Певајмо

С Википедије, слободне енциклопедије
Певајмо
Филмски постер на српском језику
Изворни насловSing
Жанранимирани
РежијаГарт Џенингс
Кристоф Лоурделет
СценариоГарт Џенингс
Главне улогеСлободан Стефановић
Паулина Манов
Драган Вујић
Ива Манојловић
Милан Антонић
Милан Тубић
Марко Марковић
Наташа Балог
Бојан Лазаров
Душица Новаковић
Данијел Сич
Мина Лазаревић
Година2016.
Трајање110 минута
Земља САД
Језикенглески
Буџет75 милиона долара
Зарада634,2 милиона долара
Следећи
Веб-сајтwww.singmovie.com
IMDb веза

Певајмо (енгл. Sing) је амерички 3D рачунарски анимирани мјузикл у продукцији компаније Илуминејшн интертејмнт из 2016. године.

Прича[уреди | уреди извор]

Илуминејшн је одушевио публику широм света вољеним хитовима као што су „Грозан ја“, „Лоракс“, „Грозан ја 2“, и „Малци“, други по реду анимирани филм с највећом зарадом у историји. После великог успеха комедије „Тајни живот кућних љубимаца“, Иллуминатион представља филм „Певајмо“ који нам долази за празнике.

Смештен у свет попут нашег али који насељавају само животиње, „Певајмо“ представља Бастера Муна , угледну коалу која је директор некада великог позоришта које је временом пропало. Бастер је вечити оптимиста, добро, можда мало живи у заблуди, али воли своје позориште изнад свега и учиниће све да га задржи. Сад, суочен с пропадањем своје животне амбиције, он има последњу шансу да врати овом избледелом драгуљу некадашњу славу тако што ће продуцирати највеће светско такмичење у певању.

Појавиће се пет најозбиљнијих кандидата: Мајк, миш који певуши једнако добро као што вара људе; Мина, стидљива слоница тинејџерка, која има ужасну трему од наступа; Розита, преморена мајка која има 25 прасића; Џони, млади горила гангстер који тражи начин да побегне од породичног криминала, и Еш, панк-рок бодљикаво прасе која покушава да се отресе свог арогантног дечка и постане соло певачица. Све животиње ће доћи на Бастерову аудицију верујући да је то њихова шанса да промене свој живот. А док их Бастер све појединачно подучава и доводи све ближе и ближе великом финалу, почеће да схвата да позориште можда није једино што треба да се спаси.

Гласовне улоге[уреди | уреди извор]

Име лика Име глумца
Бастер Мун Слободан Стефановић
Росита Паулина Манов
Мајк Драган Вујић
Еш Ива Манојловић
Џони Милан Антонић
Еди Милан Тубић
Гантер Марко Марковић
Маркус Бојан Лазаров
Мина Драгана Милошевић
Ленс Данијел Сич

Спољашње везе[уреди | уреди извор]