Пређи на садржај

Корисник:Jozefsu/песак

С Википедије, слободне енциклопедије
Legenda
Nestala populacija (sa zadnjim datumom nalaza)
Ugrozena populacija (sa procenjenim brojem jedinki)
Vitalna populacija (sa procenjenim brojem jedinki)
Populacija sa nepoznatim statusom

IMAGE TESTS[уреди | уреди извор]

Rounded Images

The w3-round classes add rounded corners to an image:

w3-round-xlarge:

 <img src="https://loading.io/s/icon/3uy4ha.svg" class="w3-round-xlarge" alt="Norway" style="width:30%">


<img src="https://loading.io/s/icon/3uy4ha.svg" class="w3-round-xlarge" alt="Norway" style="width:30%">Animated.png

TEST MAPE 2[уреди | уреди извор][непоуздан извор?][мртва веза][тражи се извор][појаснити]

Ovo je moja arhivirana naslovna strana -Jozefsu (разговор) 15:16, 13. новембар 2016. (CEST)

„Немојте писати само лепе и лаке теме за које ћете бити похваљени. Пишите о ратовима, великим уметницима, филозофима, социолошким проблемима, масонима, деструктивним култовима и лажним религијама. Будите бар мало на оштрици. Истражујте, удубите се у неку тему. Никога не занимају свакодневне, површне и досадне теме које може да прочита свако у таблоидима или слуша на вестима.”

„Википедија је интелектуално власништво човечанства, а не појединаца који воле да је кроје по свом укусу и користе за своју идеолошку пропаганду. Ако се препознајеш међу тим појединцима, рачунај да ћеш бити исфилтриран. Не гаји лажне заблуде, сваки твој корак је логиран. Долијаћеш, кад тад. Зло се не исплати.”

— 

„Немојте очекивати да ће вас неко хвалити, али ви хвалите сваки добар допринос без поштеде. Не будите наивни – уколико вас неко ипак похвали или вам се захвали на нечему онда или лаже, или је за то добио паре, или је једнако јадник као и ви – брат по муци.”

„Википедија није игнорисање других култура са којима живимо заједно. То је свесно суочавање и сучељавање ако треба. Немојте писати само о крају у коме живите, у друштву у коме боравите, клики са којом излазите, не користите стереотипије...”

— 


{{ЗАМЕНИ:Јozefsu потпис}} (разговор) 20:27, 11. јул 2016. (CEST) Ovo je moja arhivirana naslovna strana -Jozefsu (разговор) 15:16, 5. јул 2016. (CEST)


Поздрав!

На српској Википедији сам од маја 2015. и отад ничији рад нисам обрисао, нити ћу икада под заставом "уређивања" брисати туђе допроносе, јер је то вид вандализма.[а]

[22. јун 2024.]

Сугестије:

  • Свака страница – нарочито она која представља важан топик – треба имати страницу за разговор, уместо разних наглих и ненајављених измена које се тренутно изводе.
  • Иако има оних који то не схватају или се томе козна зашто противе, редовна је и добра пракса на Википедији да се слабији чланци надопуне материјалом на исту тему из Википедија на другим језицима. Види овакав шаблон, а алтернативно се може (можда?) користити овакав наш испод:
This article may be expanded with text translated from the corresponding article in German. (June 2016)Click [show] for important translation instructions. 

[22:58, 30. мај 2016. (CEST)]


Утисци: Сви патролери су преокупирани новим писцима чланака указујући сваку њихову грешку, док стари корисници могу да пишу свакакве небулозе без референци и то нико не проверава, јер се теже и запажа и више је посла да се то испатролира.[а]
Korisne alatke:[уреди | уреди извор]

*[уреди | уреди извор]

  1. ^ а б Једино вандалисање до сада сам доживео од стране других корисника који уместо да пишу чланке манијачки теже да добију бодове у унутрашњем систему напредовања у рангове и чинове, који по свему судећи смрди и прети да уназади ову Википедију и да угрози њен позитиван напредак.


Слика има интерактивни садржај Роложај Потиских хумки који указује на њихов плански распоред уз некадашњу (праисторијску) убалу Тисе