Jump to content

Википедија:Гласање/Предлог/Затварање МЗЧКВНМ — разлика између измена

Коментар не коментаре
(Коментар не коментаре)
===Шта сада?===
 
Према [[Википедија:Правила у вези са гласањем|правилима]], потребно је да заједница прихвати овај предлог гласања. Позивам све заинтересоване чланковечланове да оставе своје коментаре о овом предлогу. [[Корисник:Darth Vader|Darth Vader]] 17:00, 15. јул 2007. (CEST)
 
==Коментари==
*Не видим разлог како би ово неком могло да смета .. --[[Корисник:Саша.Стефановић|<font color="red">Саша Стефановић</font>]] [[Разговор са корисником:Саша.Стефановић|<font color="blue">®</font>]] 07:31, 16. јул 2007. (CEST)
*Ja mislim da se generalni problem sa MZČKVNM u tome što jednostavno '''nije dobro objašnjeno''' o kakvim se člancima zapravo radi - tu '''bi trebalo''' da se nalaze članci koji su lepo napisani, fino složeni, i/ili imaju interesantnu temu, ali tematski nisu za Vikipediju, ili im je stil tragično pogrešan ("lopata iz humorističke perspektive" bi se mogla kvalifikovati, ako je dobro odrađena) i jednostavno nisu za Vikipediju. A to ne shvataju čak ni oni koji premeštaju članke tamo. Dakle, ako mislimo da zadržimo MZČKVNM, moramo da ograničimo šta može da bude tu a šta ne, da se ne bi pretvorila u "recycle bin". --[[Корисник:BraneJ|Бране Јовановић]][[ВП:ПКС|, ДГзС]]&nbsp;[[Разговор са корисником:BraneJ|'''&lt;~&gt;''']] 11:15, 16. јул 2007. (CEST)
----
Од досадашњих коментара, (Осим са Јовановим ;) )највише се слажем са Бранетовим. Ако и треба да постоји "'''м'''есто '''з'''а '''ч'''ланке '''к'''ојима '''В'''икипедија '''н'''ије '''м'''есто", треба пазити шта се тамо ставља. Пошто је ово тренуто "место" постало "друго место за чланке за брисање", оно је изгубило сврху и ЗАТО сам и поставио овај предлог. Заправо, не бих се (много) противио да се негде на Википедији направи списак "покушаја прављења чланака" или "занимљивих (!) текстова који нису могли да се квалификују на Википедију". Овако, осим неколико преписаних чланака, неколико "личних мишљења" и неколико других незанимљивих ствари, тамо нема ничег вредног пажње. [[Корисник:Darth Vader|Darth Vader]] 14:37, 16. јул 2007. (CEST)