Игра судбине (6. сезона)

Са Википедије, слободне енциклопедије

Игра судбине (6. сезона)
Серија Игра судбине
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 28. август 2023. — данас
Број епизода 100+
Претходна сезона Игра судбине (5. сезона)

Шеста сезона серије Игра судбине се емитује од 28. августа 2023. године.

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Пpемијерно емитовање
7961Сенка саопштава да је Црни мртавМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић28. август 2023. (2023-08-28)

Лука и Алекса одбијају да дају информације Цолету и захтевају да причају уз присуство адвоката, на шта Цоле пристаје и заказује им саслушање за сутрадан. Тића саопштава Милету и Страхињи да се сетио где је тикет... Сенка мисли да су Уна и Мила дошле због њених фотографија, али сазнаје да су Лука и Алекса ухапшени. Говори Мили и Уни да је Црни мртав... Лука и Алекса сазнају од Цолета да фирма за коју су увезли робу заправо пере новац за разне друге фирме. Запослени су у шоку прво због Сенкиног мејла о отказу, а онда и због хапшења Луке и Алексе.

Сенка и Леон запослене позивају на састанак... Сви су уплашени за своја радна места...
7972Цоле приводи Алексу и ЛукуМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић29. август 2023. (2023-08-29)

Након што је Панчета освојила седмицу на лоту, Тића признаје Страхињи и Милету да је изгубио лото листић... Инспектор Цоле приводи Луку и Алексу због мутних послова у Кан холдингу. Ипак, одбијају да сарађују и траже адвоката. Уна и Мила долазе код Сенке како би покушале да сазнају због чега су Лука и Алекса завршили у полицији... Тада ће им саопштити нешто што ће многе уздрма.

Ирма и Каја забринуте због Зврка након што су на порталима прочитале да је аутобус којим је кренула за Словенију, доживео удес...
7983Тића проналази лото листићМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић30. август 2023. (2023-08-30)

Софија и Максим мисле да су уништили Сенку Кокољ након што су њене фотографије процуриле у јавност... Тића у опраним панталонама проналази уништен лото листић са добитком који ће покушати да улепи са селотејп траком... Алекса и Лука су и даље у полицији и одбијају Цолету да открију информације без присуства адвоката. Сенка запосленима саопштава да је Црни убијен, али да ће Леон и она покушати све конце да држе у својим рукама. У компанији ће завладати паника међу запосленима...

Ирена Леону приређује љубоморну сцену, јер јој није одговарао на позиве и нуди раскид.
7994Тића признаје Панчети да је уништио добитни лото листићМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић31. август 2023. (2023-08-31)

Инспектор Цоле задржава Алексу у полицијској станици на испитивању... Вукашин притиска Луку да му открије какве су то мутне послове радили у Кан холдингу... Сенка уцењује Софију... Прети јој да ће у медијима објавити вест да се забављала са старијим мушкарцем који је умро под неразјашњеним околностима.

Тића признаје Панчети да је уништио добитни лото листић...
8005Панчета сазнаје да је Црни мртавМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић1. септембар 2023. (2023-09-01)

Интерпол Ритеру додељује статус сведока сарадника и полицијску заштиту, због чега инспектор Цоле мора да га пусти на слободу. Лука сазнаје да је Зврк доживела саобраћајну несрећу и да је у коми. Жели да оде у Словенију да буде поред ње, али то због привођења није могуће. Након Алексиног и Лукиног хапшења, Уна и Мила на све начине покушавају да сазнају у шта су њихови мужеви умешани. Изненада одлазе код Сенке и од ње траже да им каже истину о мутним пословима који се дешавају у Кан холдингу. Панчета добија позив од адвоката и сазнаје да је Црни мртав... Ритер не одустаје од освете према Каначкима и наставља са планом да их уништи, а у све то умешаће и Софију.

Ипак, Ритеру би на путу могао да стане стриц, ког је издао у полицији како би обезбедио себи место на слободи. У стан му долазе два наоружана мушкарца и преносе му поруку од Виктора Брунера - да му жели срећан пут на онај свет...
8016Панчета је нова власница Кан холдингаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић2. септембар 2023. (2023-09-02)

Панчета сазнаје да је власница Кан холдинга. Тића признаје Панчети да је уништио њен добитни лото листић, након чега она доноси одлуку да се разведе од њега. Тића пакује ствари и спреман је да заувек напусти њихов заједнички дом.

Вест да је Црни мртав све је погодила, а највише Сенку, Леона и Панчету који су се нашли на читању тестамента. Панчета тада сазнаје да је нова власница Кан холдинга...
8027Леон и Лука сазнају да је Софија власница дела Кан холдингаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић3. септембар 2023. (2023-09-03)

Леон и Лука сазнају да је Софија власница 16% фирме. Тића је одлучио да напусти Панчету, након што ју је изневерио када јој је признао да је уништио листић, али она ће га у томе зауставити са вестима да је постала нова власница Кан холдинга.

У међувремену, Софија је дошла да саопшти Леону и Луки да је она власница 16% фирме, а Сенка одлази у посету Алекси.
8038Панчета саопштава породици да је већински власник Кан холдингаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић4. септембар 2023. (2023-09-04)

Панчета долази у вилу Каначких како би породици саопштила да јој је Црни након смрти оставио Кан холдинг. Ритер доноси одлуку да удео у фирми прода Софији, након чега узима новац и бежи из земље... Панчета предлаже породици да у спашавање Кан холдинга умеша политичке везе, а Вукашин јој предлаже Донку. Поред тога, Ивану, Вукашину и Луки задаје задатак да морају да пронађу начин како да извуку Алексу из притвора.

Након што је Леон постао главни за Гама корпорацију, добија позив да мора да иде у Монако и то саопштава Ирени којој ће то тешко пасти...
8049Дијана признаје да је умешана у криминалне радњеМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић5. септембар 2023. (2023-09-05)

Иван доноси одлуку да призна да је он умешан у криминалне радње само како би Алекса био пуштен на слободу... Сенка је била Алекси у посети и сазнала је целу истину и то покушава да саопшти Леону, међутим, Софија им прекида разговор. Долази у фирму како би тражила своју канцеларију, али Сенка, која још увек не зна да је Софија откупила Ритеров део у Кан холдингу, одбија да јој је да. Иван долази у полицију како би признао кривично дело и тај начин ослободио Алексу из притвора. Сенка је ухватила Дајану у лажи, која јој је на крају признала да је умешана у криминалне радње...

Алекса излази из притвора...
80510Мислим да је Софија умешана у шему са ДијаномМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић6. септембар 2023. (2023-09-06)

Иван ће бити ухваћен у лажи од стране инспектора Цолета, који ће схватити да је све урадио како би сина ишчупао из затвора. Панчета након свађе са Тићом доноси одлуку да спусти лопту и одлази код њега како би разговарали. Признаје му да је преузимање Кан холдинга за њу превелик залогај... Нада у бизнис са тортама укључује Милу и Уну, међутим, у томе се не сналазе најбоље и муштерије се жале. Сенка уцењује Софију и Дијану информацијама које добија од Алексе – зна да су умешане у криминалне радње у Кан холдингу. Софија на све начине од Дајане покушава да сазна одакле Сенка зна за њихове мутне послове.

Леон одлази, а као опроштајни поклон породици Каначки оставила Кан холдинг...
80611Вукашин пресреће Дијану на улициМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић7. септембар 2023. (2023-09-07)

Сенка саопштава Луки и Алекси да одлази из Кан холдинга. Гала на све начине покушава да прекине однос са Милетом, али јој не полази за руком. Миле због недостатка посла у Малдивима проводи време размишљајући и доноси одлуку да запроси Галу... Иако су запослени у Кан холдингу мислили да је тежак период прошао након што је Алекса изашао из затвора, то ипак није тако... Сви се позвају на састанак како би расправили о судбини фирме.

Вукашин жели да сазна све о мутним пословима због којих је Алекса завршио иза решетака, а у које је умешана Дијана Ерски. Вукашин и Маринко је пресрећу на улици и одводе је...
80712Вукашин проналази РитераМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић8. септембар 2023. (2023-09-08)

Дебељко и Добрица долазе у бизнис клуб како би са Маријаном разговарали о њиховом повратку на стари посао. У страху су због промена које су уследиле у Кан холдингу након смрти Црног и мисле да се њиховој позицији у тој фирми ближи крају. Вукашин од Дијане сазнаје да новац од пошиљке која је илегално превезен преко Кан холдинга припада Матији и то открива инспектору Цолету. Каја сазнаје да је Зврк боље и да се добро опоравља, али да јој је потребан неко у Словенији... Ирена доноси одлуку да посети Ивана у притвору, након што је он преузео кривицу око мутних послова у Кан холдингу како би Алекса изашао на слободу.

Вукашин проналази Ритера и од њега тражи да му исприча све о криминалној радњи у коју су умешани Алекса и Лука...
80813Лука предлаже Добрицу за новог директора Кан холдингаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић9. септембар 2023. (2023-09-09)

Панчета одлази у Француску на сахрану Црног, али и на обуку како би што боље обављала функцију власника Кан холдинга. За то време Лука и Алекса су главни у фирми и добијају наређење да прегледају све папире и смисле како да извуку Кан Холдинг из пропасти... Иако Алекса није оптимистичан, Лука има решење и предлаже да Добрица постане нови директор. Страхиња долази код Наде како би разговарали и признаје јој да је љубоморан... Бизнис клуб је пред банкротом. Немају пиће којим да услуже госте, нестаје им струја... Маријана је у страху.

Вукашин и Маринко одлазе код Софије и "притискају" је да проговори о Матији и мутном послу који је направио велику штету пословању Кан холдинга...
80914Софија нуди помоћ Алекси и ЛукиМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић10. септембар 2023. (2023-09-10)

Страхиња од Наде тражи другу шансу уз обећање да ће се промени. Тића и Миле долазе Ивану у посету. Миле је забринут због Ивана, јер зна шта се све може десити у затвору, па му доноси турпију како би се одбранио у случају да га неко нападне.

Лука и Алекса не успевају да пронађу решење како би Кан холдинга избавили из проблема... Ипак, Софија има решење и Алекси и Луки нуди помоћ...
81015Алекса ће се запрепастити када види ИванаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић, Нина Џувер и Александра Костадиновић11. септембар 2023. (2023-09-11)

Вукашин мисли да му инспектор не предочава све околности и саопштава му да породици мора да саопшти да је Матија уплетен у све невоље које су их задесиле. Јелена и Дебељко долазе код Миле на брачно саветовање. Софија признаје брату свој план. Каже да чека да се Лука и Алекса "пеку на тихој ватри" док не схвате да немају другог избора већ да јој се обрате за помоћ коју су првобитно одбили. Она је чврсто решена да им преотме Кан холдинг.

На Алексино запрепашћење, Ивана пуштају из затвора и он долази кући...
81116Ирена са Леоном одлази у ФранцускуМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер12. септембар 2023. (2023-09-12)

Ирена прихвата Леонову понуду и одлази у Француску. Иако се двоумила да ли да оде са Леоном или да остане са породицом коју је тек пронашла, доноси одлуку да оде са човеком ког воли и започне нови живот. Иван излази из притвора, међутим, у вили затиче напету ситуацију - Луку и Алексу који су на корак од физичког обрачуна...

Нада добија идеју да Страхињу искористи како би рекламирала своје торте на друштвеним мрежама. Ипак, убрзо ће схватити да то није била најбоља идеја, јер ће Страхиња добијати поруке од других девојака, због чега ће бити љубоморна.
81217Уна проналази папире који доказују да су Лука и Алекса кривиМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер13. септембар 2023. (2023-09-13)

Алекса одбија да разговара са Милом... Однос Миле и Алексе из дана у дан све је нарушенији, а када она одлучи да разговара са њим, Алекса то одбија. Иван је коначно изгладио однос са Иреном, Алексом и Луком и доноси одлуку да се врати у вилу Каначких. Уна у Лукиној соби проналази царинску декларацију, а папире који доказују да су Алекса и он криви предаје Вукашину...

Лука је сломљен зног нових информација о Зврковом здравственом стању - оперисана је не може да хода.
81318Софија је нови генерални директор Кан холдингаМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер14. септембар 2023. (2023-09-14)

Лука и Алекса постављају Софију за генералног директора Кан холдинга. Радници ће бити у шоку када сазнају да ће Софија управљати фирмом, а она је искористила прилику да преузме позицију, док Лука и Алекса због правних проблема нису у стању то да ураде. Жаклина се у бизнис клубу састаје са Максимом како би разговарали о ноћи коју су провели заједно... Вукашину се није свидела Алексина и Лукина одлука о постављању Софије на место генералног директора.

Уна је током поспремања Лукине собе проналази папире који доказују да су Алекса и Лука криви за криминалну радњу у Кан холдингу и доноси одлуку да их преда Вукашину...
81419Нисмо очекивале да ћете постати криминалциМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер15. септембар 2023. (2023-09-15)

Вукашин саопштава Луки и Алекси да иза криминалне радње у Кан холдингу стоји Матија који и даље не одустаје од преотимања имовине Каначких. Дијана је пресрећна због Лукине и Алексине одлуке да поставе Софију да управља фирмом, јер мисли да ће тако моћи туђим новцем да организује ревије у Паризу, међутим, убрзо ће се разочарати... Алекса и Лука у последње време избегавају да разговарају са Милом и Уном, што ће њих довести до тачке пуцања. Сазнају да су умешани у мутан посао због ког су били приведени, али и да су Софију поставили да управља фирмом. Избија хаос...

Панчета се враћа из Француске...
81520Панчета даје отказ Дијани ЕрскиМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер16. септембар 2023. (2023-09-16)

Алекса и Лука предлажу Панчети да прода део деоница Кан холдинга како би фирма стала на "ноге" и како би радницима исплатили плате. Запослени у фирми у страху су за своја радна места... Проширила се вест да је ситуација у компанији нестабилна, након чега ће завладати паника. Софија проналази решење како да извуче Кан холдинг из финансијске кризе. Сматра да ће организацијом модне ревије и продајом луксузних комада одеће из магацина успети у томе. Међутим, ни за то немају буџет. Нада из љубоморе брише објаву на друштвеним мрежама на којој је Страхиња рекламирао њене торте, а која му је донела велику популарност. Избија свађа...

Панчета доноси одлуку да да отказ Дијани Ерски...
81621Кан холдинг је у све већем проблемуМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер17. септембар 2023. (2023-09-17)

Панчета одлази код Дијане Ерски са списком жеља. Због њене промене од када је ступила на чело Кан холдинга, забринут је Тића, али и Миле, који се плаши да ће га Панчи израбљивати као „зле сестре Пепељугу”.

Мила и Уна покушавају да обаве разговор са Надом, јер су забринуте због њеног емотивног стања, али Нади није до приче... Ипак, она и Страхиња успевају да превазиђу несугласице и покушавају да започну испочетка... Проблеми у Кан холдинг се гомилају, а сада не могу да добију ни медијско спонзорство...
81722Дијана Ерски покушава да кривотвори потписМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер18. септембар 2023. (2023-09-18)

Ленка проналази решење како без буџета да организује модну ревију. Алекса долази раније са посла и у стану га дочекује Мила која је спремна да разговара са њим... Софија предлаже Дијани Ерски да она организује ревију и доведе манекенке које ће носити хаљине са њеним потписом, међутим, она одбија тај предлог. Панчета на вечери са Олгом, Тићом и Иваном препричава доживљаје из Монака и први пут открива шта је тамо радила... Мила и Уна одлучују да помогну својим мужевима, па ће тако радити ПР и маркетинг ревије коју организује Ленка, а која је последња сламка спаса Кан холдинга.

Дијана не одустаје од својих мутних послава, а чији ће потпис покушати да кривотвори сазнајте у вечерашњој епизоди.
81823Лука и Алекса поново завршавају у полицијиМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер19. септембар 2023. (2023-09-19)

Гала, Уна и Мила долазе у бизнис клуб и од Маријане траже помоћ... За ревију за коју је задужена Ленка, потребна су медијска спонзорства, а ту једино може да им помогне само Маријана, која је раније радила као новинар. Прихвата да им помогне, али неће моћи да ради у бизнис клубу... Панчета на све начине покушава да пронађе решење да избави Кан холдинг из финансијске кризе. Одлази на ручак са Иваном и Олгом и кроз разговор са њим жели да сазна шта ће да уради са новцем који је добио од Ритера када му је продао акције. Пада јој на памет идеја да он откупи део акција у фирми, како би поправили стање у компанији.

Лука и Алекса поново ће завршити у полицији...
81924Страхиња одустаје од манекенске каријереМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер20. септембар 2023. (2023-09-20)

Страхиња доноси одлуку да одустане од манекенске каријере. Нада остаје без помоћи у кухињи, јер су Мила и Уна заузете бављањем ревијом коју Ленка организује за Кан холдинг, а коју сматрају сламком спаса за компанију. Ипак, Страхиња "улеће" у кецељу и помаже јој око производње торти, након чега ће наићи на Панчетину осуду.

Дијана Ерски кује план да упропасти ревију... Као "кртица" долази у бизнис клуб и нуди своју помоћ у организацији, међутим, одбијају је... Из немоћи одлази за шанк код Ирме и од ње покушава да извуче све информације које су јој потребне како би остварила свој план – све упропастила.
82025Да ли ће Дијана успети да упропасти Ленкину ревијуМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер21. септембар 2023. (2023-09-21)

Да ли ће план Дајане Ерски да упропасти Ленкину ревију за Кан холдинг успети? Дијана ће кривотворити Софијин потпис и отказати манекенке које су требале да носе Ленкине моделе. Дебељко и Добрица су добили задужење да превезу робу у бизнис центар, међутим, на путу до тамо зауставља их жена (прерушена Дијана) са причом да јој је потребна помоћ да замени гуму, на шта они пристају... За то време ће да им избушити све гуме и на тај начин спречити испоруку за ревију. Софија пред сам почетак ревије сазнаје да испорука неће стићи на време, као и да су манекенке отказане на основу дописа који је послат у име генералне директорке Кан холдига који на себи има Софијин потпис...

Да ли ће Софија успети да спаси ревију, остаје нам да видимо у вечерашњој епизоди.
82126Софију ће шокирати изненадна посета на ревијиМилан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер22. септембар 2023. (2023-09-22)

Ленка проналази решење за ревију и успевају да је организују у бизнис клубу. Сви су се удружили и заједничким снагама реализовали оно што су замислили, па је Дајанин план да све упропасти пао у воду. Током важне вечери за Кан холдинг иза које стоји Софија Шубаревић, долази до изненадне посете - појављује се Јована Бошњак, супруга Андрије Бошњака, власника АБ капитала. Јована прилази Софији и говори јој да имају много заједничких тема и познаника, а када открије чија је супруга, Софија ће остати у шоку...

Вукашин говори Маринку детаље из прошлости које знају само Донка и он...
82227Милан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер23. септембар 2023. (2023-09-23)
82328Милан Караџић и Станко МилошевићИван Јовановић и Нина Џувер24. септембар 2023. (2023-09-24)


Спољашње везе[уреди | уреди извор]