Jump to content

Википедија:Гласање/Предлог/Затварање МЗЧКВНМ — разлика између измена

*Ne razumem kome može da smeta MZČKVNM, niti zašto bi ga zatvarali. Nije za enciklopediju, OK, ni korisničke stranice nisu za enciklopediju, i njih da brišemo? Ovo se ne nalazi u glavnom imenskom prostoru, i predstavlja sasvim prikladnu ostavu za ovakve tekstove. --[[Корисник:Rainman|-{Rainman}-]] 19:11, 15. јул 2007. (CEST)
*И мени је мало излишно брисати те ствари, одвојене су од енциклопедијског материјала, понешто је и занимљиво прочитати итд. Ја генерално нисам за протеривање МЗЧКВНМ. Постоји и један практичан аспекат, а то је да већина новајлија који оставе овакав чланак и не знају шта је то МЗЧКВНМ, па им некако буде драго што им је то писаније остало `на Википедији` па не морамо шест пута да бришемо њихов спам, једноставно га преместимо овде, наравно, уколико има било какву вредност... --<font style="color:#0047AB" face="calibri" size="3px">'''''Кале''''' <sup><span style="background:#FF8C69; font-size:10px">↙[[Корисник:Кале|info]]/[[Разговор са корисником:Кале|talk]]↗</span></sup></font> 19:19, 15. јул 2007. (CEST)
*Да се придружим "гласовима" против затварања као креатор ове странице. --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;">'''''филип'''''</span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|⁂]] 19:24, 15. јул 2007. (CEST)