Од јутра до сутра (1. сезона)

Од јутра до сутра (1. сезона)
Серија Од јутра до сутра
Држава Србија
Мрежа Прва српска телевизија
Премијерно приказивање 12. септембaр 2022 — 2023
Број епизода 300

Прва сезона серије Од јутра до сутра емитује се од 12. септембра 2022. године и планирано је да има 300 епизода.

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Назив Редитељ Сценариста Премијерно емитовање
11Организује се забава на којој нико не жели да будеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић12. септембар 2022. (2022-09-12)

Марко и Срна Тодоровић су све само не срећан водитељски пар. Ако у причу додамо још и крволочног директора телевизије којег са разлогом зову Воја Ајкула и све запослене на телевизији и њихове приватне замршене животе, журка може само да буде пуна изненађења.

А забава поводом петогодишњице Маркове и Срнине емисије Јутровање је управо место на коме сви желе да буду, или ипак можда не?
22Дамјан добија понуду која ће свима променити животМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић13. септембар 2022. (2022-09-13)

Док се Барбара, Чеда и сви запослени ВеТв-а питају зашто Марка нема на сопственој журци, Воју мучи питање ко је Дамјан и да ли је ово нека болесна шала коју му је универзум упутио. Војина десна рука Анђелка је навикла да може да реши сваки проблем кад је телевизија у питању, али не и ово.

Једина особа која није несрећна Марковим одсуством је Срна, којој је ово идеална шанса да види како изгледа живот једне слободне жене, и да ли се Дејан уклапа у све што то са собом носи.

Пред екипом ВеТв-а су велике промене, док Дамјан добија понуду која ће му живот окренути за 180 степени, али не само њему, већ свима...
33Вест о Марковом изненадном потезу је шокирала свеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић14. септембар 2022. (2022-09-14)

Вест о Марковом изненадном одмору је шокирала нацију, али и све остале људе из његовог живота. Анђелкин брат, др Ђорђе ће дати све од себе да његов тајни пацијент остане тајна. Војина конкурентска тв Топ ТВ на челу са његовом бившом женом Нином ће урадити све да се докопа Марка, ма где да се он крије.

После речи убеђења свог најбољег пријатеља Срђана, Дамјан ће прихватити Војину, Радетову и Анђелкину понуду, а уједно и сазнати праву дефиницију израза који глумац као што је он треба да зна – getting in character.
44Куцнуо је час да се Марко врати кући, али постоји један проблемМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић15. септембар 2022. (2022-09-15)

После месец дана мистериозног одсуства куцнуо је час да се Марко Тодоровић врати кући. Једини проблем је то што особа која се враћа свима у загрљај није Марко, већ Дамјан. Извршна продуценткиња ВеТВ-а, Лили је можда прва која примети да је Марко другачији, али сигурно не и једина.

И док је Дамјанов први дан на малим екранима прошао изузетно добро, иза кулиса је сасвим друга прича. Срна га игнорише, Анђелка му дише за вратом, а Барбара и њени пријатељи су једностано превише напорни.

Дејанови родитељи расправљају да ли је Дејану каријера и даље светла сад кад се Марко вратио, али боље питање је колико је Дејанова и Срнина будућност светла?
55Доктор Ђорђе увлачи у свој проблем и медицинску сестру ЖануМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић16. септембар 2022. (2022-09-16)

Дамјан и даље не може да се привикне на живот који Марко води, поготово на чињеницу да га води са Барбаром. Дејанове речи су натерале Срну да се запита како се уопште заљубила и удала за Марка. Мада не делује да је њихова прошлост била комплетна лаж, бар не што се њених осећања тиче.

Доктор Ђорђе увлачи у свој проблем и едицинску сестру Жану, да би Марку пружио сталну негу у нади да се што пре опорави. Дејан се поверава млађој сестри Петри, која се са друге стране окомила на Марка зато што не жели да види Барбару повређену.

И док се сви баве својим приватним животима, Дамјан ће бити приморан да званично преузме Марков...
66Боби и Барбара су смислили опасан планМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић19. септембар 2022. (2022-09-19)

Дамјан је сигуран у своју одлуку да ипак не жели да игра улогу Марка, али када то саопшти Воји...сазнаће да га одустајање може коштати и живота. Постаје свестан да је ипак требало да прочита уговор који је потписао.

Боби и Барбара смислили су план како да се заувек отарасе Срне и Барбара не жели да чека ни секунду, одмах креће у спровођење веома опасног плана. Дамјан ће се наћи усред овог плана и опет показати бригу према Срни, због чега ће сви бити још више збуњени, јер до скоро, за њих, он је особа која би била најсрећнија на свету кад би се Срни нешто десило.

Нина је сваким даном све беснија због Маркове издаје и сада је спремна на све, како би се осветила, па чак и да га киднапује...
77Дамјан жели да изађе из пакла на који га је присилио Воја АјкулаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић20. септембар 2022. (2022-09-20)

Данијела не воли Марка, скоро исто толико и Срна. Пакост коју је смислила кренуће озбиљно по злу. Дамјан се буди у болници, а затим креће истрага ко је опет покушао да му науди? Док се опоравља, једино о чему размишља је како да раскине уговор и изађе из пакла у којем се налази....

Нина и Воја се срећу у ресторану, а она у дубини душе ипак није сигурна у своје емоције према њему.

Анђелка не одустаје од потраге за одговором, ко је покушао да науди Марку, а од Воје је добила дозволу да буде немилосрдна...
88Данијела се уплела у озбиљне проблемеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић21. септембар 2022. (2022-09-21)

Док се Дамјан својим изласком из болнице враћа у улогу Марка пред репортерима, Данијела чини све да она и Срна не уду откривене и доведене у везу са инцидентом који је довео до његових повреда. Да ли ће Мома прихватити Данијелину понуду или ће све испричати Анђелки? Данијела се уплела у озбиљне проблеме... . Дамјан је одлучио да настави игру коју је започео са Војом, али правила игре ће морати да се промене. Списак Дамјанових услова није нимало наиван...

За то време, највећа Војина брига је како да удаљи Барбару од Марка, али не одустаје...
99Ова паклена завера ће Воји пореметити свеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић22. септембар 2022. (2022-09-22)

Појављивање новог Марковог саветника отвара више питања него што Срђан и Дамјан могу да поднесу.

Барбара и Чеда им дишу за вратом док Срна не може да прихвати да ће опет живети са Марком. Ходницима ВеТв-а круже нове љубави, а Немања је главни актер.

За то време, на Топ тв-у се кује сасвим нови план и паклена завера, која ће Воји пореметити све...
1010Дамјан ће маскиран посетити баку у дому, али да ли ће све проћи како треба?Михаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић23. септембар 2022. (2022-09-23)

Топ Тв је коначно гледанији од Ве-Тв-а. Воја је бесан, али помало и поносан на Нину. Свакако да нови план мора да се направи, у супротном, свестан је какве губитке може да има. Анђелка је смислила да нова емисија буде квиз о паровима.

Данијели се Немања све више свиђа, али само зато јер не зна да Немања игра дуплу игру... и не слути у чијем кревету је преспавао претходну ноћ, док се она надала позиву. Дамјан ће маскиран посетити баку у дому, али да ли ће све проћи како треба? Ризик је велики. Нина не преза ни од чега, како би схватила какве планове има Воја. Ни мање ни више, шаље свог асистента да нађе доказе против Воје.

Дамјан не одустаје од Срне, а однос између Срне и Дејана није сјајан...
1111Раде обавља телефонски позив који може да промени свеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић26. септембар 2022. (2022-09-26)

Немања се удвара Данијели. Воја саопштава Барбари да ће Марко да се врати да живи код Срне, али да је то само због посла. Она га преклиње да то не дозволи. Анђелка прети Алекси отказом ако не заврши спот за пола сата. Војин адвокат Раде обавља телефонски позив који може све да промени.

Воја говори Срни да је одлучио да се Марко врати код ње кући како би престали трачеви, као и да обоје морају да сарађују, али она не жели да чује...
1212Барбара схвата да полако али сигурно губи МаркаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић27. септембар 2022. (2022-09-27)

У кући Милића је срећан дан. Раде са породицом слави нова пословна достигнућа, али ће се ствари брзо преокренути пошто Мира и Петра уђу у расправу. Немања не одустаје од идеје да успешно излази са две колегинице са посла, док Барбара схвата да полако али сигурно губи Марка.

Све ближи је и Дамјан који и даље копа по Срниној и Марковој прошлости.

Односи на телевизији су напети међу свима, али Данијела ће Воји открити нешто што нико није могао ни да замисли.
1313Анђелка не бира средства да представа коју су поставили она, Воја и Раде буде савршенаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић28. септембар 2022. (2022-09-28)

Данијела је признала Воји највећу животну тајну коју је извукла као кец из рукава, у моменту када је најпотребније, њој и њеном детету. У најтежим моментима, почиње да сумња у своје пријатељство са Срном, што ће јој и лично рећи...

Барбара неће одустати од Марка и спремна је на све како би он остао са њом. Оно чиме уцењује Воју довешће га на саму ивицу, а он ће употребити најјаче оружје за срећу своје ћерке.

Анђелка је једина неуморна и чини све да представа коју су поставили она, Воја и Раде буде савршена и не бира средства да тако и буде.
1414Једно обично јутро на послу ће свима показати да Марко ипак није једина звездаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић29. септембар 2022. (2022-09-29)

Ходници ВеТв-а крију многе тајне. Али не само они. Срђан прискаче Дамјану у помоћ јер бити Марко Тодоровић није баш тако лако.

Пред Срном се налази много питања, а чини се да она више нагиње да реши она у вези Марка. Ипак ни Дејан не размишља много о њему и Срни, јер је преоптерећен својим тајнама, мада није једини у кући Милића који их има.

Једно обично јутро на послу ће свима показати да Марко ипак није једина звезда њихове телевизије.
1515Појављује се мистериозна жена из Дамјанове прошлости која ће преокренути свеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић30. септембар 2022. (2022-09-30)

Дамјан полако почиње да ужива у улози Марка, поготово што ствари са Срном иду ка бољем после његовог инцидента у студију. Ипак све ће се то брзо преокренути када у његов нови живот ушета мистериозна жена из Дамјанове а не Маркове прошлости.

Топ тв очекује велике промене зато што Нина даје све од себе да победи у свом рату против Воје. Питање је само да ли је Дејан спреман да буде између две ватре кад паљба почне

И док сви брину о љубавним и пословним односима, Анђелка је себи задала најновији задатак, који са собом носи одговоре на питања која сви чекамо.
1616Нина полако али сигурно спроводи свој паклен план осветеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић3. октобар 2022. (2022-10-03)

Срна се бори против пробуђених емоција према Марку, али не уме да сакрије осмех. Дамјан не престаје да изненађује све око себе новом верзијом Марка Тодоровића, па чак повлачи веома ризичне потезе, који могу имати озбиљне последице, али одлучио је да ако ће већ да глуми Марка, онда ће барем то да искористи за нешто добро.

Нина и даље Дејана снабдева поверљивим информацијама, и полако али сигурно спроводи свој паклени план освете

Барбара је очајна, ближи јој се рођендан, који је увек највећи догађај у години, али онај ко јој је најважнији, не јавља се.
1717Анђелка долази до нових сазнања везаних за Дамјана и његову прошлостМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић4. октобар 2022. (2022-10-04)

Ствари на Ве-ТВ телевизији мењају се из минута у минут. Срна и Марко (Дамјан) не престају да продубљују свој однос. Дамјан и даље покушава да исправи грешке које је Марко направио и да излечи Срнино сломљено срце. Али, има обавезе и према Барбари, којој је рођендан и за коју је схватио да је исто жртва свог оца и Марка.

Потрудиће се да јој овај рођендан буде незабораван и спрема јој изненађење које није могла ни да сања... Анђелка долази до нових сазнања везаних за Дамјана и његову прошлост и неће се смирити док не открије све. Одлази у посету Дамјановој баки.

Особа која ће се појавити на Срниним вратима направиће потпуни преокрет у њеном животу...
1818Срна се бори са духом из прошлости, који ју је довео у уцењивачку ситуацију са ВојомМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић5. октобар 2022. (2022-10-05)

Барбара је најсрећнија особа на свету, кад се Дамјан појавио на вратима са изненађењем које није могла ни да сања. Дамјан схвата да те вечери неће моћи да се одбрани од ње. Једино што му је важно је да се не деси физички контакт.

Анђелка одлази код Воје са изговором да је дошла пословно, по савет како да Дамјана спаси Барбариних насртаја, али Воја зна да то није истина и да је Анђелка и даље заљубљена у њега. За то време, Војин највећи непријатељ, његова бивша жена, са којом води непрекидни рат, ту је, у његовој спаваћој соби.

Барбара се буди мамурна и схвата да је провела ноћ с другим мушкарцем. Срна се бори са духом из прошлости, истим духом који ју је довео у уцењивачку ситуацију са Војом. Али, не може да не помогне свом оцу, који је опет упао у дугове и проблеме. Њен спокој је кратко трајао.

Жанин план не иде у добром смеру и сваког часа Ђорђе може да открије шта се ноћима дешава у болничкој соби у којој лежи Марко.
1919Дамјан жели да побегне из свегаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић6. октобар 2022. (2022-10-06)

Нинина освета полако поприма велике размере. Тајни материјал који је спремила Дејану, за његову емисију, озбиљна је претња.

Емитовање овог прилога имало би озбиљне последице да Дејан није грешком заменио картице и да у програм није пуштен погрешан прилог. Настаје општи хаос на Ве-ТВ-У. Дамјан жели да побегне из свега, не жели више да глуми Марка.

Међутим, кад схвати да одлазак може да плати животом, није више тако сигуран у своју одлуку.
2020Дејан је добио отказ, а отишао је и разочаран због неправдеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић7. октобар 2022. (2022-10-07)

Напета атмосфера на Војиној телевизији и даље траје и сви се питају - како је погрешан прилог отишао у програм? Како се се Ве-Тв извући из свега овога?

Дејан је добио отказ, а отишао је и разочаран због неправде која му се десила. Сигуран је да је Марко одговоран за оно што се десило . Сви су сигурни.

Дамјан не зна како да докаже да није имао везе с тим, а највише га боли што Срна мисли да је он крив. Међутим, ускоро ће се истина сазнати... а оно што следи, изазваће још већи потрес између свих запослених...
2121Воја не може ни да замисли шта је Нина смислилаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић10. октобар 2022. (2022-10-10)

Телевизија се бори са новим проблемима који се гомилају из дана у дан. Срна ће опет бити та која спашава ситуацију, што је само још више диже у Дамјановим очима.

Дејан и Воја коначно налазе заједнички језик, али кад једна ствар иде добро, следећи проблем је иза ћошка, а Воја не може ни да замисли шта је Нина смислила
2222Срна и Дамјан све више уживају у свом обновљеном пријатељском односуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић11. октобар 2022. (2022-10-11)

Барбара губи стрпљење и више не зна како да поврати Марка. Изгубила је сваку наду да ће њен рођендан проћи како је замислила.

Срна и Дамјан све више уживају у свом обновљеном пријатељском односу а Дамјан гледа како да поправи све лоше што је Марко урадио Срни. Чини се да је то немогућа мисија. Војина људскост види се само кад је његова ћерка у питању и потрудиће се да буде насмејана, а за то му је потребна и Анђелкина помоћ.

Испоставља се да сви на Ве-Тв-у имају понеку тајну...
2323Љубавни троугао између Лили, Немање и Даце управо постаје четвероугаоМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић12. октобар 2022. (2022-10-12)

Како изгледа када Дамјан у улози Марка саветује Срну како да се постави према Дејану и зашто њу то нервира?

Духови из Срнине прошлости се враћају, а она их није сачекала неприпремљено. Љубавни троугао између Лили, Немање и Даце управо постаје четвероугао, највеће је питање ко ће изаћи као победник.

Дамјан се озбиљно припрема на лудо и незаборавно вече са Барбаром, али на једно није спреман...
2424Дамјан је растрзан између свих људи које је Марко повредиоМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић13. октобар 2022. (2022-10-13)

Оно што ће Барбара доживети није могла да сања ни у најлуђим сновима, али да ли ће ујутру схватити да је од свих људи на свету, баш она та која је издала свог Маркића.

Дамјан је растрзан између свих људи које је Марко повредио, а себи је као задатак задао да све поправи. С тим што није схватао које су размере боли који је Марко наносио људима у својој околини.

Љубавне романсе на Ве-Тв-у престају да буду безопасне...
2525Жана почиње да схвата да је на корак до тога да се њена тајна откријеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић14. октобар 2022. (2022-10-14)

Срнина прошлост ни овог пута неће само утицати на њу, али Дамјан је спреман да јој помогне. Жана почиње да схвата да је на корак до тога да се њена тајна открије и плаши се Ђорђеве реакције.

Нови запослени на ВеТв-у донеће и нове сукобе, а Лили је у центру дешавања.
2626Дамјан повлачи ризичне потезе који могу имати озбиљне последицеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић17. октобар 2022. (2022-10-17)

Дамјану је мало свега преко главе. Једино што жели је да побегне од свега и свих. Због тога повлачи ризичне потезе, који могу имати озбиљне последице.

Барбара преиспитује своје понашање и не зна шта је урадила претходне ноћи. Лили постаје непрофесионална због љубоморе, што Немања почиње да схвата.

На Ве-Тв-у следи низ догађаја који ће заувек све променити и многе маске ће пасти.
2727Највеће последице скандала на Ве-Тв-у сносиће Дејан, и емотивно и пословноМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић18. октобар 2022. (2022-10-18)

Како је дошло до овако великог и озбиљног скандала на Ве-Тв-у, који прети да укаља углед телевизије? Свако ће покушати да спроведе сопствену истрагу и сви сумњају у исту особу, али ипак највеће последице сносиће Дејан, и емотивно и пословно.

Једина особа која верује Марку (Дамјану) је Срна али још један неспоразум довешће до тога да и она посумња...
2828Срна и Марко се полако удружују против свега, што Воји никако не одговараМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић19. октобар 2022. (2022-10-19)

Лили је та која је сазнала истину, како је дошло до тога да погрешан и срамотан прилог оде у програм. Пошто није крива особа са телевизије, намеће се нови проблем и питање - ко то може да неопажено да уђе у телевизију и уради нешто овако озбиљно?

Срна је тренутно насрећнија на свету што није погрешила када је тврдила да није Марко направио ову заврзламу.

Али, неправда опет налази пут до Срне и Марка, али оно што је ново је то да се њих двоје полако удружују против свега, што Воји никако не одговара.
2929Дамјан није знао да може толико да буде љубоморанМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић21. октобар 2022. (2022-10-21)

Воја нуди Дејану повратак на телевизију, али не без последица. А да ли је Дејан у стању да прихвати те последице? Признањем о детету, Даца је отворила Пандорину кутију. Воја је одлучан у томе да сазна како и шта је Нина смислила и на који начин планира да га уништи.

Дамјан није знао да може толико да буде љубоморан и полако схвата да су његове емоције према Срни прерасле у више од допадања...
3030Барбарина нетрпељивост према Срни измиче контролиМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић24. октобар 2022. (2022-10-24)

Ескалација Војиног беса према Нини десиће се на јавном месту, а веће последице спречиће Војин стари дужник.

Дејан наставља своју каријеру тамо где је стао пре инцидента са заменом прилога. Али нико не слути да ту није крај проблема на Ве-Тв-у.

Барбарина нетрпељивост према Срни измиче контроли, а највећи проблем је што чак ни Воја не може све да контролише.
3131Анђелка и Раде таман среде један хаос, ствара им се новиМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић25. октобар 2022. (2022-10-25)

Патолошки однос између Воје и Нине није добар ни по кога. А најмање по њих двоје Марково здравствено стање се мења из дана у дан, а Жана је све забринутија. Оно што се такође мења је њен однос са Ђорђем, који постаје све дубљи. Дамјан више не може да сакрије своју љубомору према Дејану.

Анђелка и Раде таман среде један хаос, а ствара им се нови, што доводи до смишљања нове стратегије.
3232Срна полако схвата да су емоције према Марку јаче сваког данаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић26. октобар 2022. (2022-10-26)

У Дамјанов живот се враћа стара љубав. Али, једина особа о којој Дамјан размишља је Срна. На Ве-Тв-у ствари измичу контроли и Војин план са Американцима је на стакленим ногама. Анђелка има паклен план за овако кризну ситуацију. И Срна полако схвата да су емоције према Марку јаче сваког дана, али са тим није спремна да се суочи.

Љубавне заврзламе на телевизији захуктавају се, а Немања мисли да може да жонглира између Лили и Данијеле...
3333Барбара не одустаје од смишњања како да напакости СрниМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић27. октобар 2022. (2022-10-27)

Да ли је била исправна одлука пустити Дамјана да се на једно вече врати у свој стари стан или ће се испоставити да су последице веће од користи? Барбара не одустаје од смишњања како да напакости Срни, а овога пута најбољу идеју даће јој Чеда.

Веснина ноћна искрадања из куће ипак нису прошла неопажено, а њени поступци плету озбиљна дешавања...
3434Дамјан не престаје да се пита како је могуће да толико личи на МаркаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић28. октобар 2022. (2022-10-28)

Барбарин план је делимично успео, али то не одговара Воји, јер му заиста прети урушавање пословних планова. Трачеви не посустају, сви медији пишу о разводу Марка и Срне, али Анђелка је смислила најбољи начин да томе стане на пут.

Дамјан не престаје да се пита како је могуће да толико личи на Марка и одлучан је да сазна истину.
3535Анђелка, као и сви, има веома мрачне тајнеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић31. октобар 2022. (2022-10-31)

Анђелка, као и сви, има веома мрачне тајне, за које се нада да нико неће сазнати.

Мистерија око Дамјанове и Маркове повезаности све је већа. Дамјан је решен да мистерију расплете и сваким даном разоткрива све више.
3636Дејан је изгледа једини који је одмах прозрео Барбарину нову пакост према СрниМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић1. новембар 2022. (2022-11-01)

Дамјан је одлучан да сазна истину о његовој и Марковој повезаности и зато је кренуо од самог почетка, посетом Дом за незбринуту децу, где је Марко одрастао. А одлучиће се и на ризичан потез. Срна жели да се дистанцира од свих, а у тој одлуци помоћи ће јој нова особа у ВеТв-у, што Данијели неће пријати.

Дејан је изгледа једини који је одмах прозрео Барбарину нову пакост према Срни.
3737Серђо ради озбиљне ствари иза Дамјанових леђа, које ће имати озбиљне последицеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић2. новембар 2022. (2022-11-02)

Срнин и Дацин однос је све гори. Даца зна да је погрешила, али није заслужила овакво Срнино понашање. Након што га је опет напала пред само укључење у програм, Срна сазнаје да је Марко (Дамјан) заправо чинио добро дело и то великих размера, али то ће ствари на телевизији померити у другом правцу.

Серђо ради озбиљне ствари иза Дамјанових леђа, које ће имати озбиљне последице.
3838Воја је одлучио да стане на пут Дамјановим новим идејамаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић3. новембар 2022. (2022-11-03)

Анђелка неуморно смишља нове начине да рејтинг телевизије порасте, али и да поправи нарушену слику јавности о Срни и Марку. Воја је одлучио да стане на пут Дамјановим новим идејама и поставиће нове услове, који се неће свидети ни Дамјану ни Срни.

Међутим, нису у позицији да одбију и нови проблеми су на помолу...
3939Дамјанова бака је једина која зна истинуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић4. новембар 2022. (2022-11-04)

Дејанова емисија постаће скандал деценије, јер ће уживо у програму гостовати жена која ће се представити као Маркова биолошка мајка. Ова емисија покренуће низ догађаја који ће утицати на све на телевизији, али и ван ње.

Дамјанова бака је једина која зна истину али, нажалост, нико јој не верује...
4040Срна полако спознаје Дејаново право лицеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић7. новембар 2022. (2022-11-07)

Наводна мајка Марка Тодоровића не одустаје од својих тврдњи. Најављен је ДНК тест. Али, сви на Ве-Тв-у су свесни какве последице могу да донесу резултати тог теста.

Одједном, сви су удружени, али само на кратко... Срна полако спознаје Дејаново право лице, које јој се не свиђа.

Дамјанова борба не престаје, а ни он сам не зна шта доноси дан, а шта ноћ...
4141Анђелкини планови су опаснији него икадМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић8. новембар 2022. (2022-11-08)

Срна открива Војине тајне, ни мање ни више него преко свог оца. Нина је све више бесна што своју телевизију не може коначно да постави на ноге, па ће своје циљеве покушати да оствари претњама.

Цела прича око ДНК теста уживо, доноси све веће проблеме, а Анђелкини планови су опаснији него икад.
4242Нина уз помоћ нових информација о Воји наставља своју осветуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић9. новембар 2022. (2022-11-09)

Ко уцењује Немању фотографијама са Лили и Дацом и шта хоће од њега? Дамјан храбро улази у емисију са наводном Марковом мајком, али Анђелка је унапред спремила исход ДНК теста, уз Ђорђеву помоћ.

Нина уз помоћ нових информација о Воји наставља своју освету, коју годинама стрпљиво припрема.
4343Да ли ће Воја пристати на услове који су му постављениМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић10. новембар 2022. (2022-11-10)

Дамјанове емоције према Срни су све јаче, али и њене према њему. Нежне погледе и изјаве више не могу да сакрију од осталих. Алексино незадовољство ће ескалирати и одлучан је неке ствари да промени на Ве-Тв-у. Да ли ће Воја пристати на услове који су му постављени?

И породица Милић крије велику тајну, за коју само Петра не зна, а тајна је управо о њој...
4444Дамјан ће урадити све да сазна истину од своје бакеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић11. новембар 2022. (2022-11-11)

Дејанова породица колико до јуче била је сасвим обична, нормална породица. Међутим, испоставља се да крију онолико тајни као и сви остали око њих. Дуле је на трагу Мириним лажима... На Ве-Тв-у не постоји ништа што Стевка и Слађа не знају, али нова сазнања о Барбариним плановима ће и њих шокирати.... Дамјан ће урадити све да сазна истину од своје баке, о Марку, о мистериозном златнику...

Дамјан дубоко у себи претпоставља шта је истина о Марку и њему...
4545Дамјанови романтични гестови према СрниМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић14. новембар 2022. (2022-11-14)

Дамјанова бака зна истину. Зна тајну. Зна све. Зна да када Дамјана назива Марко, не греши. Зна ко је ко. Али, нико не зна да је она у праву. За цео свет она је старица оболела од Алцхајмера која говори неповезано и без смисла.

Када Срнин отац опет закуца на њена врата, претучен, са новим коцкарским дуговима, њен свет ће се срушити изнова... Дамјанови романтични гестови према Срни збуњују све, па и саму Срну.

Шта ће им донети обнова завета и да ли је то и за њих двоје само Војина представа за јавност или ипак нешто више...
4646Ко је Нинин нови савезник у борби против ВојеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић15. новембар 2022. (2022-11-15)

У режији Ве-Тв-а је све више напетости. До сада није долазило до озбиљних ситуација, али од сада... Барбара је убеђена да су потези које повлачи најбоље оружје у придобијању Марка, али не зна да је изабрала погрешан пут... Тога још увек није свесна. Ко је Нинин нови савезник у борби против Воје? Очајник који може бити опаснији од свих досада.

Срнина љутња према оцу коцкару није јој дозвољавала да схвати да је он болестан и да мора да му помогне. Грижа савести је најгори непријатељ.
4747Лили ће открити Немањину тајну, али шта ће јој то сазнање донети?Михаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић16. новембар 2022. (2022-11-16)

Информације са Ве-Тв-а и даље цуре. Анђелка има нове осумњичене. Али, Воја изричито одбија да поверује да је издајник особа за коју никад то не би помислио.

Евоцирање успомена са венчања Срне и Марка, неће добро проћи са Дамјаном. Разнеженој Срни потонуће све лађе, а Дамјан гори од жеље да јој каже истину...

Лили ће открити Немањину тајну, али шта ће јој то сазнање донети?
4848Испод Анђелкиног каменог оклопа изгледа да се крије нежна душа, жељне љубавиМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић17. новембар 2022. (2022-11-17)

Обнова завета Марка и Срне уживо пред камерама довешће до разних личних преиспитивања, како Дамјана и Срну, тако и остале на телевизији. Испод Анђелкиног каменог оклопа изгледа да се крије нежна душа, жељна љубави.

На Ве-Тв-у се све сазна, али нису сва дешавања препричана истинито...
4949Марково стање се нагло мењаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић18. новембар 2022. (2022-11-18)

Емисију уживо која је требало да буде пуна љубави, топлине и нежности и да покаже сву јачину брака између Марка и Срне, уништиће Дејан.

Све што ће им приреди, нико му неће опростити. Баш за време обнове завета, Марково стање се нагло мења...
50/5150/51У тренутку скандала пред милионским аудиторијумом појављују се преговарачи из АмерикеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић21. новембар 2022. (2022-11-21)

Таман кад почне да делује да су се ствари на ВеТв-у мало примириле, десиће се скандал у емисији уживо. И то у емисији коју су смислили Анђелка и Воја, како би поправили ствари и смирили страсти. У емисији у којој Срна и Марко обнављају брачне завете, Дејан одлучује да разоткрије све.

У истом тренутку, тренутку очаја и беса, скандала пред милионским аудиторијумом, појављују се преговарачи из Америке, који су Воји једина шанса за спас... Најгоре од свега, испоставља се да Воја јако добро познаје једног од преговарача. Поред пословних,то ће му унети и емотивни немир.
52/5352/53Још једна туча у студију ВеТв-а неће донети ништа добраМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић22. новембар 2022. (2022-11-22)

Нина не одустаје од прављења проблема. Никоме није јасно како зна када и где да се појави, а понајмање на вечери са Американцима. Али, Нина је управо ту схватила ко је жена коју Воја никада није преболео. Додатно, за себе је обезбедила ексклузиву, претњама и уценом. Срна и Дамјан не могу да сакрију бес према новонасталој ситуацији, о којој их је обавестила лично Анђелка. Њихов медени месец ипак неће бити оно чему су се надали...

Још једна туча у студију ВеТв-а неће донети ништа добро.
54/5554/55Нина је још једном доказала колико далеко је спремна да иде са својим планом осветеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић23. новембар 2022. (2022-11-23)

Интервју који ће Нина урадити са Срном и Марком (Дамјан), који јој гарантује гледаност, направиће од Срне монструма, јер ће се у емисији појавити особа због које је Срна највише патила у животу. Нина је још једном доказала колико далеко је спремна да иде са својим планом освете. Док гледају интервју, Барбара, Боби и Петра, неће баш сви осуђивати Срни. Петра сумња да њени родитељи крију нешто од ње и то је тишти и копка.

На ВеТв-у, док Срне и Марка нису ту, главно дешавање је заврзлама коју је Немања направио, како би се спасао из двоструке везе са Дацом и Лили...
56/5756/57Какве последице доноси објављивање резултата ДНК анализеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић24. новембар 2022. (2022-11-24)

Даца је коначно сазнала ко је измислио причу о њеној наводној депресији и лечењу код психијатра и неће дозволити да ствари остану онакве какве су сада. Дејан је приморан да уживо у програму призна своју грешку, извини се гледаоцима. А какве последице доноси објављивање резултата ДНК анализе?

Дамјан не престаје да анализира Срнине емоције и понашање, нарочито после ноћи која им се десила и за коју је сигуран да је и њој много значила... Како да поништи све лоше што је Марко учинио.
58/5958/59Анђелка је коначно добила информацију и пореклу два златникаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић25. новембар 2022. (2022-11-25)

Срна је од Даце сазнала ко јој је радио иза леђа док није била на телевизији и решена је да се обрачуна. Али, поред тога, повериће тајну Даци, која ће направити пометњу односа на ВеТв-у, а нарочито између Даце и Немање. Воја не зна како да се избори са свим што му се дешава и покушаће да потражи помоћ од особе код које је Нина већ утабала пут којим ће добити информације.

Анђелка је коначно добила информацију и пореклу два златника, која су код себе увек имали Дамјан и Марко и управо је она та која је најближа истини.
6060Велика је прашина подигнута око теста на трудноћу и многи су у страхуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић26. новембар 2022. (2022-11-26)

Да ли Анђелка може да спречи цурење информација о томе ко је у Ђорђевом стану?

Велика је прашина подигнута око теста на трудноћу и многи су у страху, чији је заправо тест, да ли је позитиван или негативан. Даца ће све преузети на себе, али да ли ће све проћи како треба?
6161Жана и Ђорђе схватају да је тајна коју чувају још опаснија него што су мислилиМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић27. новембар 2022. (2022-11-27)

Анђелка одлази у посету Дамјановој баки, у потрази за истином. Дамјан не зна резултате теста и то је оно што га тренутно преокупира, док Воја планира да заради милионе на свему што се дешава. Барбара је све очајнија, а њени пријатељи више не знају како да је смире и уплашени су и за њу и за њено здравље.

Жана и Ђорђе схватају да је тајна коју чувају још опаснија него што су мислили...а додатно Жана која је тајну поделила са Миром.
62/6362/63Петра је дефинитивно схватила коју тајну њени родитељи крију од њеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић28. новембар 2022. (2022-11-28)

Још увек колају гласине о трудноћи, али и заблуда о томе ко је у другом стању. Воју ће ова заблуда довести до нових главобоља. Нинини тренуци слабости показаће њену потпуно другу страну, коју нико не очекује, као ни емоције према које гаји према Воји. Услед целе приче о трудноћи, Дамјан је изјавио љубав Срни, на шта она није остала имуна.

Петра је дефинитивно схватила какву тајну њени родитељи крију од ње...
64/6564/65Нина полако открива све Војине тајнеМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић29. новембар 2022. (2022-11-29)

Воја сумња да је жена која се Радету свиђа заправо Даца и упозорава га да то неће одобрити. Раде пориче да је у питању Даца, али колико дуго ће моћи да крије истину? Због свих игрица, Немања је остао без и једне девојке, а Лили не планира да попусти.

Нина полако открива све Војине тајне и на сигурном је путу да их искористи на најбољи начин.
66/6766/67Духови из Дамјанове прошлости и даље настављају да се враћајуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић30. новембар 2022. (2022-11-30)

Анђелка ће Александру држати на оку. Али... не због посла. Радетове емоције према Даци су све дубље и он не зна како да их контролише. Нина више не бира средства за своју освету. Таман кад помисли да је све кренуло на боље са Срном, Дамјан схвата да Дејан још увек није изашао из њеног живота, али се пита...да ли је изашао из њеног срца?

За то време, духови из Дамјанове прошлости и даље настављају да се враћају... Али, није само Дамјан тај који има прошлост која га прогања... Анђелкина патња за остављеним дететом и изгубљеним годинама, све је већа...
68/6968/69Нинин најновији план за уништавање ВеТв-а опаснији је од свих претходнихМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић1. децембар 2022. (2022-12-01)

Екипа из кафетерије откриће Александри много тога о дешавањима на ВеТв-у. Више него што би смели. Емоције између Срђана и Петра све су јаче. Између Дамјана и Срне долази до великог сукоба, који ће повредити обоје...

Нинин најновији план за уништавање ВеТв-а опаснији је од свих претходних.
70/7170/71Када Срна уђе у кућу видеће оно чему се најмање надалаМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић2. децембар 2022. (2022-12-02)

Сукоб између Срне и Дејана је кулминирао, а најгоре од свега је што Срна сумња да су се Дејан и Марко удружили против ње. Чистачица Стевка је кренула у озбиљну анализу папира који је нашла код Анђелке.

Дамјанов позив Александри да дође код њега изгледа му неће донети очекиван резултат, а када Срна уђе у кућу, видеће оно чему се најмање надала...
7272Да ли је истина о Дамјану и Марку коначно близуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић3. децембар 2022. (2022-12-03)

Срнин разговор са оцем донеће јој отрежњење и истину коју је крила и сама од себе. Зашто је емотивно уништена, али и зашто више од 20 година мрзи своју мајку...

Дуле се спрема за појављивање на телевизији, које му пада тешко, пошто се у тој ситуацији нашао само јер је уцењен, наравно, од стране Анђелке. Дамјанова бака пре много година ангажовала је детектива којег је сада пронашла Анђелка. Да ли је истина о Дамјану и Марку коначно близу?
7373Марина је схватила да је Дамјан лаже па се враћа на ВеТв по истинуМихаило Вукобратовић, Станко Милошевић и Александра Елчић ЧелановићДаница Николић4. децембар 2022. (2022-12-04)

Коначно је објављен чланак који је Александра написала о Срни и Марку. Оно што је написала о Срни штети и телевизији и Срни. Али емоције према Марку су више него јасне. Стицајем околности, Немања и Чеда ухваћени су у неславној ситуацији, у тоалету ВеТв-а, али најгоре од свега тога је што су фотографисани и снимљени...

Марина се враћа на ВеТв, како би покушала да сазна што више информација, с обзиром на то да је схватила да је Дамјан лаже и да је посреди нешто много озбиљније.


Спољашње везе[уреди | уреди извор]