Коло среће (1. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Коло среће (1. сезона)
Серија Коло среће
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 6. септембар 2021 — данас
Број епизода 200

Прва сезона серије Коло среће емитује се од 6. септембра 2021. и има 200 епизода.

Глумци[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. eп. у
серији
Бр. еп. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Премијерно приказивање
11Мара уплаћује тикет за седмицуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић6. септембар 2021. (2021-09-06)
Мара је добра, поштена и храбра жена, пожртвована мајка, која ради на пијаци не би ли својој деци, сину Бојану и ћерки Гордани, обезбедила новац за живот. Живе у изнајмљеном стану, у не баш идеалним условима за живот. Пати за сином којој су јој одузели још као девојку од 16 година. Креће на разговор за посао у богаташкој кући код господина Мирослава Константиновића и коју је са задовољством прихвата да ради. Након 13 година господин Мирослав се тешко разболио и Мара стриктно води рачуна о његовом здрављу. Чувши за то, његова сестричина Тијана долази код њега кући, не би ли дошла до неког новца. Мара на наговор свога сина Бојана уплаћује тикет за седмицу. Уморна од силног посла, превари је сан, испушта тикет из руке и пропушта излачење лутрије.
22Мара осваја седмицу, вести се брзо ширеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић7. септембар 2021. (2021-09-07)

Након свих недаћа које је искусила, Мара има прилику да доживи и ону другу, лепшу страну живота. Она и њен син уплатили су тикет и освојили седмицу. Шест и по милиона добили су на лутрији. Луди од среће која их је задесила преноси родбини и пријатељима лепе вести. А такве вести се брзо шире. Мара је сигурна да више нема препрека да пронађе сина ког су јој одузели као девојци. Новац је спреман и Мара му "обећава" да ће га пронаћи. Пошто је отерала Мару, сестричина Мирослава Константиновића води рачуна о ујаку. Сместила га је у кревет и даје му директиву шта даље да ради. Али он зна у какве је руке упао и зато моли се да му Мара опрости.

Преваранти Михајло и Клара којима полиција већ 13 година не може да уђе у траг и који су поново остали без пара долазе на идеју. Седмица је освојена у близини Београда. Такву прилику не смеју пропустити.
33Сви у Сопоту већ знају да је Мара срећна добитница, а лопови се приближавајуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић8. септембар 2021. (2021-09-08)

Мара је тужна јер се није поздравила са Мирославом Константиновићем који је тако напрасно умро. Сестричина Тијана већ кује планове како да се обогати на ујаковој кући. Вест да је Мара освојила премију се брзо шири Сопотом, а преваранти Михајло и Елена настављају да разрађују план како да опљачкају „срећног добитника”.

Љубина ћерка саопштава Бојану да је трудна. Мара је пресрећна што ће постати баба, али не и Љуба који о томе ништа не зна.
44Елена се упознаје са МаромМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић9. септембар 2021. (2021-09-09)

Мара постаје све популарнија. Појављује се на насловним странама новина, а позивају је и у телевизијске емисије.

Преваранти Михајло и Елена не морају много да истражују, све им је већ понуђено на тацни. Елена прави први корак приближавања Мари, представљајући се као лајф-коуч.
55Мара је зрела за "лајф коуча"Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић10. септембар 2021. (2021-09-10)

Никола и Јелисавета одлазе на ултразвучни преглед. Јелисавета га моли да не иде у ординацију са њом јер јој је непријатно. Елена је сигурна да је најбољи начин да се преближи Мари преко њене ћерке Гоце која је већ „загризла мамац”. Ипак, Мари та прича о некаквом лајф коучу није јасна до краја, али пошто је Гоца толико навалила спремна је да јој изађе у сусрет.

Пошто се продаје кућа Мирослава Константиновића, Мара одлучује да је купи.
66Злоба избија: „Била су пијачарка и остала”Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић13. септембар 2021. (2021-09-13)

Мара се усељава у богаташку кућу господина Константиновића. Љубомиру ставља до знања да њен син Бојан неће бежати од својих обавеза према његовој ћерки. Али, главна препрека је заправо бакица Танасијевић. Као што је некада прекинула „једну везу”, сада намерава исто да учини другом љубавном пару. Зато ће Мари скресати да ниједан Танасијевић неће никада постати Ракетић. Кад настави са увредама, Мара губи контролу.

Ћерка превареног Јанка који се убио Лена и њен детектив покушавају да ухвате преваранте Елену и Михајла. Њен детектив проналази хакера и сигуран је да ће их он одвести до овог пара.
77Бојан проналази Јелисаветин тест трудноћеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић14. септембар 2021. (2021-09-14)

Мара је и даље опседнута идејом да пронађе сина ког су јој одузели. Њену другарицу која је упућена у све тајне занима да ли ће рећи Љуби да тражи Павла. Мара јој открива да је ангажовала „лајфа коуча” и да ће он направити праву даму од ње. Бојан и Јелисавета препуштају се страстима у њеној соби. Међу њеним стварима Бојан проналази тест за трудноћу.

Иако истрага споро напредује, Лена проналази везу између неколико људи.
88Мара почиње да се исповеда ЕлениМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић15. септембар 2021. (2021-09-15)

Елена стиже у Сопот. Налицкана, у секси хаљини и бесним колима моментално скреће пажњу мештана Сопота. Одлази у Марину кућу где је Мара упознаје са својом животном причом и новим циљевима које је себи поставила.

Лена креће у истраживање. Одлази у дом за незбринуту децу са списка, да ли јој је познато име Коста Рашић. Иако управница ништа не говори, када Лена оде, позваће Косту да га упозори.
99Ленина мајка упозорава: Десиће се нешто лошеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић16. септембар 2021. (2021-09-16)

Елена се смешта у Љубин хотел. Први часови везани су за одбацивање старих навика, а у Марином случају одбацивању старе одеће. Коста моли своју туторку да му да број телефона новинарке која је долазила у дом за незбринуту децу и распитивала се о њему. Међутим, Роса одлучује да то среди сама. Али, и Коста је упоран.

Ленина мајка, која још увек не може да се опорави од мужевљеве смрти, опомиње ћерку да се чува јер ће се десити нешто лоше.
1010Шта ми је сад са кочницом?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић17. септембар 2021. (2021-09-17)

Михајло јавља Елени да ћерка Васиљевића, кога су ојадили, копа по њиховој прошлости и да је тренутно у Дому за незбринуту децу. Елена је запрепашћена. Михајло одлучује да реши тај проблем на свој начин. Сачекује Лену испред Дома, а када она уђе у кола почиње да је пратити да је узнемирава током вожње, све док се Лена не избезуми због кочнице која не хвата како треба.

Мара се враћа из шопинга као потпуно нова жена. Њене комшије су изненађене колико добро изгледа. Љуба не скида поглед са ње.
1111Шта се десило са Леном?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић20. септембар 2021. (2021-09-20)

Бојан тражи од Вање да му помаже слике са ултразвучног прегледа да би видео бебу. Пошто слика нема, решење је интернет. Ленина мајка је предосетила да ће се нешто лоше десити. Особље ју је једва смирило. Ипак, медицинска сестра тражи помоћ јер се њена ћерка не јавља на телефон.

И управница дома Роса је заинтересована да сазна на који начин је Коста решио проблем са Леном. Запањиће је оно што чује.
1212Дрина хвата Елену како претура по Марином ормануМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић21. септембар 2021. (2021-09-21)

Елена открива да Мара скрива велику тајну. Још увек не зна о чему је реч, али обећава Кости да ће сазнати. Мара притиска баба Персиду да јој каже шта је урадила са њеним сином и прети да ће целом селу обзнанити тајне из прошлости. Филију је са парама које Персида узима без размишљања.

Нетрпљивост између Дрине и Елене расте. Дрина је хвата како претура по Мариним орманима, и заузврат добија нејасно објашњење.
1313Уместо да је Мара похвали што ју је упозорила, Дрина добија прекорМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић22. септембар 2021. (2021-09-22)

Дрина је добронамерно упозорила Мару да Елена њушка по њеној соби, али није наишла на добар пријем. Мара то схвата као оговарање и таква работа јој се не допада. Персида прича ћерки да јој Мара прети да ће свима испричати да је вештица која отима туђу децу и моли Калину да то спречи. Ни Марина мајка не остаје имуна на идеју да се сазна да су некада узели Мари дете. Јер и она је уплетена.

Елена проналази дечије ствари у Мариној фиоци и схвата да је то њена тајна.
1414Баба Персида моли за помоћ јер Мара Ракетић не одустајеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић23. септембар 2021. (2021-09-23)

Мара добија хрпу писама у којима је непознати људи моле за помоћ. Међу њима су и мештани села који су решили да се огребу о њен новац. Баба Персида позива телефоном „познанике” којима предочава да је у неприлици јер Мара Ракетић не одустаје.

Мара је одлучила да деци Бојану и Гордани саопшти да негде у овом свету постоји неко њихов кога тражи. Још је само остало питање како ће то извести.
1515Перса ће Мари рећи оно што зна, али под једним условомМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић24. септембар 2021. (2021-09-24)

Перса је спремна да „испоручи истину” Мари али под једним условом. За такве информације које ће дати, мора добити јако обећање. Бојан одбија Јелисавету и не жели са њом да има секс јер се плаши да не повреди бебу. Осим тога захтева да се поново иде на ултразвук.

Чистећи по кући, Дрина наилази на Еленину визит карту. На њој је њена слика али име се не подудара.
1616Да ли је куцнуо час да упозна свог сина?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић27. септембар 2021. (2021-09-27)

Сопот очекује велики догађај, треба да стигну људи који се надају Мариној помоћи.

Међутим, Мара најављује да ће она прво морати нешто друго да обави и да се око свих послова позабави Елена. Свима је необично њено понашање, чак се и син Бојан пита шта се дешава са мајком. Надајући се да куца на права врата, Мара креће на упознавање са својим сином са нераздвојном другарицом.
1717Бориће се Мара, па макар цркла!Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић28. септембар 2021. (2021-09-28)

Јелисавета је смислила тактику како да увуче Бојана у брак. Одлази код његове бабе и жали се како она и њен унук још увек нису озбиљно разговарали о будућности.

Иако је мислила да ће јој се посрећити, Мара се после развовора са људима на које ју је упутила Персида враћа разочарана. Све што је чула је ражалостило, али обећава да ће даље да се бори.
1818Постаће Бојанова жена, а Спаса и Вања знају да је грешнаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић29. септембар 2021. (2021-09-29)

Персида подсмешљиво гледа Мару знајући да је чула за проблематичног сина и да се сигурно разочарала. Мара јој ставља до знања да неће одустати, поготово не сада када је дошла до пара. Бојан проси Јелисавету. Сцену када он клекне и са прстеном запита Јелисавету да му буде жена, запањено ће из сенке пратити Спасоје и Вања знајући да Јелисавета крије тајну.

Терезин живот је у опасности након што се нагутала пилула за спавање.
1919Изненађење до изненађењаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић30. септембар 2021. (2021-09-30)

Елена је полудела што је Гоца довела медије на добротворну забаву. Из беса стеже до бола Гоцину руку и ускоро демостративно напушта скуп. Гоца је изван себе због Елениног понашања, али ће је брзо одобровољити згодни новинар пред чији објекат упада. Љубомир покушава да се приближи Мари и моли је за плес.

Али право изненађење тек следи. Неколико криминалаца планира акцију, а за то су им потребне и пушке.
2020Отели су Гоцу!Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић1. октобар 2021. (2021-10-01)

На Марину забаву увлаче се сумњиви ликови. Први који запажа да се нешто "спрема" је новинар који се бави криминалом с којим Гоца проводи читаво вече.

Криминалци крећу у акцију и киднапују Гоцу. Мара је очајна, трчи за ћерком покушавајући да је спасе, док новинар извештава свог уредника да је отета ћерка жене која је освојила велики новац. Почиње потера, али и преговори међу криминалцима о деоби плена.
2121Још се не зна ко је отео ГоцуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић4. октобар 2021. (2021-10-04)
И даље се ништа не зна о Гоци. Један од маскираних криминалаца се јавља полицији и то им постаје једини траг. Полицајци крећу по трагу, а са њима и Мара. Не заостаје ни новинар у чијем листу је већ објављен чланак о отмици, због чега Елена губи живце.
2222Сада је и спасилац, па су му Марина врата отворена!Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић5. октобар 2021. (2021-10-05)

Полицајци упадају у складиште и проналазе Гоцу и једног младића који је доводи. Захтевају од њега да се преда, док наивна Гоца објашњава да ју је он спасао а да су отмичари побегли. Стиже и Мара. Грли момка, који се представља као Петар, и захваљује му. Да би му се одужила позива га на вечеру да се боље упознају. Елена ликује и сугерише му да буде опрезан.

Коначно, стиже тренутак да и кућна помоћница Дрина покаже визит-карту на којој је Еленина слика али стоји друго име. Мара је збуњена.
2323"Овде нешто јако смрди"Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић6. октобар 2021. (2021-10-06)

Коста, који се сад представља као Петар, долази код Маре на вечеру. Одушевљена његовим гестом и понашањем, Мара га позива да почне да ради за њу као обезбеђење.

За то време, новинар Момчило у Љубином пансиону спрема текст о Гоцином спасиоцу, а када сретне Петра затражиће да поразговарају да би сазнао и објавио детаље који занимају јавност. Већ после првог разговора, јавиће редакцији да „овде нешто јако смрди”. И Петар реагује на свој начин. Бесан је, хоће моментално да се реши пискарала које прави проблеме.
2424Проблем звани "новинар" решиће на свој начинМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић7. октобар 2021. (2021-10-07)

Елена је успела да „напакује” новинару Момчилу. Полиција почиње да га испитује и уместо да га третирају као хероја, постаје један од осумњичевих. Момчилов разговор са уредником чуће и Петар који је спреман да реши проблем на најсуровији начин.

Мара поново посећује породицу која је усвојила њеног сина и сазнаје да Павле и не зна да је усвојен.
2525У пару су још јачиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић8. октобар 2021. (2021-10-08)

Елена и нови телохранитељ Петар избацују новинара Момчила из Марине куће. Петар је све директнији у претњама. Ипак, Момчило је тврд орах, зна да се преко жена може најлакше убацити у игру и зато почиње поново да флертује са Гоцом.

Љуба има нова сазнања о мајци Персиди и жели да их подели са Маром. Да би јој све рекао претрпиће и њена подбадања.
2626Ако ме преварите, бићете још јаднијиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић11. октобар 2021. (2021-10-11)

Владимир и Јованка долазе на тајни састанак са Персидом. На Јованкине жалопојке да се Мара много нада да ће наћи сина, од Персиде добијају претњу да ће ако је преваре изаћи јаднији него што су били.

Еленини потези постају све дрскији. Предлаже Мари да јој да пуномоћје и да више не размишља о новцу.
2727Елена чини све да придобије Мару да јој да пуномоћје за финансијеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић12. октобар 2021. (2021-10-12)

Бојан негодују и не дозвољава мајци да овласти Елену да располаже њеним финансијама. Елена такву реакцију доживљава као знак неповерења и својом глумом омекшава Мару.

Јелисавета долази на састанак са Еленом. Прва тачка њиховог разговора везана је за предбрачни уговор.
2828Рећи ћу нешто што ће променити живот свима у селуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић13. октобар 2021. (2021-10-13)

Спаса је ван себе јер постоји могућност да је он отац Јелисаветог детета. Пошто зна да је чуо њен разговор са другарицом, Јелисавета покушава да му „утуви” да то није никакав проблем. Елена и даље инсистира на пуномоћју, иако је Петар уверава да би требало мало да се смири да не упропасти сценарио.

Главна злица баба Персида јавља својим послушницима да ће им рећи нешто важно због чега ће се свима променити живот.
2929Дајте Маро овлашћење, удвостручићу новацМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић14. октобар 2021. (2021-10-14)

Сукоб између Елене и Бојана се продубљује. Њега нервира што Елена непрекидно забада у нос у породичне финансије па ће јој чак запретити отказом.

Али, Елена зна где је најтање, па се поново обраћа Мари. Сада јој нуди да јој увећа, тј. удвостручи новац којим располаже. Мара је озарена и збуњена.
3030Велики дан је пред МаромМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић15. октобар 2021. (2021-10-15)

Мара се припрема да крене да упозна свог сина. Узбуђена је и то признаје Елени, која сада зна њену тајну и представља јој велику „подршку”. Елена је задужила и Петра да смисли начин да прати где иде Мара.

За то време у село стиже непозната девојка која одмах свима запада за око. Персидине убојите речи чуће за почетак само жене из њене нове организације. Гоца признаје мајци да је звала Момчила да дође јер јој он много значи.
3131Добар дан докторе, ја сам отац дететаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић18. октобар 2021. (2021-10-18)

На ултразвучном прегледу, доктор Јелисавети упућује чудна питања. У сред прегледа у ординацију улази Бојан с намером да изненади вереницу и представља се доктору као отац детета.

Мара је кренула на договорени састанак. Тако је мало остало да упозна своје дете. Сваки њен корак помно прати Коста звани Петар.
3232Истина о бебиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић19. октобар 2021. (2021-10-19)

Бојана изједа црв сумње у вези Јелисаветине трудноће. Зна да она нешто крије од њега и покушаће да испита директно. У причу ће се умешати и њена другарица из пансиона која је спремна да му исприча „истину о беби”.

Љуба се љути на Мару што је ишла сама да види сина иако му је обећала да ће ићи заједно.
3333Свађе Спасе и Јелисавeте све су гласнијеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић20. октобар 2021. (2021-10-20)

Момчило је стигао у Сопот код Гоце. Елена и Коста су изнервирани и већ планираjу шта ће са њим, док се Момчило поверава Гоци да не може да престане да размишља о њеној отмици, да га тај неразјашњен случај и даље окупира.

Спаса је све дрскији према Јелисавети, а и она према њему. А њихове свађе нису баш за свачије уши! ​
3434Ова жена Персида, гора је од свих насМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић21. октобар 2021. (2021-10-21)

Елена коначно остаје сама са Маром да би јој у поверењу открила тајну. Обавештава је да има информације о њеном сину Павлу и да се плаши да јој каже. Гоца је једва дочекала да остане сама са новинарем и да га увуче у кревет. Пошто су били интимни, она му признаје да осећа да би њихова веза могла да буде права. Момчило је збуњен.

Перса окупља мештане Сопота и представља програм покрета за заштиту традиционалних вредности. Мара не може да издржи њено лицемерје и скаче на бину да би свима рекла истину.
3535Сад сви знајуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић22. октобар 2021. (2021-10-22)

Пошто је Мара пред свима просула истину о свом детету које јој је Персида из руку отела, и сада још планира додатно да је вара и узима паре дајући јој наду да зна где се он налази, у Сопоту влада мук.

Али, питања почињу да се ређају. Мари отац пребацује што му тада није рекла истину јер он дете не би дао, Бојан што је ћутала и крила од породице толике године. Љуба је смогао снаге да се отргне од Персиде и да јој тачно каже ко је укаљао образ. А Елена и Коста разрађују план!
3636Ко је смислио причу да ми је син наркоман?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић25. октобар 2021. (2021-10-25)

Персида је напустила пансион проклињући сина Љубу. Јелисавета је очајна због бабиног одласка, иако је другарица теши да ће се она већ снаћи поготово ако је узимала паре. Мара је пријатно изненађена Љубиним потезом.

У највећој тајности, заједно са Петром и Еленом, Мара одлази код „лажних родитеља” њеног Павла и поставља им само једно питање: „Ко је смислио причу да ми је син наркоман?”
3737Бојан је љут на мајку и тешко ће јој опроститиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић26. октобар 2021. (2021-10-26)

Персиди су синови окренули леђа и она одлучује да спава на клупи у парку да би цело село видело како су се нељудски понели према њој.

Дана и Калина имају озбиљан разговор. Калина зна да је Данином детету отац Божидар и зна да мора да крије њене грехе. После разговора са Еленом, Мара одлучује да се поново приближи сину и ћерки који су љути на њу јер им је толике године тајила истину. Али Бојан је тврд орах који ће се тешко омекшати.
3838Даме су мало дувалеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић27. октобар 2021. (2021-10-27)

Божидар је бесан због Персиде која сада глуми жртву. Не знајући шта ће, а сигуран да је неће у својој кући, одлази код брата да га преслиша зашто је избацио мајку из пансиона.

Дана и Мара се опуштају. Дана је узела сину цигару коју он запали увече и након што је попуше две жене обузима неконтролисан смех.
3939Персида је загорчала живот Мари, али ни она није светицаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић28. октобар 2021. (2021-10-28)

Љуба се исповеда Марином оцу, признаје му да је одувек волео његову ћерку и да је и сад воли. Јелисавета се све више брине за Персиду, али не само она. Вероучитељ сматра да сви у селу треба да се ангажују и пронађу је.

Персида је поново тачка раздора између Јелисавете и Бојана кога ће увредити њене речи „да ни Мара није светица”.
4040Петре чувај се!Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић29. октобар 2021. (2021-10-29)

После Персидиног нестанка, грађани Сопота су узнемирени. Јелисавета не може да се смири, али ни Бојан кога изједа све оно што је сазнао. Мара је тужна јер она и њени најближи више не функционишу као породица. Схвата да је била срећнија у старој кући када је била сиромашна.

У Љубин пансион стиже госпођа која добро познаје и Косту који се сада представља као Петар.
4141Није баш да нико не познаје Петра и Елену?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић1. новембар 2021. (2021-11-01)

Божа са екипом креће у потрагу за својом мајком. Сумњају да јој се можда нешто лоше десило. И дефинитивно не знају да је Персида у рукама једне веома необичне жене која над њом спроводи ритуале. Управница Дома за незбринуту децу улази у неформалан разговор са Љубом који има само речи хвале за Петра и занима га да ли му је она тетка.

Петар и Елена доводе код Маре новог човека који им може бити од помоћи.
4242Бог је на стрни праведних, рече Персида!Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић2. новембар 2021. (2021-11-02)

Елена почиње да се приближава Бојану. Када он пође у купатило да се тушира она ће му понудити помоћ. Персида је жива и здрава али на духовном преображавању код Браниславе која ју је третирала као залуталу душу. Она упућује Персиду шта је њена духовна мисија, и на то баба има да дода да "никад не треба одустати јер је Бог на страни праведних".

Мара моли Гоцу и Дрину да убудуће увек буду уз њу јер је сигурна да ће кад крене потрага за Павлом бити непредвиђених догађаја.
4343Венчаћу се, буди срећан због менеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић3. новембар 2021. (2021-11-03)

Дрина неће да се повинује Елени ни по коју цену. Када стигну писма адресирана на Мару, Елена жели да их узме од Дрине и лично да их однесе Мари. Али Дрина не дозвољава.

Бојан и Јелисавета су све договорили око венчања. Она саопштава Спаси да ће се дефинитивно венчати са Бојаном и да жели да и он буде срећан због ње.
4444Мара се све више ослања на ЉубуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић4. новембар 2021. (2021-11-04)

Две другарице, придошлице у Сопот, започињу игру око Огњена. Која ће га прва завести? Љуба је љут на Мару, покушава да јој се приближи и да јој буде подршка. И она му признаје да јој је лакше откад му је рекла за тајну која јој је лежала на души толике године.

Детектив и Мара крећу у прву заједничку акцију.
4545Божидаре ти си светски човек, други ти гњечи женуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић5. новембар 2021. (2021-11-05)

Бојан је у бољим односима са мајком. Примећује да су Јованка и Владимир нестали исти дан кад и Персида и закључује да то није случајност. Божидар је довео Симону у Гоцин салон на масажу. Пошто види да се Божидар ушетао од нервозе, Дана тачно зна шта га боли и досипа со на рану ироничном опаском да је постао светски човек кад даје да му други гњечи жену. А још када му масер објасни да масажа захтева интиму, Божа луди.

Здравко даље разрађује план са Петром и Еленом јер време истиче, а Гоца добија упозорење да мора да остави Момчила јер јој се лоше пише.
4646Момчило је одлучио да им скаче по лобањи док не добије информацијуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић8. новембар 2021. (2021-11-08)

Момчило је одлучио да се не предаје. После писма које је добио у вези Елене и тајних трагова, решава да им „скаче по лобањи док не добије неку информацију”. Петар и Елена се нервирају кад чују да Момчило наставља да њушка.

Вероучитељ Огњен разглашава у месној заједници да имају придошлицу у селу!
4747Јелисавета крвари, Вања криви себеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић9. новембар 2021. (2021-11-09)

Током вечере у новом Бојановом ресторану, Јелисавета је прокрварила. Бојан је онесвешћену односи у лекарску ординацију, где лекар нема лепе вести за њега. Кад сазна да је Јели позлило, Вања почиње да криви себе.

Спаса је затиче у сузама и она му повера шта је урадила и како је „нанела Јели зло”.
4848Нема више врдања, ситуација је озбиљнаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић10. новембар 2021. (2021-11-10)

Момчило најављује свој долазак Гоци и моли је да се нађу на неком месту где ће сигурно бити сами.

Персида се „променила”. Покушава Сопоћане да убеди у свој преображај, али јој Мара и даље не верује. Све што јој је потребно од Персиде је истина. Јелисавета се осећа боље. Њена најбоља другарица Вања је моли да више не греши јер је лажи више неће "опрати" пред Бојаном.
4949Пиштољ мора да опали?Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић11. новембар 2021. (2021-11-11)
Момчило је поново сметња Петру и Елени. Мара је љута због његовог доласка у Сопот а Гоца све више затрескана. После жучне свађе између Петра и Елене у вези Момчила, она му наређује да се окане свих исхитрених реакција и да почне да користи мозак. Ипак Петру упозорења нису довољна, већ он поново узима пиштољ у руке.
5050Пронашли су ми синаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић12. новембар 2021. (2021-11-12)

Мара је љута на Гоцу јер је ноћ провела са озлоглашеним новинарем.

И док Гоци мајка придикује, Момчило тражи од Дрине да се домогне Елениног пасоша. И Елена и Петар ухватиће свој плен. Мари се јавља детектив и обавештава је да је на трагу њеног сина.
5151Љуба љуби Мару, а Спаса ЈелисаветуМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић15. новембар 2021. (2021-11-15)

Петар пресреће Спасу почиње да га провоцира, док Јелисавета кује план са другарицом да је покрива да се последњи пут опрости од Спасе.

Момачко вече с једне стране и девојачко с друге, опустило је и Мару и Љубу који ће се баш ове вечери осмелити да је пољуби.
5252Момчило је открио да су Петар и Елена проблематични људиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић16. новембар 2021. (2021-11-16)

Стигао је дан венчања Јелисавете и Бојана. Сви су весели, радују се, сликају. Сви осим Персиде која је отишла код своје траварке Браниславе.

Петар и Елена биће збуњени када на слављу угледају незваног госта Момчила. Он Гоцу упозорава да су Петар и Елена проблематични људи и захтева да се моментално види са Маром.
5353Бојан баца бурму, а на велика врата се враћа ЛенаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић17. новембар 2021. (2021-11-17)

На свадби је избио скандал кад је пуштен видео на коме се јасно види да је Јелисавета била у вези са Спасом и да не зна чије је дете. Сви су у чуду, неми, а Бојан не може да обузда бес. Када дође себи питаће Јелисавету чије је дете. Ипак, није она само разочарала Бојана, и њен отац Љуба је сломљен јер је таман у живот почела да му се враћа радост.

Док Гоца износи свој предлог око замршене ситуације, у село стиже нова докторка, она која жели поново да се врати на сцену - Лена!
5454Мара је упуцана, губи много крвиМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић18. новембар 2021. (2021-11-18)

Током нереда у месној заједници где је главна мета био новинар, неко је опалио из пиштоља и директно упуцао у Мару. Новинар Момчило оптужује Елену да је умешана у крвопролиће јер породица има телохранитеља који је требало све да заштити, а њега нигде нема као у земљу да је пропао.

Хитно стиже и Андрија лекар који ће покушати да на лицу места уради све што може.
5555За све су криве глупе, проклете пареМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић19. новембар 2021. (2021-11-19)

Мара је у болници у тешком стању. Гоца је много тужна, мисли да ће и она умрети ако се нешто деси мајци. Бојан верује да ће мама преживети, али криви себе због онога што се десило.

Петар и Елена су изгубили компас, не знају како ће даље. Петар нешто смишља, и то није добар знак.
5656Мара је жива, али немаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић22. новембар 2021. (2021-11-22)

Мара се извукла, преживела је. Стигла је кући из болнице. Али постоји и лоша вест, а то је да неће више моћи да говори. Елена даје изјаву полицији и поново оптужује новинара да хоће да направи интригу. Петар ће покушати да је умири својим решењима.

За Спасом нико не трага, а он је и даље на путу оздрављења код траварке.
5757Лена се приближава МариМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић23. новембар 2021. (2021-11-23)

После Елене, инспектори испитују и Петра. Али он користи тактику „напад је најбоља одбрана” и збуњује полицију. Бојану никако не излази из главе слике са свадбе - и оно што је видео на снимку, и шокирани погледи сватова... Али, кад се Јелисавета појави у ресторану, он је неће отерати.

Лена почиње полако да се приближава Мари, наравно прво као лекарка.
5858Стиже жена која зна вероучитељеве тајнеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић24. новембар 2021. (2021-11-24)

У Сопот стиже непозната жена, мада добро позната шармантном вероучитељу. Она зна неке његове тајне и спремна је да га уцењује. И тајне докторке Зоре полако испливавају.

Јелисавета је очекивала да ће успети да надмудри Бојана и збуњена је што он жели развод.
5959Момчило има важно саопштење за породицу, али Петар и Елена су корак испред његаМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић25. новембар 2021. (2021-11-25)

Ивана је пронашла Огњена у Сопоту и одлучила да изравна рачуне. Прети му да ће „развезати језик” ако не добије 20 000 евра. Њене претње постају све озбиљније јер је већ испричала Терези да има ожиљак на лицу и да јој је то направио „неки” лудак.

Није она једина која је спремна на уцену. И Персида, која се домогла лажног Елениног пасоша, почиње да игра игру са њом. У Сопот стиже Момчило који захтева да породици обелодани оно што зна јер је то питање живота или смрти.
6060Има неко још покваренији од ЕленеМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић26. новембар 2021. (2021-11-26)

Божа је упао у клопку. Сваки његов покушај да се извуче је фијаско. Шта год да каже, повредиће једну од две жене. Јелисавета је упорна, поново се појављује у Бојановој соби.

Иако је покушала да откупи пасош, Персида успева да превари Елену.
6161Зора се упознаје са ПетромМилан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић29. новембар 2021. (2021-11-29)

Вероучитељ је и даље на мукама, Ивана не престаје са уценама. Зори је пукла гума и наилази на Петра који се љубазно нуди да јој помогне. Петар је спреман да јој понуди и више од тога, те јој даје своју визитку да га позове кад год жели.

Дана одбија Божидарева удварања, а њен син бесни јер му је окаљала образ вуцарајући се са председником месне заједнице. Не знајући шта ће, Дана тражи помоћ од свог фризера који јој даје предлог како да Божи загорчају живот.
6262Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић30. новембар 2021. (2021-11-30)
6363Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић1. децембар 2021. (2021-12-01)
6464Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић2. децембар 2021. (2021-12-02)
6565Милан Коњевић и Владимир АлексићДушан Јанковић3. децембар 2021. (2021-12-03)