Корисник:NikolaAvramovic

С Википедије, слободне енциклопедије

O meni[уреди | уреди извор]

Zovem se Nikola Avramović i imam 23 godine. Rođen sam u Smederevskoj Palanci gde sam završio osnovnu i gimnaziju. Takođe tamo sam završio i nižu muzičku školu. 2008. godine upisao osnovne akademske studije na Fakultetu organizacionih nauka] u Beogradu i sada sam 4. godina na smeru menadžment.


Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Osnovna škola Heroj Ivan Muker . Obzirom da na internetu nema pouzdanih podataka o ovoj školi sledi tekst koji je baziran na osnovu mog sećanja i na osnovu sajta Opštine Smederevska Palanka. Ova osnovna škola sagrađena je neposredno posle II Svetskog rata i dobila je ime po narodnom heroju Ivanu Mukeru. Nalazi se u ulici Vojvode Stepe 20. U ovoj školi je zaposleno 102 radnika a nastavu pohađa oko 800 učenika. [1]


Hobiji[уреди | уреди извор]

Obzirom da sam završio nižu muzičku školu Božidar Trudić, vrlo rano sam zavoleo gitaru. Naravno u početku je bilo jako dosadno i naporno vežbati i svirati razne etide i druge kratke kompozicije. Kada sam savladao osnovne tehnike sviranja i naučio par osnovnih akorada, počeo sam da tražim note i partiture poznatih domaćih rok hitova. Sada je sav onaj trud već imao smisla i sve je postalo uživanje.

Moji omiljeni wiki članci[уреди | уреди извор]

Izvori[уреди | уреди извор]

  1. ^ SO Smederevska Palanka]