Ми нисмо анђели 2

Из Википедије, слободне енциклопедије
Ми нисмо анђели 2
Minismoandjeli2.jpg
Ми нисмо анђели 2
Изворни наслов Ми нисмо анђели 2
Жанр комедија
Режија Срђан Драгојевић
Сценарио Срђан Драгојевић
Продуцент Биљана Првановић, DELIRIUM films
Главне улоге Никола Којо, Мирка Васиљевић, Срђан Тодоровић, Урош Ђурић, Милена Павловић, Весна Тривалић, Зоран Цвијановић, Горан Јевтић, Лука Кнежевић, Предраг - Мики Манојловић, Ненад Стојменовић
Музика Кристина Ковач
Издавачка кућа DELIRIUM films
Година 2005.
Трајање 89 минута
Земља  Србија и Црна Гора
Језик српски
Претходни
Следећи
IMDb веза

Ми нисмо анђели 2 је наставак филма Ми нисмо анђели. Редитељ и сценариста је, као и у претходном делу, Срђан Драгојевић. Већи део глумачке екипе је исти, са истим или сличним улогама. Жанровски је опредељен као тинејџерска комедија. У филму дебитује Мирка Васиљевић, у главној женској улози.

Филм Ми нисмо анђели 2 је римејк америчког филма Прсте себи, она је још млада! из 1989.

Синопис[уреди]

У наставку култног филма упознајемо Николину ћерку - Софију, девојчицу од 15 година. Софија почиње да показује интересовање за супротни пол, док Никола, патолошки љубоморан отац, улаже максималне напоре да своју јединицу заштити од било каквог мушког утицаја и не бирајући средства елиминише све потенцијалне кандидате. Наравно, то није нимало лако, посебно што су ђаво и анђео поново одлучили да се опкладе око „срећног или несрећног краја“.

О филму[уреди]

Applications-multimedia.svgУПОЗОРЕЊЕ: Следе детаљи заплета или комплетан опис филма!

Никола је и даље заводник иако су године учиниле своје. Безбрижну рутину београдског швалера драматично прекида његова ћерка мезимица Софија, која тек што је напунила 15 година, а „напаљени“ тинејџери почињу да наваљују на њена врата.

Све донедавно Софија је била класична мушкарача која са татом иде на утакмице и пуца у пеинт бол арени (тата је власник пеинт бол клуба „Мали Стаљинград“). Онда, за 15. рођендан, његова бивша супруга Марина и њена пријатељица Виолета Зубић унајмљују модне и козметичке експерте који ће од „ружног пачета“ направити „секси лабуда“.

Ипак, прави пакао за Николу настаје тек кад Марина и Виолета оду на недељу дана у Рим и препусте њему бригу о Софији. Притиснут буљуцима удварача, Никола почиње да луди и користи трикове, насиље и психотерапију како би Софију одбранио од удварача.

Види још[уреди]

Спољашње везе[уреди]