рана, да ли је знала да је њен отац убица.
3198Матија се нуди да буде сведок сарадник али Цоле поставља претежак условАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. септембар 2021. (2021-09-15)

Брунер инструише адвоката да оде код Вида и Клаудије и да им поручи да је „време да изађу из мишје рупе”, и да ће они то разумети. Ада долази на разговор код Панчете која је преплашена и очекује да ће опет бити оптужена да је знала да је њен отац убица Бошка Каначког.

Након разговора са Матијом, инспектор Цоле закључује да је спреман да буде сведок сарадник. Зато му поставља услов везан за Софију. Матија је без текста.
3209Вукашина чека изненађење у вези са његовим ученикомАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић16. септембар 2021. (2021-09-16)

Тетка Лила не може да схвати да Ада неће прстом да мрдне да би извукла из затвора свог сестрића Матију. Софија је у ћорсокаку. Свашта јој стављају на терет, убиство, отмицу, тровање Аде Каначки... А посебно ће је поразити кад чује да ће нешто од тога потврдити Матија.

И Вукашина чека изненађење у вези са његовим „учеником”.
32110Удај се за мене ВишњаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић17. септембар 2021. (2021-09-17)

Ада притиска Матију и захтева да се изјасни: Или ће да прихвати све што она тражи или ће годинама трунути у затвору? Матија је избезумљен и моли је да му то не чини. Нора је забринута јер не зна да ли ће се испоставити да они нису Бошкова деца.

Маринко је извео Вишњу на романтичну вечеру, извадио прстен и запросио је. Да ли је могао да предвиди њену реакцију?
32211Резултати ДНК анализе само што нису стигли Нора и Вид су на иглама али и ЛукаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. септембар 2021. (2021-09-20)

Трач да се Вишња верила преноси тетка Лили Дијана Ерски. Вишња тугује и објашњава Лили да не може да прихвати Маринкову понуду јер још увек мисли на Комарца. И Маринко открива професору да је желео да вери Вишњу али да га је одбила. На његово изненађење, Вукашин му честита. Дода разоткрива Вукашина и отворено га пита зашто крије своју љубав према Ади.

Ишчекују се резултати ДНК анализе. Нора моли Вида да и уколико резултати ДНК теста буду негативни да не направи неку глупост и да се њих двоје и даље држе заједно.
32312Страхиња је љубоморан на ЛукуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. септембар 2021. (2021-09-21)
Софија изазива инцидент у ћелији и због туче са другом затвореницом, полицајке је премештају у самицу. Доктор Виду и Нори саопштава резултате ДНК анализе. Дода затиче у ресторану уплакану Нору која му признаје да је уплашена. Док седи са Луком у канцеларији, Страхиња добија напад љубоморе када на екрану Лукиног мобилног угледа Надино име. А тек када чује шта има да каже...
32413У посету Брунеру стиже Ритер кују паклени планАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. септембар 2021. (2021-09-22)
Иако је наизглед умирила Страхињу, Нада се поверава Алекси да не зна колико ће дуго моћи да крије тајну од њега. Њихов разговор неће промаћи Панчетиним ушима. Ада добија информацију да је Брунеру у затворску посету дошао син, Ритер. Вукашин је упозорава да њихов непријатељ нешто спрема. И заиста, Ритер добија од оца инструкције како да сруши Кан холдинг. Он није једини који издаје упутства за наставак „рата”. На другој страни, Дода објашњава Маријани шта јој је чинити, а Лила посећује Матију...
32514Пропевале птичицеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић23. септембар 2021. (2021-09-23)
Ритер се код адвоката распитује о томе како пред законом стоји случај његовог оца. Када чује да су докази јаки, наређује адвокату да ће од сада слушати њега, а не Брунера. Осим Софије која је у самици, сада и Донка хистерише у ћелији. Ипак, највећу ујдурму у затвору прави инспектор Цоле који успева да завади све „птичице” и натера их да пропевају једни о другима. Ада је забринута због Видове реакције...
32615Панчета смишља нови паклени планАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић24. септембар 2021. (2021-09-24)
Тића теши Ивана, али га и прекорева што није остао на опоравку у кући Каначких, јер би тако свакодневно виђао Аду. Лила притиска сестричину и подсећа је на обећање које је дала покојној сестри, Матијиној мајци. Побеснели Вид упада код Норе у канцеларију и наставља са паранојама везаним за тест очинства. Панчета смишља нови паклени план...
32716Каква намештаљкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. септембар 2021. (2021-09-27)
Лука одлази по резултате ДНК теста, али оно што доктор има да му каже, није оно чему се надао. Због трњења у левој руци, Матија завршава код затворског лекара. Када сазнају за његову дијагнозу, инспектори Стана и Цоле стижу код Софије у намери да је сломе вестима и тако изнуде бар неко признање. Брунер преко адвоката добија информацију да је Лука сазнао тачно оно што је требало да сазна и то захваљујући Донкиној похлепи. После свега што се десило, по доласку у Кан холдинг, Лука пред Адом удара Вида у главу.
32817Постарај се за ЗвонимираАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. септембар 2021. (2021-09-28)
Када је Вид увери да жели да буде отац детету које носи, Жаклина му саопштава још једну важну ствар: Лука ни под којим условима не сме да сазна да је дете заправо његово. Клаудија убацује "црва" у главу Милевици и изражава сумњу да управо Дијана Ерски по граду шири трачеве о министарки и Брунеру. Након што је отворено претила Донки, Ада сада издаје наређење Вукашину да се „постара” за Звонимира...
32918УпомоћАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. септембар 2021. (2021-09-29)
Брунер тражи од сина да хитно заустави медијску хајку против њега и да прво нађе Маријану. Када угледа Доду у својој фотељи и сазна да је остала без жељене канцеларије, Дијана доживљава блажи ”нервни слом”. Због мистерије коју последњих дана остављају где год да се појаве, Уна и Мила одлучују да прате Алексу и Луку и не само то, долазе на идеју да им ”прекопају” мобилне телефоне како би коначно схватиле шта смерају. Ада долази у посету Матији и затиче га како непомично лежи. Ван себе од страха и шока, почиње да дозива помоћ...
33019Долази ЖишкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић30. септембар 2021. (2021-09-30)
Јелена пада у несвест када у ходнику Кан Холдинга од Вукашина чује да је Матија у затворској болници јер је доживео мождани удар. Исту информацију са Луком и Алексом дели и Ада. Када од инспектора сазна да је Брунер наручио његово убиство, Иван полако почиње да склапа коцкице и схвата да је Ада све знала. У неочекивану ноћну посету Звонимиру долази Вукашин који закључава врата ћелије... Дода спрема изненађење Ади, доводи јој у госте Жишку!
33120Маријану пребијају Ритерови људиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић1. октобар 2021. (2021-10-01)
Дебељко кипти од беса због чињенице да се Јелена онесвестила када је чула шта се догодило њеном бившем дечку, Матији. Инспекторка Стана ће бити затечена Софијином одлуком да се подвргне полиграфском тестирању. Након што одбије да седне са Ритером, Маријану на улици нападају његови људи. Са повредама долази код Аде и саопштава јој шта се догодило. Када угледа Жишку у клубу, Дијана моментално пада у несвест! ​
33221Максим сазнаје да је Софија абортирала и да је отац нерођеног детета био МатијаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић4. октобар 2021. (2021-10-04)
Панчета се све дубље уваљује у своје лажи када Иван у кући случајно затекне мајстора. Док седи са Цолетом, Катарина признаје да се уплашила Стане, али не зато што јој поново прети, већ због тога што са њим проводи превише времена. Дијана ће бити шокирана када схвати да Ада нема намеру да отпусти Жишку и да ју је лично познала да дође и ради за њу. Романтичан сусрет Доде и Норе, прекида Стана својим злурадим коментарима. Брзутка кроз сузе саопштава сину да не може да опрости Софији што је абортирала и да би волела бебу без обзира што јој је Матија отац.
33322Ритер има нове болесне идеје на умуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић5. октобар 2021. (2021-10-05)
Ритер има нове болесне идеје на уму, а по својој прилици, Иван ће поново надрљати. Министарки Милеви се због трачева и навода о сарадњи са Брунером дрма фотеља, па тражи Вукашинову помоћ. Када одбије да плати рачун у Клубу, Дијану по Жишкином налогу обезбеђење избацује из локала. Инспекторка Стана долази у посету Софији и саопштава јој да се Матија шлогирао и да му се боре за живот.​
33423Комарац је опет туАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. октобар 2021. (2021-10-06)
Док седи у парку, Вишња изненада схвата да испред себе види Комарца. Од шока, добија трудове. Ада је ван себе због Матијиног здравственог стања и тражи од докторке да јој каже истину. Нада одлази на полагање дипломског, док Панчета у „публици” прави само њој својствене гафове. Ритер наставља да подгрева Брунерову мржњу према Ивану. Коначно стижу резултати ДНК анализе - Лука јесте син Бошка Каначког, а Вид и Нора...
33524Нема више МатијеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. октобар 2021. (2021-10-07)
Док Вишња пева беби у болници, на вратима собе се појављује Комарац. Инспекторка Стана издаје инструкције Донки - отићи ће у ћелији код судије Обреновића и одглумиће да је пуштена на слободу. Ритер не губи време и сада „напада” министарку Милеву, јасно јој стављајући до знања да је упознат са свим њеним и Брунеровим „акцијама”. Након што је сазнао шта се десило са Софијином бебом, Алекса све признаје Луки који револтиран одлази у затвор...
33625Матија покушава нешто да кажеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. октобар 2021. (2021-10-08)
Док је Вишња ван себе због ситуације са бебом, Вукашин обавља разговор са Видом, а Дијана врбује Жаклину да шпијунира за њу. Када сазна да је почео да долази у бизнис клуб, Ада тражи од Жишке да обрати пажњу на Ритера и наглашава да јој је свака информација о њему веома битна. За то време, Ритер одлази у посету Божидарки. У почетку она не жели да разговара са њим, али је Ритер уцењује Софијиним изласком из затвора. Матија покушава да каже нешто Лили...
33726Волим те лудице малаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић11. октобар 2021. (2021-10-11)
Лука и Алекса моле Лилу да им помогне око проналажења Униног оца. У Адин дом, директно из затвора, стиже Јасна. Док Вишња и Маринко једно другом изјављују љубав, њихов разговор из прикрајка прислушкује Комарац који кипти од зависти и љубоморе... Када види мајку да припрема Софијине ствари за излазак из затвора, Максим инсистира да му каже како је толико сигурна да ће Софију убрзо пустити на слободу.
33827Општа пометњаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић12. октобар 2021. (2021-10-12)
Када види да Матија жели нешто да каже, али да због свог стања то не успева, докторка покушава да нађе алтернативни начин комуникације. Она му поставља питања, а он ”одговара“ стиском руке. Као што је и планирала, Софија бива подвргнута полиграфском испитивању. Ада тражи од Маријане помоћ - треба јој неко ко ће се приближити Ритеру. Жишка долази код Ивана и прави општу пометњу у кући. Од свог пријатеља у полицији, Вукашин сазнаје да Софија није “пала“ ни на једном питању.
33928Стана губи живце због Донке види бабаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. октобар 2021. (2021-10-13)
Када Донка затражи сусрет са управником затвора, Стана почиње да губи живце. Информације да Брунер из затвора покушава да води своје прљаве послове, долазе до Аде. У намери да то спрече, полицајци уводе „кртицу” у његове редове. Жишка „баца око” на Тићу, а Панчета кипти од љубоморе и беса! Од нове кућне помоћнице Јасне, бивше цимерке из ћелије, Ада сазнаје да је Лила отишла на краћи пут, а Вишња сазнаје лоше вести...
34029И ја сам спремна на свеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. октобар 2021. (2021-10-14)

Док са Луком испробава одело за венчање, Алексу на телефон позива Мила. Његова провидна лаж да је на пословном састанку, додатно ће разбеснети и њу, али и Уну. Страхиња саветује оца да пусти Панчету да изгори од љубоморе, јер је то једини начин да схвати колико је важна Тићи. Ритер тражи од Донке да пренесе судији да ће уколико помене полицији Брунера, то бити последња ствар коју је урадио. Када чује како поред болничког кревета прети болесном

Матији, Ада ће Клаудији јасно ставити до знања да је спремна на све!
34130Мечки на рупуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. октобар 2021. (2021-10-15)
Фотографије Луке и Алексе које је кришом направила, Дијана моментално односи у Кан холдинг и показује их Мили и Уни. Да ствар буде гора, она им предочава ко су жене које мушкарцима бирају одела - оне које су их, пре тога, истим тим мушкарцима скинуле. У Малдивима избија скандал, док Жишка заводи Тићу, долази Панчета и хвата супарницу за гушу! Донка позива Аду, јер жели да закопају ратне секире, али...
34231Карамбол у најавиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић18. октобар 2021. (2021-10-18)
Чувши да неком дојављује да је ушао у бизнис клуб, Ритер с леђа прилази Жишки, а од њене реакције ће се скаменити. Уна обавештава Луку да на пар дана иде из града како би присуствовала семинару, али се он жустро противи њеном одласку. Свађа не заобилази ни Милу и Алексу. Маријана успева да изазове „случајни” сусрет са Ритером. Инспекторски тандем обавештава Брунера о резултатима истраге и саопштава му срећне вести...
34332Када Максим крене на сестру Божидарка узима кухињски ножАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић19. октобар 2021. (2021-10-19)
Лука захтева од Дијане да моментално исправи брљотину коју је направила. Након што их Нора замоли Милу и Уну да иде са њима на журку, јер Вид неће бити ту, Уна почиње да схвата да је читава прича око семинара можда намештена. Због успешно обављеног полиграфа, инспекторка Стана бива приморана да пусти Софију из притвора. По доласку кући, она моментално напада брата и назива га псетом, а када Максим крене на сестру, Божидарка узима кухињски нож...
34433ОпроштајАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. октобар 2021. (2021-10-20)
Цоле има интересантну понуду за Звонимира. Обезбедиће му позицију заштићеног сведока, али заједно морају да одиграју једну игру... Министарка Милева пред Уном поруче да има било какве везе са Видовим одласком на семинар. У посети Матији долази Ада, али није сама... Са њом стижу и Алекса и Лука. Због свега што јој је изговорио, Лука сада тражи опроштај од Панчете.
34534Стиже поклонАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. октобар 2021. (2021-10-21)
Ада је решена да уништи Брунера, а Вукашин јој додатно поправља расположење. Каже да је обавештен да ће Брунер управо у тренутку док разговарају, у затвору примити неочекиван пакет. И заиста, „пакет” стиже и то у виду Звонимира. Тића и Иван негодују због Надиног поклона, а ситуација са журком баш као и са семинаром, наставља да се компликује. Софија долази у посету Матији. У тренутку када је угледа, он остаје без свести...
34635Одлетеће у ваздух сви колико их имаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. октобар 2021. (2021-10-22)
Софија наставља са уцењивањем. Тражи да у сваком тренутку може да уђе код Матије у болницу и не само то, захтева да га киднапују! Очајна због чињенице да није позвана на корпоративну журку, Дијана долази код Аде и тражи да је званично позову. Алекса покушава да „превесла” Милевицу измишљеном причом о награди коју би требало да јој уруче Уна и Мила. Цоле преноси информацију да је Брунер од свог адвоката тражио да потрује све његове ухапшене сараднике. Да су гени чудо потврђује Ритер који саопштава оцу да ће уништити породицу Каначки и да ће сви одлетети у ваздух!
34736Подметнуо сам бомбу само што није експлодиралаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић25. октобар 2021. (2021-10-25)
Софија хистерише на мајку, јер је њој и Матији направила пакао од живота. Када чује Адину идеју да на пар дана оду у Париз само њих двоје, Иван ће бити веома изненађен. На свеопшту ујдурму и теорије о томе да Алекса и Лука имају љубавнице, пада и Ада и због тога је спремна да им направи велики проблем. Ствари се додатно компликују када Страхиња прозре још једну Надину лаж... Ритер има велико саопштење за Софију - подметнуо је бомбу и сад чека експлозију!
34837Журка може да почнеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић26. октобар 2021. (2021-10-26)
Уцењивачица Клаудија наставља да малтретира Матију. Сада му наговештава да чека његово дете и да се нада да није један од оних очева које би занемарали своје обавезе. Она брже-боље хита у клуб где је чека нестрпљиви Ритер. Ада позива Уну и Милу и моли их да јој помогну у једној намери. Све је спремно за корпоративну журку, а међу првима стиже управо Ада са својом свитом.
34938Маринко уверава Вукашина да су сви безбедни али зло се надвило над све присутнеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. октобар 2021. (2021-10-27)
Софија и Ритер завршавају у кревету. Док су већина весели призору који види пред собом - дупли пар младенаца, други са нестрпљењем ишчекују зло које је Ритер најавио. С тим у вези, на лажну прославу фирме, а заправо журку поводом венчања, долази и Софијина мајка. Она у тоалету среће сина и моли га да је уведе у салу како би могла из прве руке да види шта ће да експлодира! За то време, Маринко убеђује Вукашина да је све под контролом и да су сви безбедни...
35039Изненађење па шок Ритерова бомба је експлодиралаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. октобар 2021. (2021-10-28)
Након ноћи проведене са Софијом, Ритер вади новчаник... На венчању, Вукашин схвата да Жаклина пати за Луком боји се да због својих осећања никад неће моћи да буде срећна поред Вида. Дијана хвата бидермајер, а изненађењима нема краја... Лука у име свог Ивана тражи Алекси Адину руку - и она пристаје! Тачно пред изговарање судбоносног “да“, експлодираће Ритерова бомба - Иван ће бити шокиран!
35140Стана проналази важан доказАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. октобар 2021. (2021-10-29)
Док једни покушавају да схвате како се покојна Олга Ожеговић појавила на венчању, други осуђују Ивана, а трећи брину за Аду. Када Лила одлучи да оде до њене собе како би је обишла и видела у ком је стању, Вукашин јој саопштава да Ада није сама. Сви се питају са ким је? Иван лије горке сузе у кафани и јада се Јамездину. За то време, Стана на месту где се одржавала прослава проналази занимљиву цедуљицу...
35241Ада признаје знала јеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић1. новембар 2021. (2021-11-01)
Ритер и Олга настављају спровођење свог пакленог плана, а он јој експлицитно ставља до знања да уколико се излети или је неко повеже са њим - „оде глава”. Док се сви питају да ли је неко знао за Иванов контакт са „бившом”, Мила наговара Уну да пробају да нађу Олгу и то без Алексиног и Лукиног знања. Стана сазива састанак са Вукашином и Цолетом због цедуљице коју је пронашла на венчању. На њој је био исписан број телефона, а она је сазнала и чији! Синови теше Аду која им признаје да се осећа изневерено, али и да је знала да је Олга жива...
35342Вишња сазнаје лоше вестиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић2. новембар 2021. (2021-11-02)

Лука и Алекса проналазе обезнањеног Ивана у кафани. Вукашин саопштава Ади да је на дан венчања Стана пронашла цедуљицу са бројем телефона Ритерове фирме. Када види да му је отац очајан, Алекса тражи од Ивана да му да Олгин број телефона.

Након што Ади беспотребно долије со на рану, Дода моментално избацује Дијану из куће Каначких. Вишња у болници сазнаје лоше вести...
35443Беба је умрла Вишња је ван себе од болаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић3. новембар 2021. (2021-11-03)

Божидарка доноси Софији важне информације о Клаудији и наводној трудноћи са Матијом. Она у бесу моментално одлази у болницу. Извршавајући Ритерове наредбе, Олга проналази Луку и тражи од њега загрљај. На сву Вишњину муку због смрти детета, стиже насмејани Маринко са букетом цвећа који, немајући појма шта се догодило, тражи да види бебу.

У међувремену, Комарац ужива са својом тек рођеном принцезом коју је бескрупулозно раздвојио од мајке...
35544Ритер показује Софији колики је ђаво и она је одушевљенаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић4. новембар 2021. (2021-11-04)
Вукашин не може да разуме како је Комарац као заштићени сведок могао да испари и како му је полиција изгубила сваки траг. За то време, Комарац проналази жену која ће чувати бебу док се он свети свом рођеном брату Маринку, али и Вишњи. У жару свађе, Панчета избацује Ивана из куће. Ритер показује Софији колики је ђаво и она је одушевљена!
35645Комарац са бебом одлази код Божидарке Софија заташкава све траговеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић5. новембар 2021. (2021-11-05)
Иван је завршио у полицији, а чим је то чуо Алекса, захтевао је од Олге да заједно извуку из притвора. "Убила си нашу бебу. Иди од мене", рекао је Матија када је дошла Софија да га посети. Вукашин је прегледао све камере из породилишта и на њима спазио Маринка, који га је убеђивао да то ипак није он. Вукашина то води на други траг... Ритер се састаје са Клаудијом и приморава је да покрене освету против Милевице. Клаудија на то нерадо пристаје. Софија ради на томе да се Комарцу изгуби сваки траг. Комарац са Вушњином бебом стиже код Божидарке...
35746Мислим да знам ко је кртицаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. новембар 2021. (2021-11-08)

Дебељко препричава породици да је нападнут на улици и да су му том приликом узели пазар. Каже да је, када се освестио, видео Комарца. Сви мисле да је то последица ударца у главу. О Комарцу причају и у дому Каначких. Божидарка је бесна што уместо да чува унуче, чува дете неког криминалца, а Софија јој објашњава да им је беба потребна за уцену.

Када Жишка и Олга угледају једна другу у клубу, ствари почињу да се мењају...
35847Жаклини ће позлити када их угледаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић9. новембар 2021. (2021-11-09)

Након што Алекса поново ступи на чело Кан холдинга као директор, Лука одлази код Дијане да јој саопшти вести - њена канцеларија сада постаје његова. Нетрпљивост између Доде и Максима кулминира. Зла екипа добија појачање, а Софија га лично представља Ритеру.

Кад угледа у канцеларији Луку и Уну како се љубе, трудној Жаклини ће опет позлити... ​
35948Ништа ти не знашАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић10. новембар 2021. (2021-11-10)

Уверена да је њена беба умрла, Вишња не успева да превазиђе своје тешко психичко стање. После неуспелог покушаја самоубиства, она нестаје из куће Каначких и сви су ван себе.

Тића сазнаје да Дебељко и Панчета планирају да избаце Ивана из куће и та идеја му се нимало не допада. Ритер показује неповерење према Звонимиру и моментално почиње да му прети. У моменту када Олга добије жељу да се повери Жишки, у клуб улази главна аброноша Дијана.
36049Дијана је коначно раскринканаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић11. новембар 2021. (2021-11-11)

Када дође у посету Матији, Софија затиче Луку и Алексу који брата поново уче да хода. Њене злобне коментаре и провокације, прекинуће Ада! Вукашин даје савете Лили како да заведе Часлава, а Максим схвата да га Нора избегава и није једина која то ради.

Пред Уном и Милом, Маријана у клубу раскринкава Дијану тврдећи да је претходно вече на истом том месту нудила Олги савезништво у борби против Аде.
36150Комарац је лоциран акција почињеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић12. новембар 2021. (2021-11-12)

Након свега што јој је рекла, Софија у стању потпуне неурачунљивости и хистерије одлази код Ритера са захтевом да убије Аду Каначки. Њеном нервном растројству присуствује и Звонимир, па Ритер користи прилику да му као доказ лојалности, повери овај језив задатак. Ада уцењује Донку снимцима, а Панчета после тешке увреде коју јој је изрекла сестра, пребија Милевицу.

Вишња сасвим случајно сазнаје информације о својој беби и то од Божидарке.
36251Алекса и Лука наседају на Олгине лажиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. новембар 2021. (2021-11-15)

Несвестан да га је Олга намерно испровоцирала, Тића додатно компликује Иванову ситуацију када његовим синовима преприча шта је видео сопственим очима уз констатацију да се Олга и Иван изгледа воле. Вишња коначно сазнаје добре вести - полиција је кренула по бебу, али... Када чује да је Комарац “проваљен", Софија показује забринутост за мајку, јер се плаши да је полиција не затекне у стану криминалца.

Олга наставља са својим лажима, а Алекса и Лука наседају...
36352Ада затиче празан креветАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић16. новембар 2021. (2021-11-16)

Кад затекне Тићу у Жишкином загрљају, Панчета ће потпуно изгубити контролу над собом. Вукашин покушава да утеши Вишњу и заклиње се да ће јој наћи ћерку. Ритер подноси оцу рачуне, и по свој прилици, њих двојица су близу победе.

Кад дође да посети Матију у болници, Ада на своје запрепашћење затиче празан кревет.
36453Вукашин је твој џелатАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић17. новембар 2021. (2021-11-17)

Лука обећава Дијани да ће јој вратити канцеларију само под условом да месец дана не проговори ни једну једину реч у Кан холдингу. Креаторка прихвата изазов. Цоле и Стана долазе код директора полиције и показују му фотографију „кртице”.

Свој подли план Ритер наставља да спроводи преко Маринка. Нуди му савезништво како би се осветио Вукашину...
36554Иван спаваАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић18. новембар 2021. (2021-11-18)

Прво што ће Софију занимати када јој мајку пусте из притвора је - да ли је нешто рекла полицији и да ли ју је помињала инспекторима? Ада поверава Вукашину и Доди своје црне слутње. Она је убеђена да Ритер спрема велико зло и да је Олга део његових планова. Због тога Дода невољно пристаје да разговара са Иваном како би га упозорио на опасност која га вреба. Нажалост, Иван пијан одлази код Олге и тако упада у нову замку.

Да ствар буде гора, на Олгина врата долазе Ада и Дода и затичу Ивана у доњем вешу...
36655Плаћам стрипераАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић19. новембар 2021. (2021-11-19)

Док Лила помаже Матији у физикалној терапији, он јој тражи опрост. Ада снајама жели да преда породични накит, онај који је наследила од своје мајке, али оне се нећкају... У тренутку када Панчета плаћа мајстора за обављање тајних радова у поткровљу, наилази Тића. Када пита шта се то дешава, добија одговор који није могао ни да сања: Плаћам стрипера! Када Ритер стави до знања Маријани да јој не верује, она га полива водом.

Након што дође у дом Каначких како би се видео са Адом, Вишња поново насрће на Маринка, а у Кан холдингу, Иван на Доду!
36756Лука је у проблемуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. новембар 2021. (2021-11-22)
Максим сазнаје да су Нора и Дода упловили у везу. Вид је бесан на Жаклину и жели да зна шта је тражила код Луке у канцеларији. Његов тон јој се ни мало неће допасти. Слична ситуација чека и Луку са Уном. После инцидента у Кан холдингу, Лила са поносом саопштава Ади да је пребила Ивана. Ипак, Аду ће много више интересовати информације које јој доноси Вукашин - Олга се у Аустралији није удавала, али има двоје деце.
36857Због шока који је доживела креће порођајАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић23. новембар 2021. (2021-11-23)
Када уђе у гардеробу и затекне своју модну линију у фронцлама, Нада ће доживети шок! За то време Дијана ликује у клубу. Вукашин види да са Маринком није све у реду и зато му износи отворену претњу. Софија тражи услугу од Звонимира - жели Матију назад, под својом контролом. Због стреса који је доживела, Нада добија трудове...
36958Желим да убијеш Аду КаначкиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић24. новембар 2021. (2021-11-24)

Дијана препричава Милеви да је освета почела и то “маказама до фронцли“, али министарка је сигурна да ће креаторку нахватати као “сома на бућкало“. Слави се Ружино рођење и сви су пресрећни, а Панчета још увек не открива своје изненађење за новопечене родитеље. Док Матија вежба са физиотерапеутом, по Софијиним инструкцијама у салу за рехабилитацију долази Звонимир. Олга коначно добија прилику да седне са Алексом и саопштава му да је болесна.

У жељи да сазна где је Комарац, Маринко се обраћа Софији, која ће му помоћи, али под једним условом - да убије Аду Каначки.
37059Страхиња је у шокуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић25. новембар 2021. (2021-11-25)

Лука покушава да сазна од Ивана због чега га Олга избегава. Ада и Жишка праве план како да од Олге извуку информације о томе шта смера и у каквој је вези са Ритером. Али, то није једино што мучи Аду. Она је сада приморана да Алекси саопшти детаље лажног снимка које му је својевремено сместила Маријана и то на Лукин захтев. Вукашин невешто покушава да наговори Вида и Жаклину да се венчају пре него што беба стигне на свет.

Док части све по фирми поводом рођења детета, злурада Дијана Страхињи изјављује саучешће због губитка мајке о чијој смрти он ништа не зна...
37160Ада среће НикшуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић26. новембар 2021. (2021-11-26)

Када дође у клуб да би обавестио Жишку да се враћа на посао, Иван и не слути да је већ виђен за отказ. Док у ресторану наручује шампањац, Ада среће свог старог познаника Никшу и обоје су одушевљени случајним сусретом.

Жишка започиње спровођење свог главног плана - полако напија Олгу и креће са испитивањем.
37261Шокантан сусретАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. новембар 2021. (2021-11-29)

Донка саопштава Звонимиру да је Олга пуна пара и да би требало да се позабаве њеним „случајем”. Истовремено, Ритер подноси рапорт оцу да је спреман за отварање поглавља „министарка Танкосић”, али да му је за то потребна једна информација - да ли је био са њом у вези.

Када се сретну код Матије на рехабилитацији, Софија и Клаудија улазе у клинч. Лука одлучује да Уни каже истину - Лила се „мува” са њеним оцем. Али почетак њихове романсе поквариће сусрет са Божидарком...
37362Олга плете мрежу око нове жртвеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић30. новембар 2021. (2021-11-30)

Маринко упада у Кан холдинг у потрази за траговима. Док претура по документима, Максим га фотографише мобилним телефоном. Када Нада и Страхиња доведу бебу кући, сви ће се бити обузети неописивом срећом. Панчета им коначно показује велико изненађење које им је приредила у поткровљу, али она није једина која ”маше” кључевима.

У клубу, Олга наставља да плете мрежу, а сада има и нову жртву.
37463Престани да ми угрожаваш бракАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић1. децембар 2021. (2021-12-01)

Еуфорична због сусрета са Чаславом, Божидарка преноси Софији да је “бацила бомбу" на породицу Каначки. Целу ситуацију додатно компликује заљубљена Лила. Лука јој јасно ставља до знања да преко његових леђа и његовог брака неће остваривати своје романтичне циљеве.

По доласку у клуб, Дијана за шанком затиче Олгу обезнањену од алкохола, али и Жишку која је "пљачка".
37564Шпијунирање може да почнеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић2. децембар 2021. (2021-12-02)

Следећа на списку Ритерових мета је министарка Танкосић. Након што је Жишка отпремила пијану Олгу у хотел, на рецепцији је среће и Лила која је дошла да изнајми собу. Максим поверава мајци да је заљубљен у Нору, а она има план како да је освоји.

Дода и Ада до танчина разрађују план за шпијунирање, па Ритер добија нову чистачицу у фирми... ​
37665Да се ниси усудиоАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић3. децембар 2021. (2021-12-03)

Лука упада у Божидаркину и Софијину замку и сада више ништа неће моћи да га опере у очима Униног оца Часлава. А како ће тек реаговати Уна када чује шта се догодило у Софијином стану! Разговор између Аде и Стане чуће и Вишња - Маринко је прешао на другу страну. У клубу, Алекса од Дијане покушава да сазна ко је исекао Надине моделе.

Док прислушкује дешавања у Олгиној соби, отварају се врата и Лила се обрушава на Ивана!
37766Време уценаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. децембар 2021. (2021-12-06)

Часлав препричава ћерки шта је затекао код Софије у стану док Лила препричава Ади шта је видела и чула код Олге у соби пре него што је насрнула на Ивана. Она је уверена да зна којом тајном Олга уцењује свог још увек законског мужа. Ритер уцењује Милеву - ако не уради шта тражи од ње, послаће је на робију. Када саопште да су одлучили да бебу назову Ружа, Панчета се истрчава и пред Надом изговара да је Страхињина мајка мртва.

Док седи са Никшом на вечери, Ада добија поруку од Жишке. У новчанику је пронашла занимљиву визитку са именом: Никша Корлат.
37867Вукашин се суочава са МаринкомАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. децембар 2021. (2021-12-07)

Када дође на пријемни испит за упис на факултет, Лука и не слути да је за преписивање стартовао ни мање ни више него професорку. Страхиња објашњава Нади због чега јој није рекао за смрт мајке, а Цоле обавештава Аду о Станином испитивању Јанка. Без трунке оклевања, Алекса захтева од Дијане да или плати штету коју је направила Надиним моделима или да лети из фирме.

Вукашин се суочава са Маринком...
37968Госпођо Каначки да ли сте спремни да чујете истинуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. децембар 2021. (2021-12-08)

Бесна због Божидаркине посете Доди, Нора позива Максима на разговор и скреће му пажњу на непримерено понашање његове мајке. После опсежне истраге коју је спровео над Никшом Корлатом, Дода подноси извештај Ади и саопштава јој све што је сазнао. Приликом посете судији Обреновићу, Донка успева у својој намери да му извуче и последњи динар. Када га ухвати у домунђавању са колегом, Луку професорка избацује са пријемног испита.

Ритер саопштава Клаудији свој план, Милева и Ада ће завршити у затвору, а она ће добити министарску позицију.
38069ШокАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић9. децембар 2021. (2021-12-09)

Комарац започиње бизаран телефонски разговор са својим братом, Маринком. Осим увреда, он изговара низ застрашујућих претњи. Док седи са Софијом, Ритер саопштава да је све слагао, да су му мете министарка Милева и Ада, а да заправо има потпуно другачије планове. У затворској болници долази до венчања. Донка користи прилику да се уда за судију Обреновића који је на самрти.

Када се Ада појави у клубу са Никшом, Иван неће моћи да поверује очима...
38170Ко ти је онАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић10. децембар 2021. (2021-12-10)

На улици, Софија налеће на Нору и том приликом покушава да провери да ли је заиста у вези са „Адиним потрчком”, Додом. Док Никша у клубу наручује шампањац за њега и Аду, Иван гута кнедле. Ритер пребацује тежиште својих планова на Вида. Када му се Вид супротстави, мораће да преузме одређене мере.

На прослави коју у фирми организује Лука, Иван губи контролу и граби Аду за руку. Он захтева да му објасни ко јој је Никша Корлат!
38271Пуковниче ухапшени стеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. децембар 2021. (2021-12-13)

Од своје чистачице, која је ангажована на шпијунирању Ритера, Ада сазнаје да је у посету Брунеровом сину долазио и Вид. Када га синови искритикују за непримерено понашање, Иван признаје да све то ради због тога што је уверен да је Никша преварант који жели да искористи Аду.

Инспекторка Стана организује акцију хапшења пуковника, али и Софије.
38372Никада је нећеш видети а онда пуцањАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. децембар 2021. (2021-12-14)

На састанку са Видом, Ада сазнаје да Ритер жели да науди Мили. Успаничена због пуковниковог хапшења, Софија схвата да је остала сама. Не само да јој Ритер неће помоћи, већ јој јасно ставља до знања да је она та која је тражила снајпер, а не он. Катарину изједа црв сумње. Уверена је да су Вид и Нора Цолетова деца и сада тражи начин како да им тајно уради ДНК тест.

У тренутку када Комарац зове Вишњу и прети јој да никада неће видети дете, чуће се пуцањ!
38473На снајперистином нишану је Нада са бебомАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. децембар 2021. (2021-12-15)

Лука ће доживети још једно разочарење након разговора са Олгом. Он јасно увиђа да је њој стало само Алексе и да према сину ког је одгајила нема никаквих осећања. Трачеви у Кан холдингу доживљавају врхунац, а Уна је шокирана сазнањем које се тиче Норе и Максима.

Ипак, најгоре је оно што ће се десити ако снајпериста повуче обарач, а на нишану му је Нада и то са бебом!
38574На мети Ритеровог снајперистеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић16. децембар 2021. (2021-12-16)

Олга покушава да обрлати Максима. Ако јој помогне, она ће помоћи њему тако што ће уклонити особу која му смета. Након што Стана убаци црв сумње Нори, Дода почиње да показује знаке нервозе. Вукашин поверава Ади који га проблем мучи. Под хитно морају да реше питање Маринка.

На мети Ритеровог снајперисте је Алекса!
38675Невиђена опасност вреба МилуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић17. децембар 2021. (2021-12-17)

Иако тврди да не познаје никога из кругова којима се Комарац замерио и који су га ликвидирали, Маријана поверава Вукашину и Ади да би можда Милевица могла да им да више информација о убиству, али и о судбини Вишњине бебе. Док се у клубу расправља са министарком, Донка јој предочава да је Клаудија ускоро неће ујести, него раскомадати! Софија са Звонимиром смишља начин како да Матију што пре извуку из куће Каначких.

Опасност вреба Милу!
38776Мила нестајеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. децембар 2021. (2021-12-20)

Док седи у клубу са Жишком, Иван ће чути Никшин разговор са Адом. Под налетом љубоморе, помрачује му се свест и песницом насрће на јадног човека који не схвата шта га је снашло. Због свега што се десило, у клуб стиже и Ада, а Иванов оптимизам брзо ће спласнути када му несуђена супруга пред свима опали шамар! По доласку кући, Алекса затиче шокантну поруку од Миле: Отишла сам. Немој ме тражити!

Истовремено, Уна по кући тражи Луку и не схвата где је нестао...
38877Мила се враћа али са пиштољем у руциАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. децембар 2021. (2021-12-21)

Алекса очајан испитује Уну да ли зна нешто о Милином одласку. Она признаје да јој се Мила поверила, пре одласка. Вишња се тајно састаје са Маринком, који јој признаје да чини све како би пронашао њено дете. До Панчете долази информација да је Никша Корлат мистериозни инвеститор који има план да сруши њену кућу. У дом Каначких стиже Јасна са новим подацима из Ритерове канцеларије. Међутим, њен разговор са Адом, Вукашином и Додом, прислушкује Матија.

После дана и дана потраге, појављује се Мила али са пиштољем у руци...
38978Мила потеже пиштољАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. децембар 2021. (2021-12-22)

Ван себе од беса због прича о рушењу, Панчета упада код Аде у кућу и после пар речи упућених несуђеној куми, насрће на инвеститора Никшу. После инцидента са Ритером, Софија се поверава Звонимиру речима да имају посла са озбиљним психопатом.

У међувремену, Мила потеже пиштољ на Ритера и захтева да јој каже шта још хоће сада када је испунила све захтеве...
39079Какви сте ви кретениАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић23. децембар 2021. (2021-12-23)

Алекса добија видео-снимак на ком је Мила са другим мушкарцем и моментално доживљава помрачење свести. Лила одмах почиње са осуђивањем, док осталим укућанима није најјасније шта се дешава. Да би заштитио сина, Иван не жели да каже Олги где је Алекса, али га она уцењује - свима ће испричати да је отишла у Аустралију зато што је Иван направио дете њеној рођеној сестри!

Док се сви проводе на прослави поводом рођења бебе, Жаклина у породилишту лије горке сузе... Али, шта то ради Матија!?
39180Прихватам твој предлог идемо за АустралијуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић24. децембар 2021. (2021-12-24)

Матија одлази код Софије и тражи да му каже детаље Милиног нестанка. За то време, Мила у сузама грли омчу од конопца... Алекса оптужује Катарину и Јелену да су покривале Милу док га је варала и ломи све по канцеларији, па обе дају отказ и одлазе из фирме. Олгин предлог да остави све и крене са њом у Аустралију, за Алексу сада има смисла...

У Ритеровој канцеларији се појављује Матија. ​
39281Алекса проналази Милу али она није самаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. децембар 2021. (2021-12-27)

Док уверава Аду да је све у најбољем реду, Матија седа са Ритером у аутомобил. Али њихов сусрет не промиче будном оку Адине кућне помоћнице која је на тајном задатку. Јелена и Катарина саопштавају Уни и Нади да су дале отказ након што их је Алекса оптужио да су помогле Мили да га превари.

Пред Адом, Дијана алудира да Никша упетљан у ситуацију која се тиче Миле, а Алекса коначно долази до Миле и не само до ње...
39382Још један нож у леђаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. децембар 2021. (2021-12-28)

Након што види фотографију на којој су Матија и Ритер, Ада добија информацију да су заједно провели неко време у канцеларију, а да су потом заједно отишли у непознатом правцу. Када пожели да јој објасни ситуацију, Ада неће желети да га слуша...

Незадовољан Олгином оперативношћу, Ритер прво физички насрће на њу, а потом јој прети да ће јој убити једно дете.
39483Неко мора да умре али коАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. децембар 2021. (2021-12-29)

Милина прича уопште не ”пије воду” код Алексе иако га Лука убеђује да параноише. Због тога му поверава велику тајну коју нико не сме да зна. На састанку са Адом, Вукашину и Доди се придружује још једна особа, особа која зна све делове мозаика. У клубу Дијана присуствује жучној расправи између Ивана и Олге и том приликом сазнаје велику тајну.

Нора саопштава Доди да мора да оде на пут и да се нада да се он неће љутити, јер је тај пут ”мало дужи”.
39584Лука је животно угроженАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић30. децембар 2021. (2021-12-30)

Ритер саопштава Божидарки да ће убити Софију ако сазна да га је она ”продала” Матији. Вид се већ брине - како ће Дина реаговати ако сазна да јој је Лука отац, а не он. Када чује Лилину сулуду идеју да испроводаџише Алекси неку студенткињу, јер Мила више није подобна за њега, Унин отац ће се запрепастити. На сред предавања, Луки поново креће крв из носа, а онда пада у несвест. Одлази у болницу, а доктор саопштава да је у животној опасности.

Уз Никшину помоћ, Вишњина беба коначно стиже кући!
396/39785/86Доктор нема добре вести за Лукину породицуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић31. децембар 2021. (2021-12-31)

Алекса долази у клуб и захтева од Ивана да му каже шта је све још слагао осим да је ожењен и да има дете са свастиком!? Из болнице стиже позив и Ада је ван себе! Слично реагује и Жаклина којој Јелена саопштава да уопште не знају да ли је Лука жив.

Када узме њен кофер да га убаци у гепек пре поласка на аеродром, у Доди се још једном буди сумња да Нора у Америци неће остати само неколико дана. Доктор нема добре вести за Лукину породицу...
39887Ко ће покушати да помогне Луки и да ли ће помоћ стићи на времеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић3. јануар 2022. (2022-01-03)

До доктора стижу Лукини резултати и много је горе него што се првобитно мислило. Питање је да ли ће дочекати јутро. Олга долази код Ивана како би јој помогао да ступи у контакт са Алексом. Када крене да је избацује из куће, Олга му саопштава да можда једино она може да помогне несрећном Луки. За то време, Алекса покушава све што је у његовој моћи како би спречио братовљеву смрт!

Сада само остаје питање - ко ће покушати да помогне Луки и да ли ће уопште помогне стићи на време?
39988Лука не жели Жаклинину помоћ јер се плаши да не повреди УнуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић4. јануар 2022. (2022-01-04)

Алекса једва успева да задржи Аду да не уђе у Лукину собу док је Жаклина унутра. Реакција на сазнање да са Жаклином има бебу и да њене матичне ћелије могу да му помогну да преживи, није очекивана. Лука почиње да плаче, јер не жели помоћ због које ће повредити Уну.

Пролазећи кроз ходник болнице, Ада и Вукашин сазнају дуго чувану тајну о томе ко је заправо отац Жаклинине бебе.
40089Ствари се компликујуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић5. јануар 2022. (2022-01-05)

Вид не може да сакрије тугу због чињенице да је Жаклина рекла Луки да је отац детета. И Жаклини није свеједно због свега. Плаши се да ће је Вид оставити.

Уна је сломљена, а Матија јој нуди раме за плакање. У посету Луки стижу Иван и Ада. За то време, Клаудија пише министарки "смртну пресуду"...
40190Опасност је никад ближа да ти мама Олга нешто даАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. јануар 2022. (2022-01-06)

Жаклина је ван себе од бола због Видиног понашања. Са бебом долази у кафану како би га приволела да заједно крену кући.

Угледавши Аду и Вукашина у загрљају, Лила поново креће са конструкцијама оног што се није десило. Као да јој није мало муке, Ади долази и Донка која јој нуди помоћ у вези Луке. Софија сазнаје од Ритера да је нечија смрт близу. За то време, Олга долази код Луке у болницу да би му нешто дала!
40291Уна не прихватаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. јануар 2022. (2022-01-07)

Када се Олга поново појави у болници, крећу инциденти. Прво Ивану пуца филм, а онда Панчета добија порив за физичким обрачуном. Избезумљена због новинских написа, Милева тражи да јој Клаудија реши проблем. На Софијино снимање упадају Божидарка и Максим. Када затекне Аду са својом бебом у рукама, Жаклина ће побеснети на оца.

Иако Алекса покушава да јој објасни да Лука само мисли на њу, Уна не може да прихвата ни један разлог Лукине преваре.
40392Лука ће бити мртавАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић10. јануар 2022. (2022-01-10)

Након помирења са Жаклином, Вид позива Вукашина како би га упозорио да Ритер спрема нешто веома лоше. И заиста је тако - „Лука ће бити мртав”. Код Матије у стан долази Звонимир, а када схвати да његов некадашњи компањон не жели прославу, упозориће га да се озбиљно замерио Ритеру.

У затвору, Јанко добија нож у стомак. Док се Лука опоравља од интервенције, у његову болничку собу улази џелат!
40493Да ли је Никша Видов и Норин отацАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић11. јануар 2022. (2022-01-11)
Катарина покушава да схвати како је могуће да Луку сада може да спаси нешто друго, а не матичне ћелије сопственог детета. Док инспекторка Стана својим „научним методама” покушава да изнуди пољубац од Доде, у канцеларију изненада улази Нора, која се вратила да изненади свог драгог. Док седе на ручку и разговарају, Ада схвата да се Никша Корлат забављао са Норином и Видовом мајком пре него што је отишла у Америку и да је можда управо он њихов отац. У посету Луки долази Вид који жели да се њих двојица нешто договоре.
40594Ако ме волиш и ако ти је стало до овог детета пусти ме да идемАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић12. јануар 2022. (2022-01-12)

Луку отпуштају из болнице, али по доласку кући затиче ситуацију која му неће пријати - Уну која није у стању да пређе преко свега што је сазнала. Она га моли да је пусти да оде... После разговора са Луком, Вид долази кући и поставља Жаклини питање свих питања - да ли ће после Лукиног спасти и његов живот?

Милева доживљава шок када схвати да је премијер није подржао и да је њена министарска каријера готова.
40695Уна дефинитивно напушта ЛукуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. јануар 2022. (2022-01-13)
Уна се појављује на очевим вратима са питањем: Да ли прима госте, али на дуже време... Када од Алексе сазна где му је жена, Лука ће показати колико се заправо прибојава реакције Униног оца. Али она која се не боји је Лила. Чим сазна где им је снаја, одлучује да крене, не рачунајући на Адину реакцију. Због свега, пакује кофере и упућује се тамо где мисли да је пожељна, код Матије.
40796Ко је отацАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. јануар 2022. (2022-01-14)
Док одмара у очевом дворишту, Уна добија изненадну посету. Када Клаудија пред Маријаном и Жишком почне да ликује због избора на функцију министарке, у клуб улази разјарена Милевица и креће да черупа дојучерашњу сарадницу. Након првобитног разговора са Адом, сада и сам Никша почиње да верује да су можда Вид и Нора заиста његова деца. Али он није једини кандидат за оца. У игри је сада и инспектор Цоле!
40897Пуцањ који ће променити свеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић17. јануар 2022. (2022-01-17)

Вид и Нора су шокирани чињеницом да сада постоји још један кандидат који би потенцијално могао да буде њихов отац - Никша. Али ту невоље тек почињу. На улици, Никшина ћерка потпуно губи разум и повлачи обарач у правцу свог оца који у том тренутку стоји са Адом и Вукашином.

По доласку кући, Жаклина затиче своју бебу у Лукином наручју. Ритер наставља са бруталним уцењивањем Олге...
40998Олга се усељава у вилу КаначкихАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић18. јануар 2022. (2022-01-18)

Ада сазнаје позадину приче - Ритер уцењује Олгу и приморава је да чини злодела, јер јој децу у Аустралији фактички држи као таоце. Вид предочава сестри да ће се сви истовремено подвргнути тесту очинства - њих двоје, Цоле и Никша и да ће се коначно све сазнати. У гаражи зграде, Софија затиче сцену која јој враћа слике из детињства. Када види како отац цима ћерку за руку, она ће доживети помрачење.

Када чује да се Олга усељава у вилу Каначких, Лила пада у несвест!
41099Панчета љуби Тићу а Ада одлази код ИванаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић19. јануар 2022. (2022-01-19)

Када схвати да Олга више није у хотелу, Ритер доживљава помрачење. Дода даје служавки нови тајни задатак у виду лека против несанице. У клубу Дијана има свој неми перформанс. На све начине покушава да покаже гестом Жишки и Маријани да је заљубљена у Максима и не само то...

У Малдивима, Панчета љуби шокираног Тићу, а Ада стиже код Ивана...
411100Нервни сломАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. јануар 2022. (2022-01-20)

Резултати теста коначно откривају велику тајну, па Вид и Нора после година трагања сазнају ко им је отац. Романса између Аде и Ивана се наставља. Након што је попио специјалну кафу са таблетама за спавање, Ритер омамљен пада на под своје канцеларије.

Док гледа вести, Матија сазнаје да је Софија доживела нервни слом на улици и да су све то забележиле камере.
412101Дошла сам да те уништимАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. јануар 2022. (2022-01-21)

У разговору са Олгом, Лука признаје да је једва преживео то што је мислио да је мртва. Слушајући њену исповест, он све више почиње да се саосећа са мајчиним болом због чињенице да је била принуђена да напусти сопствено дете. О Софијином нервном слому на улици прича цео град, а Матија у разговору са браћом признаје да мисли да њој више нема помоћи. Ипак, Лука и Алекса нису сигурни у то...

Важну животну одлуку коју су Вид и Жаклина донели, сада саопштавају и њеним родитељима. У Ритерову канцеларију долази Ада, спремна да га уништи!
413102Докторка упозорава Божидарку ако само још једном дође код СофијеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић24. јануар 2022. (2022-01-24)

Јамездин се не слаже са Дебељковим пословним плановима, а Софија доживљава нови напад када јој у посету стигне мајка. Докторка упозорава Божидарку да ће тражити забрану приласка уколико је још једном види у болници. Инспекторка Стана пред бившом и умало будућом министарком за кризне ситуације, честита оној правој, новоизабраној!

Цео клуб је у шоку! Олга се спрема за повратак у Аустралију, а Ритер стиже у посету Јанку.
414103Матија има јасан захтевАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић25. јануар 2022. (2022-01-25)

Божидарка преклиње Матију да оде у посету Софији, јер је докторка нагласила да јој је преко потребно да види оног кога воли. На породичном окупљању, Вид саопштава да су он и Жаклина одлучили да живот наставе у Њујорку. Ова информација тешко пада Цолету који је тек добио ”нове“ чланове породице, али још више погађа Вукашина који је неутешан...

Жишка околиша, али на крају ипак признаје Ади да јој недостају крузери и да жели да иде. После Ритера, у посету Јанку долази и Матија и има јасан захтев! ​
415104ЗапрошенаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић26. јануар 2022. (2022-01-26)

Алекса и Лука изводе Милу и Уну на вечеру и том приликом им саопштавају нешто што ће их веома изненадити. Таман када помисле да су сами у кући и да могу да уживају у својој страсти, Тићу и Панчету „екипа” хвата на делу!

Док Дода једва чека прилику да Дијани Ерски саопшти лепе вести, Иван поново проси Аду...
416105Куцнуо је часАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. јануар 2022. (2022-01-27)

Пре него што одлети назад за Аустралију, Олга саопштава Луки и Алекси своју жељу. Дода је изненађен када чује да и његова љубав одлази за Њујорк. Срећом, Нора има предлог и за њега...

У посету код Софије долази Ада. Брунеру је куцнуо час. Његов џелат се спрема да уђе у ћелију и изврши оно за шта га је Ритер платио.
417106Злочинци су коначно тамо где требаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. јануар 2022. (2022-01-28)

Док се Тића усељава код Панчете у кућу, Жаклина и Вид са бебом напуштају земљу, а на опраштању многима неће бити свеједно. Брунеру је коначно дошао крај. Јанко је успео да спроведе Ритерову наредбу и убије Брунера у ћелији, али није се надао да ће врло брзо завршити иза решетака. И не само он. Секретарица одаје полицији да је Ритер наручио убиство свог оца, због чега ће ћелију делити управо са Јанком.

Матија је послушао тетку Аду и отишао у посету Софији...
418107Још једно венчањеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић31. јануар 2022. (2022-01-31)

Донка нуди пословно-романтичну понуду Звонимиру, а све са циљем да се докопају огромног богатства. Када после венчања дођу у клуб да попију пиће као новопечени супружници, Жишка од шока једва успева да остане на ногама, нарочито када јој Донка уручи бидермајер. На Станино изненађење, Цоле добија унапређење и постаје виши инспектор полиције. Пре одласка, Олга саопштава Луки и Алекси своју жељу.

Иако у прошлости нису били наклоњени једно другом, Вукашин сада упозорава Маријану да би могла да добије ударац који ће јој направити велике проблеме. Све је спремно за почетак дугоочекиване ревије Аде Каначки...
419108Никша добија понуду која се не одбијаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић1. фебруар 2022. (2022-02-01)

Максима ће заболети и срце и душа када дође у посету Софији. Због преживљених траума из прошлости, она није способна да препозна свог брата, већ мисли да је отац дошао да је поново повреди.

У моменту када пожели да запроси Нору, Доди ће се на путу „испречити” инспекторка Стана. Клаудија нуди Никши много више од министарске позиције...
420109Ада пакује кофереАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић2. фебруар 2022. (2022-02-02)

Лука и Алекса су одлучили да на специфичан начин прославе своје рођендане, тако што ће Ади и Ивану тог дана приредити посебно изненађење. Матија добија вредан савет од тетке Аде, након чега размишља да опет посети Софију и опрости јој све.

Ада и Иван коначно стају пред олтар. Вукашин не може да се помири са тим и утеху тражи у алкохолу...
421110Нема лажи нема преваре СофијаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић3. фебруар 2022. (2022-02-03)

Ада и Иван су се коначно венчали, а на славље њиховог венчања стижу Жаклина и Вид заједно са ћеркицом, али и Олга са својом децом из Аустралије. Изгледа да је пресуда Ритеру стигла и коначно је одбрањена правда. Матија је посетио Софију у болницу, и саопштио јој да ће ускоро бити на слободи, као и да жели да међусобно граде бољи и квалитетнији однос. С друге стране, бароници Донки ипак не иде све по плану...

Првобитно је било планирано да ова епизода буде последња епизода серије. Међутим, на захтев публике, одлучено је да серија ипак настави са снимањем.[1]


Напомене[уреди | уреди извор]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]

  1. ^ Достанић, Дафина (22. 10. 2021). „SNIMA SE TREĆA SEZONA "IGRE SUDBINE" U januaru ipak nije kraj! Gledaoci vršili pritisak, ovo su svi detalji”. Blic. Приступљено 2. 7. 2022.