Игра судбине (2. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Игра судбине (2. сезона)
Серија Игра судбине
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 6. септембaр 2021 — 21. јануар 2022
Број епизода 100
Претходна сезона Игра судбине (1. сезона)

Друга сезона серије Игра судбине емитује се од 6. септембра 2021. и имаће 100 епизода.

Глумци[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Пpемијерно емитовање
3121Ада је живаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. септембар 2021. (2021-09-06)
Вест на тв-у о Адиној смрти био је само Алексин сан из којег се узнемирено буди и пита Милу да ли је све у реду са Адом. Ноћ пре тога Ада се јавила синовима и Вукашину да је добро и да се не брину. Ада се враћа кући и одлази у њеном кабинету и тамо је решена све да објасни шта се све дешавало у Берлину.
3132Адине молбе нису довољне Вукашин даје отказ и одлазиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. септембар 2021. (2021-09-07)

У договору са Софијом, Вид почиње да загорчава живот Мили. Жели да јој исприча тајне везане за погибију њених родитеља у Немачкој. Она је збуњена, док он захтева да је изведе негде да на миру попричају.

Ада објашњава Луки и Алекси да Брунер стиже у Србију као покојник јер је то најлакши начин да се допреми.

На основу свега што је чуо од Аде, Вукашин схвата да јој је постао непотребан и доноси одлуку да је напусти.
3143Рекла сам ти да ће бити горе од смрти и трајаћеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. септембар 2021. (2021-09-08)

Софијин брат жели да разговара са својом сестром о њиховом оцу питајући се зашто га је убила. Брунеров нестанак и даље све интригира, а он је завршио иза решетака, управо онако како му је Ада обећала.

Презадовољна што га види беспомоћног и уловљеног, понавља речи које је изговорила у соби кад је она веровала да ће је убити - да га чека нешто горе од смрти и то доживотно.
3154Aда je лупила eмбарго на неке вести и саопштиће их сутраАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић9. септембар 2021. (2021-09-09)

Панчета je мало живнула. Барем je у друштву својих најмилијих. Ада чини оно што може, и захтева од тетка Лиле да више никада никоме не спомиње Панчетиног оца као Бошковог убицу.

Ада још није открила све што зна. Чува још неке лепе вести. Тајна je толика да чак ни Алекса и Лука не смеју ништа да кажу својим девојкама Мили и Уни.
3165Хоћеш да ти се дете роди у затворуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић10. септембар 2021. (2021-09-10)

Брунер тражи да га моментално пусте из затвора јер је сигуран да неко хоће да га убије. Стана Џелетовић не верује у причу о „силуети која се врзмала” по затворским ћелијама. На седници Управног одбора Ада је изнела чињенице које са неверицом прихватају Донка и Софија.

Кад полиција стави лисице Софији на руке, она у пролазу добацује Луки да ли хоће да му се дете роди у затвору.
3176Aда неће трепнути када Матији ставе лисице на рукеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. септембар 2021. (2021-09-13)

Пошто су ухапшени Донка, Софија и Звонимир, полиција стиже и до Јанка из магацина. И Вид је јако забринут, јер је сигуран да ако се нешто деси Брунеру да се њему и сестри не пише добро.

Стиже ред и на теткиног мезимца Матију. С лисицама на рукама дозива тетку да му помогне.
3187Jеси ли знала да је твој отац убио БошкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. септембар 2021. (2021-09-14)

Софија се не сналази најбоље у затвору. Наставља да глуми супериорну девојку и супротставља се другим затвореницама, које то користе да би јој показале ко је главни иза решетака. Ни Матији затворски дани не протичу у миру.

Када Лука и Алекса сазнају од Аде ко све стоји иза Бошковог убиства и да је убица Панчетин отац, крећу из истих стопа до Панчете. Лука бесни и претећи пита Панчету, којој је та тема иначе рак рана, да ли је знала да је њен отац убица.
3198Матија се нуди да буде сведок сарадник али Цоле поставља претежак условАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. септембар 2021. (2021-09-15)

Брунер инструише адвоката да оде код Вида и Клаудије и да им поручи да је „време да изађу из мишје рупе”, и да ће они то разумети. Ада долази на разговор код Панчете која је преплашена и очекује да ће опет бити оптужена да је знала да је њен отац убица Бошка Каначког.

Након разговора са Матијом, инспектор Цоле закључује да је спреман да буде сведок сарадник. Зато му поставља услов везан за Софију. Матија је без текста.
3209Вукашина чека изненађење у вези са његовим ученикомАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић16. септембар 2021. (2021-09-16)

Тетка Лила не може да схвати да Ада неће прстом да мрдне да би извукла из затвора свог сестрића Матију. Софија је у ћорсокаку. Свашта јој стављају на терет, убиство, отмицу, тровање Аде Каначки... А посебно ће је поразити кад чује да ће нешто од тога потврдити Матија.

И Вукашина чека изненађење у вези са његовим „учеником”.
32110Удај се за мене ВишњаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић17. септембар 2021. (2021-09-17)

Ада притиска Матију и захтева да се изјасни: Или ће да прихвати све што она тражи или ће годинама трунути у затвору? Матија је избезумљен и моли је да му то не чини. Нора је забринута јер не зна да ли ће се испоставити да они нису Бошкова деца.

Маринко је извео Вишњу на романтичну вечеру, извадио прстен и запросио је. Да ли је могао да предвиди њену реакцију?
32211Резултати ДНК анализе само што нису стигли Нора и Вид су на иглама али и ЛукаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. септембар 2021. (2021-09-20)

Трач да се Вишња верила преноси тетка Лили Дијана Ерски. Вишња тугује и објашњава Лили да не може да прихвати Маринкову понуду јер још увек мисли на Комарца. И Маринко открива професору да је желео да вери Вишњу али да га је одбила. На његово изненађење, Вукашин му честита. Дода разоткрива Вукашина и отворено га пита зашто крије своју љубав према Ади.

Ишчекују се резултати ДНК анализе. Нора моли Вида да и уколико резултати ДНК теста буду негативни да не направи неку глупост и да се њих двоје и даље држе заједно.
32312Страхиња је љубоморан на ЛукуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. септембар 2021. (2021-09-21)
Софија изазива инцидент у ћелији и због туче са другом затвореницом, полицајке је премештају у самицу. Доктор Виду и Нори саопштава резултате ДНК анализе. Дода затиче у ресторану уплакану Нору која му признаје да је уплашена. Док седи са Луком у канцеларији, Страхиња добија напад љубоморе када на екрану Лукиног мобилног угледа Надино име. А тек када чује шта има да каже...
32413У посету Брунеру стиже Ритер кују паклени планАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. септембар 2021. (2021-09-22)
Иако је наизглед умирила Страхињу, Нада се поверава Алекси да не зна колико ће дуго моћи да крије тајну од њега. Њихов разговор неће промаћи Панчетиним ушима. Ада добија информацију да је Брунеру у затворску посету дошао син, Ритер. Вукашин је упозорава да њихов непријатељ нешто спрема. И заиста, Ритер добија од оца инструкције како да сруши Кан холдинг. Он није једини који издаје упутства за наставак „рата”. На другој страни, Дода објашњава Маријани шта јој је чинити, а Лила посећује Матију...
32514Пропевале птичицеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић23. септембар 2021. (2021-09-23)
Ритер се код адвоката распитује о томе како пред законом стоји случај његовог оца. Када чује да су докази јаки, наређује адвокату да ће од сада слушати њега, а не Брунера. Осим Софије која је у самици, сада и Донка хистерише у ћелији. Ипак, највећу ујдурму у затвору прави инспектор Цоле који успева да завади све „птичице” и натера их да пропевају једни о другима. Ада је забринута због Видове реакције...
32615Панчета смишља нови паклени планАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић24. септембар 2021. (2021-09-24)
Тића теши Ивана, али га и прекорева што није остао на опоравку у кући Каначких, јер би тако свакодневно виђао Аду. Лила притиска сестричину и подсећа је на обећање које је дала покојној сестри, Матијиној мајци. Побеснели Вид упада код Норе у канцеларију и наставља са паранојама везаним за тест очинства. Панчета смишља нови паклени план...
32716Каква намештаљкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. септембар 2021. (2021-09-27)
Лука одлази по резултате ДНК теста, али оно што доктор има да му каже, није оно чему се надао. Због трњења у левој руци, Матија завршава код затворског лекара. Када сазнају за његову дијагнозу, инспектори Стана и Цоле стижу код Софије у намери да је сломе вестима и тако изнуде бар неко признање. Брунер преко адвоката добија информацију да је Лука сазнао тачно оно што је требало да сазна и то захваљујући Донкиној похлепи. После свега што се десило, по доласку у Кан холдинг, Лука пред Адом удара Вида у главу.
32817Постарај се за ЗвонимираАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. септембар 2021. (2021-09-28)
Када је Вид увери да жели да буде отац детету које носи, Жаклина му саопштава још једну важну ствар: Лука ни под којим условима не сме да сазна да је дете заправо његово. Клаудија убацује "црва" у главу Милевици и изражава сумњу да управо Дијана Ерски по граду шири трачеве о министарки и Брунеру. Након што је отворено претила Донки, Ада сада издаје наређење Вукашину да се „постара” за Звонимира...
32918УпомоћАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. септембар 2021. (2021-09-29)
Брунер тражи од сина да хитно заустави медијску хајку против њега и да прво нађе Маријану. Када угледа Доду у својој фотељи и сазна да је остала без жељене канцеларије, Дијана доживљава блажи ”нервни слом”. Због мистерије коју последњих дана остављају где год да се појаве, Уна и Мила одлучују да прате Алексу и Луку и не само то, долазе на идеју да им ”прекопају” мобилне телефоне како би коначно схватиле шта смерају. Ада долази у посету Матији и затиче га како непомично лежи. Ван себе од страха и шока, почиње да дозива помоћ...
33019Долази ЖишкаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић30. септембар 2021. (2021-09-30)
Јелена пада у несвест када у ходнику Кан Холдинга од Вукашина чује да је Матија у затворској болници јер је доживео мождани удар. Исту информацију са Луком и Алексом дели и Ада. Када од инспектора сазна да је Брунер наручио његово убиство, Иван полако почиње да склапа коцкице и схвата да је Ада све знала. У неочекивану ноћну посету Звонимиру долази Вукашин који закључава врата ћелије... Дода спрема изненађење Ади, доводи јој у госте Жишку!
33120Маријану пребијају Ритерови људиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић1. октобар 2021. (2021-10-01)
Дебељко кипти од беса због чињенице да се Јелена онесвестила када је чула шта се догодило њеном бившем дечку, Матији. Инспекторка Стана ће бити затечена Софијином одлуком да се подвргне полиграфском тестирању. Након што одбије да седне са Ритером, Маријану на улици нападају његови људи. Са повредама долази код Аде и саопштава јој шта се догодило. Када угледа Жишку у клубу, Дијана моментално пада у несвест! ​
33221Максим сазнаје да је Софија абортирала и да је отац нерођеног детета био МатијаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић4. октобар 2021. (2021-10-04)
Панчета се све дубље уваљује у своје лажи када Иван у кући случајно затекне мајстора. Док седи са Цолетом, Катарина признаје да се уплашила Стане, али не зато што јој поново прети, већ због тога што са њим проводи превише времена. Дијана ће бити шокирана када схвати да Ада нема намеру да отпусти Жишку и да ју је лично познала да дође и ради за њу. Романтичан сусрет Доде и Норе, прекида Стана својим злурадим коментарима. Брзутка кроз сузе саопштава сину да не може да опрости Софији што је абортирала и да би волела бебу без обзира што јој је Матија отац.
33322Ритер има нове болесне идеје на умуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић5. октобар 2021. (2021-10-05)
Ритер има нове болесне идеје на уму, а по својој прилици, Иван ће поново надрљати. Министарки Милеви се због трачева и навода о сарадњи са Брунером дрма фотеља, па тражи Вукашинову помоћ. Када одбије да плати рачун у Клубу, Дијану по Жишкином налогу обезбеђење избацује из локала. Инспекторка Стана долази у посету Софији и саопштава јој да се Матија шлогирао и да му се боре за живот.​
33423Комарац је опет туАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић6. октобар 2021. (2021-10-06)
Док седи у парку, Вишња изненада схвата да испред себе види Комарца. Од шока, добија трудове. Ада је ван себе због Матијиног здравственог стања и тражи од докторке да јој каже истину. Нада одлази на полагање дипломског, док Панчета у „публици” прави само њој својствене гафове. Ритер наставља да подгрева Брунерову мржњу према Ивану. Коначно стижу резултати ДНК анализе - Лука јесте син Бошка Каначког, а Вид и Нора...
33524Нема више МатијеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић7. октобар 2021. (2021-10-07)
Док Вишња пева беби у болници, на вратима собе се појављује Комарац. Инспекторка Стана издаје инструкције Донки - отићи ће у ћелији код судије Обреновића и одглумиће да је пуштена на слободу. Ритер не губи време и сада „напада” министарку Милеву, јасно јој стављајући до знања да је упознат са свим њеним и Брунеровим „акцијама”. Након што је сазнао шта се десило са Софијином бебом, Алекса све признаје Луки који револтиран одлази у затвор...
33625Матија покушава нешто да кажеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић8. октобар 2021. (2021-10-08)
Док је Вишња ван себе због ситуације са бебом, Вукашин обавља разговор са Видом, а Дијана врбује Жаклину да шпијунира за њу. Када сазна да је почео да долази у бизнис клуб, Ада тражи од Жишке да обрати пажњу на Ритера и наглашава да јој је свака информација о њему веома битна. За то време, Ритер одлази у посету Божидарки. У почетку она не жели да разговара са њим, али је Ритер уцењује Софијиним изласком из затвора. Матија покушава да каже нешто Лили...
33726Волим те лудице малаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић11. октобар 2021. (2021-10-11)
Лука и Алекса моле Лилу да им помогне око проналажења Униног оца. У Адин дом, директно из затвора, стиже Јасна. Док Вишња и Маринко једно другом изјављују љубав, њихов разговор из прикрајка прислушкује Комарац који кипти од зависти и љубоморе... Када види мајку да припрема Софијине ствари за излазак из затвора, Максим инсистира да му каже како је толико сигурна да ће Софију убрзо пустити на слободу.
33827Општа пометњаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић12. октобар 2021. (2021-10-12)
Када види да Матија жели нешто да каже, али да због свог стања то не успева, докторка покушава да нађе алтернативни начин комуникације. Она му поставља питања, а он ”одговара“ стиском руке. Као што је и планирала, Софија бива подвргнута полиграфском испитивању. Ада тражи од Маријане помоћ - треба јој неко ко ће се приближити Ритеру. Жишка долази код Ивана и прави општу пометњу у кући. Од свог пријатеља у полицији, Вукашин сазнаје да Софија није “пала“ ни на једном питању.
33928Стана губи живце због Донке види бабаАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић13. октобар 2021. (2021-10-13)
Када Донка затражи сусрет са управником затвора, Стана почиње да губи живце. Информације да Брунер из затвора покушава да води своје прљаве послове, долазе до Аде. У намери да то спрече, полицајци уводе „кртицу” у његове редове. Жишка „баца око” на Тићу, а Панчета кипти од љубоморе и беса! Од нове кућне помоћнице Јасне, бивше цимерке из ћелије, Ада сазнаје да је Лила отишла на краћи пут, а Вишња сазнаје лоше вести...
34029И ја сам спремна на свеАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић14. октобар 2021. (2021-10-14)

Док са Луком испробава одело за венчање, Алексу на телефон позива Мила. Његова провидна лаж да је на пословном састанку, додатно ће разбеснети и њу, али и Уну. Страхиња саветује оца да пусти Панчету да изгори од љубоморе, јер је то једини начин да схвати колико је важна Тићи. Ритер тражи од Донке да пренесе судији да ће уколико помене полицији Брунера, то бити последња ствар коју је урадио. Када чује како поред болничког кревета прети болесном

Матији, Ада ће Клаудији јасно ставити до знања да је спремна на све!
34130Мечки на рупуАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић15. октобар 2021. (2021-10-15)
Фотографије Луке и Алексе које је кришом направила, Дијана моментално односи у Кан холдинг и показује их Мили и Уни. Да ствар буде гора, она им предочава ко су жене које мушкарцима бирају одела - оне које су их, пре тога, истим тим мушкарцима скинуле. У Малдивима избија скандал, док Жишка заводи Тићу, долази Панчета и хвата супарницу за гушу! Донка позива Аду, јер жели да закопају ратне секире, али...
34231Карамбол у најавиАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић18. октобар 2021. (2021-10-18)
Чувши да неком дојављује да је ушао у бизнис клуб, Ритер с леђа прилази Жишки, а од њене реакције ће се скаменити. Уна обавештава Луку да на пар дана иде из града како би присуствовала семинару, али се он жустро противи њеном одласку. Свађа не заобилази ни Милу и Алексу. Маријана успева да изазове „случајни” сусрет са Ритером. Инспекторски тандем обавештава Брунера о резултатима истраге и саопштава му срећне вести...
34332Када Максим крене на сестру Божидарка узима кухињски ножАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић19. октобар 2021. (2021-10-19)
Лука захтева од Дијане да моментално исправи брљотину коју је направила. Након што их Нора замоли Милу и Уну да иде са њима на журку, јер Вид неће бити ту, Уна почиње да схвата да је читава прича око семинара можда намештена. Због успешно обављеног полиграфа, инспекторка Стана бива приморана да пусти Софију из притвора. По доласку кући, она моментално напада брата и назива га псетом, а када Максим крене на сестру, Божидарка узима кухињски нож...
34433ОпроштајАлександра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић20. октобар 2021. (2021-10-20)
Цоле има интересантну понуду за Звонимира. Обезбедиће му позицију заштићеног сведока, али заједно морају да одиграју једну игру... Министарка Милева пред Уном поруче да има било какве везе са Видовим одласком на семинар. У посети Матији долази Ада, али није сама... Са њом стижу и Алекса и Лука. Због свега што јој је изговорио, Лука сада тражи опроштај од Панчете.
34534Стиже поклон!Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић21. октобар 2021. (2021-10-21)
Ада је решена да уништи Брунера, а Вукашин јој додатно поправља расположење. Каже да је обавештен да ће Брунер управо у тренутку док разговарају, у затвору примити неочекиван пакет. И заиста, „пакет” стиже и то у виду Звонимира. Тића и Иван негодују због Надиног поклона, а ситуација са журком баш као и са семинаром, наставља да се компликује. Софија долази у посету Матији. У тренутку када је угледа, он остаје без свести...
34635Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић22. октобар 2021. (2021-10-22)
34736Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић25. октобар 2021. (2021-10-25)
34837Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић26. октобар 2021. (2021-10-26)
34938Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић27. октобар 2021. (2021-10-27)
35039Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић28. октобар 2021. (2021-10-28)
35140Александра Елчић Челановић и Станко МилошевићЖарко Јокановић29. октобар 2021. (2021-10-29)


Напомене[уреди | уреди извор]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]