Игра судбине (5. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Игра судбине (5. сезона)
Серија Игра судбине
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 15. децембар 2022. — данас
Број епизода 230
Претходна сезона Игра судбине (4. сезона)

Пета сезона серије Игра судбине се емитује од 15. децембра 2022. и има 230 епизода.

Глумци[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Пpемијерно емитовање
5981Мила покушава себи да одузме животГоран Николић и Страхиња СавићTBA15. децембар 2022. (2022-12-15)
Мила покушава да себи одузме живот, али је Алекса у последњем тренутку спасава. Ада након момента када јој извршитељи дају документа у Вили Каначки, губи свест и завршава у болници. Никшу проналазе у канцеларији без свести...
5992Лекари се боре за Адин животГоран Николић и Страхиња СавићTBA16. децембар 2022. (2022-12-16)

Вукашин зна да је Ада изгубила свест јер је видела извршну одлуку и документ којим им се одузимају кућа, али открива и сумњиви снимак камера о отмици девојке која личи на Уну Каначки. Ритер уцењује Хану да не открије да је он дао отров за Никшу. Сумња за Никшино убиство пада на невину Теу.

Мила се опоравља у болници, али вести о Адином здравственом стању су веома лоше.
6003Блокирани су сви рачуни Кан ХолдингаГоран Николић и Страхиња СавићTBA17. децембар 2022. (2022-12-17)

Стана и Милан, нови ликови у серији, живе у селу поред Суботице, са Иреном. Са њима живи и Марија Корлат (која веома личи на Уну Каначки), која верује да је сестра Никше Корлата. Видимо да Стана контролише Маријин сваки корак и да Ирена воли Марију. У Кан Холдингу су сви рачуни блокирани и влада права паника.

Панчета из болнице одводи Милу и Лулета код себе кући, верујући да ће се Мила једино тако опоравити.
6014Алекса је нестаоГоран Николић и Страхиња СавићTBA18. децембар 2022. (2022-12-18)

Вукашин са директором полиције анализира снимак отмице. Није им јасно ни ко је на снимку, ни да ли Никша умешан и да ли има везе са убиством Никше. Алекса је нестао и нико не може да га нађе, а Софија, Матија и Ритер тријумфују због несрећа које су задесиле Каначке.

Зашто Вукашин истражује сумњиви снимак отмице са ликом девојке која веома подсећа на Уну Каначки и зашто су блокирани рачуни Кан Холдинга, сазнајте у новој епизоди.
6025Ади се стање погоршаваГоран Николић и Страхиња СавићTBA19. децембар 2022. (2022-12-19)

Лука и Зврк покушавају да Акици направе атмосферу у лошој ситуацији, али је Уна увек ту да то поремети. Ади се стање погоршава, у болници. Сазнајемо да Марија Корлат има амнезију и не сећа се прошлости. Теа је у затвору и осумњичена за Никшино убиство, а Ритер је уцењује да не сме ништа да каже полицији.

Банкар проналази пијаног Алексу и покушава да му саопшти веома лоше вести везано за финансије Кан Холдинга.
6036Иван је у лошем стању због АдеГоран Николић и Страхиња СавићTBA20. децембар 2022. (2022-12-20)

Иван је у јако лошем стању због Аде.

Мила жели да се разведе од Алексе. Доста јој је свега. Алекса обавештава Луку, Вукашина и Олега да му је банкар рекао да ће им све узети. Баш све.
6047Доктор преноси Адину поруку породициГоран Николић и Страхиња СавићTBA21. децембар 2022. (2022-12-21)

Менаџмент Кан Холдинга покушава да открије како је дошло до блокаде свих рачуна фирме. Доктор преноси Адину поруку породици која је пуна љубави и жеље да се држе. Марија Корлат сређује орман. Видимо исти прстен и џемпер који је и у видео отмице девојке које су Вукашин и директор полиције анализирали, а Вукашин и директор полиције предају снимак форензичару.

Уна се наслађује у Вили Каначки несрећом која их је задесила. Једино је код Панчете идила. Играју не љути се човече са Лулетом.
6058Панчета и даље брани Алекси да види Милу и ЛулетаГоран Николић и Страхиња СавићTBA22. децембар 2022. (2022-12-22)

Лука, Алекса и Олег грозничаво размишљају како да спасу фирму и вилу, али изгледа да не виде решење. Стана, Милан и Марија, схватају да уплате од Никше нема, али им није јасно зашто им се не јавља на телефон. Запослени у Кан Холдингу су у паници шта ће бити са њима. Панчета и даље брани Алекси да види Милу и Лулета, да се Мила не би узнемирила, али Луле тражи да види свог тату.

Донка из насловних страна новина сазнаје да је са Никшином смрћу, угашена и његова телевизија. Лука грозничаво смишља решење за спас породице и имовине.
6069Панчетин плац може да буде решење за спас имовине КаначкихГоран Николић и Страхиња СавићTBA23. децембар 2022. (2022-12-23)

Тића покушава да направи романтично јутро са Панчетом како би Мили показао идилу живота у двоје. Панчети је то сумњиво и љути се, јер се Тића чудно понаша. Мила ипак разговара са адвокатом о процедури развода са Алексом. Лука долази код Панчете и саопштава јој да Панчетин плац може да буде решење за спас имовине Каначких, као потенцијално место за изградњу луксузног насеља, што би смирило банкаре и дало им гаранцију да зауставе процедуру одузимања имовине Каначких.

Иван је ван себе од бола и више не може да издржи чекајући вести о Ади у болници. Божидарка и Максим планирају ручак са Немањом и Софијом у нади да ће Софију некако одвојити од Матије. Алекса улази у собу у моменту кад Мила потписује папире за развод.
60710Алекса моли Милу да одустане од разводаГоран Николић и Страхиња СавићTBA24. децембар 2022. (2022-12-24)

Алекса моли Милу да одустане од развода, а Панчета подсећа да је најважнији Луле, а не како се осећају Мила и Алекса.

Адино стање је врло критично и у бунилу помиње нека писма. Лука ради на пројекту луксузног несеља уз помоћ Панчете и верује да ће то зауставити банку да им узме све. Ритер уцењује Страхињу да мора да сарађује са њим, јер ће у супротном Ритер наудити Ружи и Нади. Уна саопштава Ритеру да спрема клопку Луки. Стана, Милан и Марија Корлат сазнају да је Никша мртав.
60811Софија покушава да обнови љубав са МатијомГоран Николић и Страхиња СавићTBA25. децембар 2022. (2022-12-25)

Уна краде кључни документ за реализацију пројекта луксузног насеља, који Лука припрема. Марија Корлат, Ирена, Стана и Милан су шокирани и потресени убиством Никше. Стана прекорева Милана и Марију да су јој уништили живот и да она увек сама мора све да реши, па и сада када због Никшине смрти остају без новца. Марија безуспешно покушава да се сети свог живота, али амнезија јој блокира сваки покушај. Софија покушава да обнови љубав са Матијом, али је он груб и незаинтересован за њу. Донка испитује Лилу да ли зна нешто о Адиним писмима и дневнику. Лила је мистериозна и одбија да каже. Уна провоцира Зврк да зна да је удата за Олега, а има паралелну везу са Луком.

Изгледа да је Банкар ипак заинтересован за Лукин план са луксузним насељем.
60912Јасна је видела да Лила узима сакривене Адине кључеве и то саопштава ДонкиГоран Николић и Страхиња СавићTBA26. децембар 2022. (2022-12-26)

Оптимизам у Кан Холдингу и нада да ће банка прихватити план за спас имовине Каначки. Марија Корлат и Ирена одлучују да оду у Београд кришом од Стане и покушају да нешто сазнају о Никши Корлату (за кога Ирена верује да јој је отац, а Марија да јој је брат) и о Маријиној прошлости. Траже помоћ од Милана да то изведу.

Барбара, Ритер и Матија тријумфују због пропасти породице Каначки, али и посебно због тога што ће им изгледа успети план да се Алекса разведе од Миле. Ручак код Божидарке са циљем да се зближе Немања и Софија, пропада, јер Софија воли само Матију. Алекса је очајан што је Мила ипак поднела папире за развод, а Мила му саопштава да не зна како даље јер има проблем поверења због тога што јој је Алекса прећутао да је неко убио њихову бебу у стомаку. Јасна је видела да Лила узима Адине сакривене Адине кључеве и то саопштава Донки, којој је то врло сумњиво и почиње истрагу шта Лила крије.
61013Софија је трудна са МатијомГоран Николић и Страхиња СавићTBA27. децембар 2022. (2022-12-27)

Када Марија и Ирена крену за Београд наиђе љута Стана и заустави их, али оне и поред тога не одустају од плана да оду, рачунајући на Миланову помоћ.

Донка покушава да одгонетне које је Лила кључеве узела и зашто крије од свих и какве тајне кључеви крију. Мила договара да се види са приватним детективом Урошем, да открије још неке тајне о својој трагедији са бебом. Лила даје отказ Јасни, зато што је пренела њену тајну Донки. Софија је трудна са Матијом. Иван се јавља и каже да има страшне вести о Ади.
61114Иван и Вукашин планирају хитан превоз Аде у ШвајцарскуГоран Николић и Страхиња СавићTBA28. децембар 2022. (2022-12-28)

Иван саопштава да је Ади веома лоше. Детектив Урош саопштава Мили да се Барбара јавно хвалила да је одговорна за смрт Милине бебе и да има снимак, што Милу веома потресе.

Лила доводи нову слушкињу Ташу у Вилу Каначки. Иван и Вукашин, заједно са Луком и Алексом, планирају хитан превоз Аде у Швајцарску да јој уграде вештачко срце, што је једини могући спас за њу. Милан измисли да му је позлило да би извукао Ирену и Марију из куће и дао им ауто, кријући од Стане, да ипак оду у Београд. Мила док је на састанку са адвокатом око развода затиче Барбару како улази код истог адвоката. Мила сумња да адвокат сарађује и са Барбаром. Веома се изнервира. Мила нападне и адвоката и Барбару.
61215Ритер уцењује Страхињу са дететом и НадомГоран Николић и Страхиња СавићTBA29. децембар 2022. (2022-12-29)

Мила напада Барбару код адвоката и каже да ће јој се осветити, а адвокату да ће му узети пуномоћ за развод.

Адвокат видевши Милу бесну отказује сарадњу Барбари. Марија Корлат и Ирена иду за Београд. Ритер уцењује Страхињу са дететом и Надом. Лука, Алекса и Вукашин прате санитет са Адом који је вози до аеродрома. Иван путује са Адом у Швајцарску и биће са њом у болници тамо. Уна пред пут изнервира Ивана, који добије нервни слом и због ње. Марија Корлат на путу за Београд има реминисценције (присећа се Луке и Акице, види како ходају, али не зна ко су). Марија Корлат мисли да јој је позлило због амнезије. Ипак настављају пут за Београд. Страхиња који је на превару узео Ритеров телефон и нашао Надин број у њему безуспешно покушава да добије Наду, која се не јавља.
61316Директор полиције сумња да смрт Никше Корлата није до краја расветљенаГоран Николић и Страхиња СавићTBA30. децембар 2022. (2022-12-30)

Марија Корлат и Ирена долазе до Никшине канцеларије у Београду. Заустави их чувар који им саопштава да ће Никшина фирма бити угашена, а све ствари бачене у отпад и да нема друге информације.

Марија опет има реминисценције узроковане амнезијом, али чим отвори очи опет се ничега не сећа. У Никшиној канцекарији Марију и Ирену затиче инспектор полиције, они му говоре да су Никшина породица и да је то разлог зашто су дошле. Директор полиције сумња да смрт Никше Корлата није до краја расветљена и истражује даље. Донка зна да Лила нешто крије и ту сумњу дели са Вукашином, Алексом и Луком. Стана открива да су Марија и Ирена ипак отишле у Београд. Веома је бесна.
61417Детектив уцењује Ритера снимком на којој се види како Барбара признаје да је организовала убиство Милине бебеГоран Николић и Страхиња СавићTBA31. децембар 2022. (2022-12-31)

Веома љута, Стана напада Марију и Ирену, које признају да су биле у Београду и то у Никшиној канцеларији. Али на помену да их је инспектор пропитивао у Никшиној канцеларији и да су побегле, Стана мења тон и постаје много помирљивија. Стана се веома уплаши на помен полиције. Донка показује Алекси и Луки место где је била Адина кутија са дневником и писмима, која је нестала, и сумња на Лилу да ју је сакрила. Вукашин их све смирује да не инсистирају сада на томе, јер имају других великих проблема. Инспектор саопштава директору полиције да је затекао Никшине рођаке тамо у канцеларији и да су му побегле, али да је успео да фотографише регистарске таблице аутомобила којим су побегле. Марија покушава да наслика дете у свом атељеу, али јој никако не успева да наслика лице. Веома се потреса због тога. Ирена је теши.

Детектив Урош уцењује Ритера да ће му предати снимак где се јасно види да Барбара признаје да је организовала убиство Милине бебе. Тражи велике паре за тај снимак од Ритера. Ритер је бесан и наређује Барбари да оде из земље и нестане. Лила признаје Вукашину, да крије од свих Адина писма и дневник и да је то Адина тајна коју само Лила зна. Панчета прави посебан ручак у част Лулета и позива Олгу, Алексу, Дебељка и Јелену да их подсети да је породица све и да ће под њеним кровом они увек бити породица, шта год да се деси.
61518Мила и Алекса се мире а Донка проналази папир са ДНК тестомГоран Николић и Страхиња СавићTBA1. јануар 2023. (2023-01-01)

Вукашин сломљен и емотиван зове Жаклину, своју ћерку у жељи да учврсти односе са њом. Марија покушава са Миланом да открије бар неки део своје прошлости, али сумњичава Стана то спречава и каже Милану да не сме да каже Марији ни једну реч истине, већ да се држи договорене приче (која је очигледна лаж).

Под утиском Панчетиног окупљања породице, Алекса и Мила се мире, а Панчета пресрећна због тога дели радост са Тићом. Донка ипак њушка кроз по Адиним папирима и налази веома интересантну црвену фасциклу на којој пише ДНК тест.
61619Марији Корлат се враћа памћењеГоран Николић и Страхиња СавићTBA2. јануар 2023. (2023-01-02)

Марији Корлат се враћа памћење. Донка информацију из ДНК теста које је пронашла у Адиним документима користи против породице Каначки. Софија након сазнала да је трудна са Матијом одлази од лекара и то му саопштава, али разговор прекида Ритер. Полиција је ушла Нади у траг, Страхиња се нада да је пронашао њу и дете.

Алекса се састаје са адвокатом мислећи да је решен проблем са банком која жели да одузме Кан холдинг и вилу Каначки, међутим, изгледа да нема добре вести...
61720Софија добија наређује од Ритера да некога убијеГоран Николић и Страхиња СавићTBA3. јануар 2023. (2023-01-03)

Ритер прекида разговор Софије и Матије, јер има нови посао за њу, мораће некога да убије. Страхиња и Мила су сломљени јер нису пронашли Наду и Ружу, Панчета их теши. Лила служавку користи у плану против Донке.

Директор полиције проналази отиске и позива Теу на разговор. Документа за пренос власништва виле Каначки нестају, а Лука мисли да су украдена.
61821Лука схвата да је Уна украла документа за пренос власништва виле КаначкиГоран Николић и Страхиња СавићTBA4. јануар 2023. (2023-01-04)

Инспектор полиције је испред Миланове куће. Пронашао је сумњиви ауто у дворишту. Милан покушава да се извуче. Стана се уплашила. Донка разговара о идентитету Ане Марчете са адвокатом, а Таша прислушкује, притиснута од Лиле. Лука напада Уну да је украла папире за пренос. Теа признаје да је видела да је Хана сипа прах у пиће Никши, али да се плаши да призна због Ритера. Миле Купус најављује да ће доћи код Панчете да преспава јер је добио сјајан посао у Словенији. Детектив Урош пушта снимак разговора Ритера и Барбаре Вукашину. Мила и Алекса се после помирења враћају својој кући .

Марија Корлат сумња у Станину верзију приче... Тражи своја лична документа, у покушају да докучи ко је и открије бар неки траг.
61922Никша је раније припремио лажну личну карту за Марију КорлатГоран Николић и Страхиња СавићTBA5. јануар 2023. (2023-01-05)

Стана покушава да манипулише Маријом и покушава да је уплаши, упозоравајући је да никоме не отвара врата. Никша је припремио својевремено лажну личну карту за Марију Корлат. Гала ствара урнебес у канцеларији причама о томе да жели да се уда. Олег и Лука сазнају да web страница инвестиционог фонда, више не постоји. Схватају да су преварени. Панчета, тужна што је Мила отишла у свој стан, долази за њом и покушава да направи нови распоред у Милиној кући, што Милу збуни. Вукашин и Жаклина се сретну, Вукашин пита за унуку Дину, а Жаклина за Луку, према ком очигледно не престаје да гаји осећања, упркос свему. Панчета мисли да може да спаси Кан Холдинг и Вилу Каначки, али јој нико не верује и игноришу је...

Стеже се обруч око Ритера и он схватајући то позива свог стрица Виктора Брунера у помоћ.
62023Виктор Брунер је одлучио да купи целу имовину, фирму и дом КаначкихГоран Николић и Страхиња СавићTBA6. јануар 2023. (2023-01-06)

Виктор Брунер је одлучио да купи целу имовину, фирму и дом Каначких. Панчета иако јој нико не верује да би могла да има финансијско решење, које спашава Каначке, ипак наставља да ради на свом плану за њихов спас и зове свог приљатеља телефоном. Снимак отмице девојке, је на анализу код форензичара. Вукашин захтева да га обавесте о сваком напретку у анализи, осећајући да отмица и смрт Никше Корлата мора имати везу. Тића, који не верује као ни остали да Панчета спасава Каначке, сумњичи Панчету да га вара и да има љубавника. Банкар полива хладан туш по Алекси обавештавајући га да банка одустаје од сваког аранжмана са Кан Холдингом. У Кан Холдингу екипа салеће банкара имајући потпуно други план од посла са банкаром - да га ожене Галом. Упорни су да га намерно заглаве у лифту са Галом, тачније Јамездин.

Панчета одлази код Црног и тражи да спаси Кан Холдинг. Виктор Брунер је стигао у Београд.
62124Лука је одлучио да напусти вилу Каначки а Ритера због истраге Виктор склања у МарбељуГоран Николић и Страхиња СавићTBA7. јануар 2023. (2023-01-07)

Тића луди од љубоморе, иако се Панчета са Црним бори за спас Каначких. Ритер долази код свог стрица, који је стигао у Београд - Виктора Брунера. Ритера Виктор обавештава да ће га склонити у Марбељу, због истраге која се стеже око њега. Донка има фотографију Ане Марчете, али је Таша шпијунира по налогу Лиле и узима фотографију тајно од Донке. Лука поражен у преговорима, схвата да је дошло време да се спакују и напусте сви вилу Каначки. Лила одбија да то прихвати. Црни се баца у битку да купи Кан Холдинг и спашава имовину Канацки.

У исто време сазнајемо да је Виктор Брунер у мисији да отме имовину породице Каначки, али открива да је још неко дао понуду...
62225Софија саопштава Матији да је трудна а Донки стиже документација ДНК тестаГоран Николић и Страхиња СавићTBA8. јануар 2023. (2023-01-08)

Вукашин покушава да сазна ко стоји иза куповине Кан Холдинга. Донки стигла документација ДНК теста и одлучује да је проследи Вукашину, везано за Ану Марчету. Вукашин покушава да утврди да ли су Ана Марчета и Ада Каначки сестре. Софија саопштава Матији да је трудна. Панчета не може да верује да је Тића полудео од љубоморе, мислећи да га вара. Црни је открио да је понуда за куповину Кан Холдинга стигла и да је понуду пласирала фирма Викториус и захтева од банкара да му отвори ту понуду и каже коју је цифру понудио Викториус. Црни има кратак рок до сутра да пласира своју понуду. Страхиња открива Дебељку да има Надин број и да покушава да је добије.

Виктор Брунер и Црни се сретну и у сведеном разговору меркају снаге.
62326Гала сазнаје да је сумњиви фонд који је изазвао колапс Кан Холдинга власништво Виктора БрунераГоран Николић и Страхиња СавићTBA9. јануар 2023. (2023-01-09)

Дебељко и Страхиња разматрају како да добију Наду на телефон. Договоре се да обавесте и Милу да и она покуша. Виктор и Црни размене оштре поруке, где је јасно да свако од њих жели да победи оног другог. Марија се бори да нешто о себи сазна од Милана, али Стана је увек ту да прекине такве покушаје. Вукашин и директор полиције покушавају да истраже случај отмице и дођу до неких доказа, а истовремено истражују и смрт Никше Корлата и посету његовој канцеларији Марије и Ирине. Вукашин открива да се од две усвојене девојчице, једна стварно звала Ана и преселила се у Америку, а друга Ада. Вукашин о томе обавештава Донку. Стана више не може да издржи притисак и позове Ритера, који је уверава да ће Виктор све преузети и решити. Ритер открива да је отета девојка Уна Христић у разговору са Виктором. Истовремено сазнајемо из разговора у прошлости Ритера и Никше да је Никша испричао Ритеру да је отета девојка Уна Христић.

Гала је сазнала да је сумњиви фонд који је изазвао колапс Кан Холдинга, власништво Виктора Брунера.
62427Вукашин сазнаје да је Барбара побегла из земље и да је лажна УнаГоран Николић и Страхиња СавићTBA10. јануар 2023. (2023-01-10)

Донка позова Ану Марчету и из разговора са њом се испостави да је стварно Адина сестра, јер је Анина мајка признала пред смрт да ју је усвојила. Прича се поклапа. Марија у својој фиоци наилази на каиш. Марија гледа у каиш као да јој је однекуд познат, али није сигурна. Стана наставља да је манипулише и тврди да је каиш њен. Тензија је око тога ко ће купити Кан Холдинг: Викториус, Виктора Брунера или Гама корпорација, власништво Црног. Панчета тријумфално објављује прва да ће Гама Корпорација купити Кан Холдинг, али јој још нико, па ни Алекса не верује. Миле Купус, љубоморном Тићи, долива уље на ватру и испоставља се да Миле Купус верује да Тићу Панчета вара, јер је прислушкивао док Панчета разговарала са Црним и сам поверовао да Панчета има љубавника. Вукашин сазнаје да је Барбара побегла из земље и да је лажна Уна. Истовремено, Вукашин сазнаје и да права Уна Христић није у међувремену излазила из земље. Све указује да је и Виктор Брунер учествовао у свему томе. Ритер не сме да се врати у Србију, јер се плаши полиције, али Виктор верује да је и то за њега лако решив проблем. Божидарка и Максим нису лепо реаговали на Софијину трудноћу, јер не верују да ће Матија да буде нити добар муж, нити добар отац, што Софију разбесни. Божидарка одлучи да оде у манастир.

Иван јавља да је Ади боље...
62528Банкар открио која је фирма купила Хан Холдинг а трудна Софија због Алексе завршава на подуГоран Николић и Страхиња СавићTBA11. јануар 2023. (2023-01-11)

Марија у својој ташни проналази визиткарту посластичарнице, која је заинтригира... Име посластичарнице у Београду, звучи познато, али Марија не може ничега да се сети. Виктор покушава да уплаши Црног да није добро обавештен да у рату са њим не треба да улази. Црни узврати веома самоуверено, да је спреман на све. Мила и Алекса су поново срећни и воле се... Лила У Адиној радној соби тајно гледа у коверте са писмима које је Ада оставила синовима, мужу и Вукашину у кутији. Донка са Вукашином разматра када да саопште породици оно што су сазнали о Ани Марчети. Иван открива да је Ада боље. Алекса потврђује Тићи да Панчета стварно има пријатеља који хоће да им помогне у послу и смири га да Панчета нема љубавника. Инспектор поново долази и испитује Милана око аута, тражећи Марију и Ирену. Сви су нервозни јер се очекује отварање понуда и информација ко је купио Кан Холдинг. Банка објављује да је Гама Корпорација, фирма Црног, купила Кан Холдинг.

Матија и Алекса се потуку, поред Софије. У том моменту трудна Софија падне на под, тако што је Алекса случајно гурне.
62629Софија губи бебуГоран Николић и Страхиња СавићTBA12. јануар 2023. (2023-01-12)

Вила Каначки и Кан Холдинг дефинитивно иду на продају непознатом власнику. Истрага око отмице девојке напредује. Вукашин открива да Уна Каначки је имала лажан идентитет.

Софија губи бебу.
62730Нада се са Ружом враћа у БеоградГоран Николић и Страхиња СавићTBA13. јануар 2023. (2023-01-13)

Нада се напокон јави и каже да стиже са Ружом у Београд. Алекса и Лука упознају мистериозног Панчетиног пријатеља Црног, који је нови власник Кан Холдинга и Виле Каначки.

Вукашин и Донка крију тајну о Ани Марчети од породице .
62831Црни је победио Виктора Брунера у трци за куповину Кан Холдинга и Виле КаначкиГоран Николић и Страхиња СавићTBA14. јануар 2023. (2023-01-14)

Црни је дефинитивно победио Виктора Брунера у трци за куповину Кан Холдинга и Виле Каначки. Ана Марчета је потврђено рођена сестра Аде Каначки.

Нада и Ружа су се вратиле у Београд...
62932Вукашин пада на колена због једног телефонског позиваГоран Николић и Страхиња СавићTBA15. јануар 2023. (2023-01-15)

Нада и Ружа су главна сензација, јер су се вратиле после толико времена иако од самог почетка између Страхиње и Наде је напето.

Марија Корлат се труди да се помоћу предмета и асоцијацијама нечега сети из своје прошлости, али без успеха. Коктел у Вили Каначки, због Адиног опоравка и спаса Виле Каначки и Кан Холдинга... Ипак Вукашин пада на колена када се у сред коктела јави на позив телефоном.
63033Сада када Аде више нема не знам како ово да вам кажем али...Горан Николић и Страхиња СавићTBA16. јануар 2023. (2023-01-16)

Вест о Адиној смрти бацила је Вукашина на колена. Сви тугују за Адом. Панчета се жали Тићи, јер је мислила да се доласком Црног, ствари коначно враћају у нормалу. Кан Холдинг и вила Каначких су коначно спасени, Нада се вратила и довела Ружу, али тужна вест их је све поново разорила. Адина смрт утицала је и на живот Наде и Страхиње, ког је подсетила да никада немамо довољно времена за људе које волимо. На Адиној сахрани појављује се и Дијана Ерски, која користи прилику да Максиму "натрља" на нос свој велики успех у иностраној модној индустрији.

Донка сада користи прилику да породици саопшти веома битну вест о Ади. Алекса остаје запањен оним што чује...
63134Адина сестра стиже у Београд а Панчета покушава да помири Наду и СтрахињуГоран Николић и Страхиња СавићTBA17. јануар 2023. (2023-01-17)

Породица сазнаје да је Ана Марчета рођена сестра Аде Каначки, а Донка је у шоку након сазнања да је Ана у Београду. Барбара је ухапшена у бекству и очекује се њено изручење и извођење пред лице закона. Ирма се враћа својој деци.

Панчета покушава да Страхињи објасни да је живот кратак и да треба да опрости Нади...
63235Марија Корлат покушава да открије Станине и Миланове тајнеГоран Николић и Страхиња СавићTBA18. јануар 2023. (2023-01-18)

Стеже се обруч око Стане и Милана. Полиција им је за трагом. Лоцирала је и доушнике који пуно могу да рећи о отмици. Дијана Ерски у свом стилу најављује велике, светске пројекте у родном граду, а не види да јој Софија спрема лукава изненађења.

Ирена и Марија не одустају да открију тајне које осећају да Милан и Стана крију.
63336Ана Марчета открива све о Адиној прошлостиГоран Николић и Страхиња СавићTBA19. јануар 2023. (2023-01-19)

Стана је веома нервозна и немирна јер схвата да су возача Никше Корлата ухапсили. Полиција испитује Радета, возача Никше Корлата, у вези са отмицом непознате девојке. Раде ништа не признаје. Ана Марчета исповеда породици како је почела да открива причу о себи и својој сестри. Тића наговора Страхињу да њих двојица заједно воде кафану, али он оклева. Матија се Максиму провера да се поново заљубљује у Софију. Панчета саветује Наду да разговара са Милом како да реши проблем неповерења са Страхињом, јер и Мила је недавно имала сличан проблем са Алексом.

Дијана планира да, на свој урнебесан начин, лансира свој пројекат за цео свет.
63437Иван се чудно понашаГоран Николић и Страхиња СавићTBA20. јануар 2023. (2023-01-20)
Иван озбиљно пати за Адом и понаша се чудно. Јамездину прете да ће нова директорка сигурно да му да отказ, када стигне кафе апарат заједно са њом у фирму. Страхиња покушава да побегне од Наде, потом иде код Ленке. Милан се пред Иреном излетео да Никша није Маријин брат. Дијана лудује и препричава своје пустоловине са светским звездама, по метрополама широм планете. Панчета режира романтични ручак између Страхиње и Наде, да би се помирили, али без успеха.
63538Ана Марчета од породице покушава да сазна нешто о Ади КаначкиГоран Николић и Страхиња СавићTBA21. јануар 2023. (2023-01-21)

Докази у полицији указују на везу између куће у Бајмоку и отмице девојке. Ана Марчета покушава да кроз причу породице Каначки, схвати ко је била њена сестра и да макар тако има неке успомене на њу.

Марија и Ирена не одустају и спремају се да крену у Београд и покушају да одгонетну нешто што верују да Стана и Марија крију.
63639Иван је нестао Донка жели да пријави његов нестанак али...Горан Николић и Страхиња СавићTBA22. јануар 2023. (2023-01-22)

Марија Корлат је схватила да Стана и Милан нешто крију од ње, а иако жели да сазна о чему се ради, признаје да ју је страх шта би о њима могла сазна у Београду. Панчета на све начине покушава да помири Наду и Страхињу, па им је направила ручак како би их зближила. Ипак, Страхиња не попушта и мисли да Панчета и Нада кују тајни план. Софија се запошљава код Дијане Ерски. Спремна је за освету коју већ дуже време припрема породици Каначки.

Ивана нема цео дан и никоме се не јавља на телефон. Донка жели да пријави његов нестанак, али Лила одбија то да уради.
63740Марија Корлат испред виле КаначкиГоран Николић и Страхиња СавићTBA23. јануар 2023. (2023-01-23)

Панчета настоји да опет споји Страхињу и Наду, а Миле купус уопште не разуме њене планове. Инспектор Цоле долази у кућу Станимировића и Стани и Милану саопштава да је његов сведок полицији открио да је отету особу довео код њих. Марија и Ирена стижу у Београд и Марија прави сцену у пекари. Ирена и продавачица покушавају да је смире, док она покушава да се присети када је долазила на то место. Док Марија покушава да пронађе истину, Стана и Милан покушавају да је заташкају пред инспектором, али неће моћи да избегну саслушање у Београду. Одмах позивају Ритера и моле за помоћ.

Марија је на правом трагу. Током вожње таксијем, пролази поред виле Каначки и Ирени саопштава да познаје ту кућу.
63841Стана и Милан су на саслушању спремни да одају информације о отмициГоран Николић и Страхиња СавићTBA24. јануар 2023. (2023-01-24)

Страхиња и Ленка се састају заједно на вечери и једно другом признају да међу њима и даље постоје емоције. Страхиња је пита да ли је била у љубавној вези са Олегом, а Ленка га уверава да је на тај начин само хтела да га направи љубоморним. Страхињи прија то што чује. Ана са кофером долази у вилу Каначки и свима је драго што је виде. Марија се и даље присећа прошлости и сада је сигурна да њен дом није у Бајмоку, већ у Београду. Нови људи стижу у фирму. Црни позива Панчету и саопштава јој да у Кан Холдинг долази његова десна рука Сенка Кокољ. Дигла се велика прашина око њеног имена и доласка у Београд, толико да се Матија и Максим распитују о њој. Међутим, једина особа која већ познаје Сенку је Софија. Олег је прихватио понуду за посао у Енглеској и ускоро напушта фирму.

Стана и Милан завршавају на саслушању у полицијској станици, али у присуству њихове адвокатице која инспектору Цолету предлаже нагодбу. Како би их пустио, адвокатица гарантује да ће открити информације о Никши Корлату и чувеној отмици...
63942Софија нову директорку Кан Холдинга држи у шациГоран Николић и Страхиња СавићTBA27. јануар 2023. (2023-01-27)

Софија признаје Максиму и Матији да познаје нову директорку Кан холдинга Сенку Кокољ, коју Црни сматра својом десном руком. Софија ће искористити Сенку у освети коју спрема против Алексе и Каначких и мораће да игра по њеним правилима, јер је држи у шаци са информацијама из прошлости. Адвокатица Стане и Милана инспектору полиције нуди информације које има о отмици и Никши Корлату, али тражи нешто заузврат. Нада је Сенку пронашла на Инстаграму, а Мила и Панчета изненадиле су се када су виделе колико је згодна. Због тога је Мила Алекси направила љубоморну сцену. Стана остаје насамо са Маријом, јер жели да јој исприча нешто везано за Никшу Корлата.

Лила сазнаје да је нестао прстен покојне Аде Каначки...
64043У Кан Холдинг стиже нова директоркаГоран Николић и Страхиња СавићTBA28. јануар 2023. (2023-01-28)

Панчета је узбуђена због састанка са новом директорком Кан Холдинга, Сенком Кокољ. Софија у разговору са Дијаном Ерски говори да ће Сенка да буде велико изненађење за све, чак је открила и њен конфекцијски број. Стана се плаши да полиција не види Марију Корлат, па јој забрањује да излази из куће и говори да ће је ухапсити ако оде у Београд.

Сенка стиже у Кан Холдинг...
64144Сенка је бацила око на АлексуГоран Николић и Страхиња СавићTBA29. јануар 2023. (2023-01-29)

Панчета доживи фијаско на пословном састанку у Кан Холдингу, тако што је Сенка замоли да напусти састанак, схватајући да је она породица. Сенка наглашава да на пословном састанку, могу бити само људи из посла. Сенка Кокољ је према свима строга, пословна и одсечна, већ на првом упознавању. Ирена наговори Марију Корлат да не иде у полицију да пријави себе, на основу Станине приче о саобраћајној несрећи, у којој је наводно страдало дете... Марија сломљена закључује да неће ићи у полицију, али да више неће ни истраживати, нити ићи у Београд, јер јој је у Бајмоку ипак најсигурније. Полиција прати свако дешавање у Бајмоку и ко долази и излази из куће. Иако Таша оптужује Ану Марчету да је украла прстен и Донка и Лила јој верују, Вукашин предлаже да се Таша повери. Сенка веома строго и пословно издаје свима задатке. Велика промена у Кан Холдингу, од њеног доласка, са релативно опуштене атмосфере, до ригорозне пословне. То сви примећују.

Сенка је бацила око на Алексу...
64245Сенка све више плете мрежу око АлексеГоран Николић и Страхиња СавићTBA30. јануар 2023. (2023-01-30)

Панчета и даље не може да се помири са чињеницом да ју је Сенка избацила са пословног састанка. Виктор Брунер својој адвокатици предаје нови случај - оптужницу против његовог братанца Ритера. За њим је издата потерница, а Виктор је сигуран да ће адвокатица успети да оптужницу обори. Ана разговара са непознатом женском особом која је обавештава да ће јој сваког месеца уплаћивати одређену своту новца, како би јој помогла. Максим и Сенка се срећу на Олеговој опроштајној журци у бизнис клубу и он им предлаже јој да некада заједно оду на пиће. Придружује им се Софија, која има пословни план за Сенку и предлаже јој састанак. Ана тражи од Лиле Лукин број телефона, јер није стигла да му каже нешто врло важно. Таша признаје Вукашину, да је она украла прстен Аде Каначки, а не Ане Марчета и да је то урадила јер је била жртва преваре на интернету. Подигла је кредит и сада је банка јури да врати новац. Сенка позива Софију и Дијану у своју канцеларију, а то све преслушкује Алекса Каначки, који није срећан због онога што види. Инспектор Цоле се састаје са адвокатицом Вулић, која са њим кокерира. У бизнис клуб стиже и Катарина, која све то гледа и остаје у шоку.

Барбара је ухапшена. Директор полиције је лично испитује...
64346Ана се јавља Луки са жељом да га боље упознаГоран Николић и Страхиња СавићTBA31. јануар 2023. (2023-01-31)

Инспектор Цоле се среће са адвокатицом Вулић и уверава је да је на погрешној страни, јер је свестан да она није „криминалац”. Сенка и пред Дијаном Ерски показује зубе. На састанку је пита какав је њен бизнис план, што је модну креаторку ухватио неспремном. Софија инсистира да она насамо има састанак са Сенком. Барбара је на саслушању у полицијској станици и начелник је уверава да није у позицији да поставља услове. Међутим, Барбара је свесна са ким има посла и једино јој је битно да буде безбедна. Алекса и Лука, скроз неповерљиви према Сенки, прате сваки њен корак и надају се да ће ускоро сазнати њене намере.

Ана се јавља Луки са жељом да га боље упозна, као и Акицу, под објашњењем да она нема никог ближег од њих двојице.
64447Сенка се не одваја од АлексеГоран Николић и Страхиња СавићTBA1. фебруар 2023. (2023-02-01)

Лила и Донка захтевају од Вукашина да им каже шта се десило са Адиним прстеном, зашто га је Ана украла и како је могуће да се она још увек третира као део породице. Лука се свађа са оцем, јер не може да му опрости што Иван не предузима ништа и што само седи и тугује. Софија има план како да придобије Сенку, а у томе ће јој помоћи компромитујући подаци из прошлости које Сенка никако не жели да угледају светлост дана. Софија је држи у шаци. Њен имиџ и репутација могу да нестану у трену, само ако то Софија пожели. Мила замера Алекси што у последње време остаје у фирми до касно у ноћ, и за то криви Сенку Кокољ. Адвокатица Вулић налази Барбару у хотелској соби и предлаже јој да се боље упознају.

Сенка позива Алексу у своју канцеларију, под изговором да је врло важно. Толико је важно да Алекса није отишао по Лулета у вртић, а ни Мили се не јавља на телефон...
64548Нестаo je важан снимак сумња се на директора полицијеГоран Николић и Страхиња СавићTBA2. фебруар 2023. (2023-02-02)

Вукашин и Маринко сазнају да у полицији постоји кртица и да морају да смање канале информација на минимум. Сенка захтева да се сазове састанак са Луком и Алексом, као и да се прегледају њихови уговори о раду, али Лука није у фирми и Сенка му преноси да ће од сада морати сваки дан да долази на посао. Барбара се премишља, а адвокатица Вулић је убеђује да је једина која може да је спаси. Панчета од Олге тражи помоћ и она жели да јој помогне, али се плаши да не може. Панчета наставља да је убеђује. Мила сумња да Сенка гаји симпатије према Алекси и поверава се Зврку. Вест о отказима се проширила у фирми толико да сви страхују ко ће изгубити посао. Ленка је оставила поверљива документа на столу код секретарица на увид свим запосленима и Сенку то изводи из такта. Свима им прети разговорима о даљем ангажману у Кан холдингу, а Алекса им саветује да не праве глупости, јер тако онда неће моћи да их заштити у фирми. Таша пакује кофере и одлази, што Вукашин буди нову сумњу да поверује у њену истину о крађи прстена.

Инспектор Цоле улази у службени полицијски систем компјутера и сазнаје да је неко са директоровог компјутера обрисао снимак...
64649Горан Николић и Страхиња СавићTBA3. фебруар 2023. (2023-02-03)
64750Горан Николић и Страхиња СавићTBA4. фебруар 2023. (2023-02-04)
64851Горан Николић и Страхиња СавићTBA5. фебруар 2023. (2023-02-05)


Спољашње везе[уреди | уреди извор]