Википедија:Гласање/Предлог/Затварање МЗЧКВНМ — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Е стварно, не требају да постоје преусмјерења из гл. им. простора на ове чланке и ако треба да постоји нешто слично, опет се враћам на Бранетов коментар. Све остало, ако је некоме занимљиво може се чувати у корисничким подстраницама. --[[Корисник:Славен Косановић|<font color="navy">-Славен Косановић-</font>]] [[Разговор са корисником:Славен Косановић|<font color="silver">{разговор}</font>]] 17:18, 17. јул 2007. (CEST)
:Што се тиче ових „великих проблема“, једном (негдје у марту ове године) сам предложио 30-так чланака за брисање, па су се људи разлетили да их сређују, праве клице, штавећ... :) Мислим да будући да се тај метод показао као добар за ријешавање тих „великих проблема“, не искључујем могућност да га периодично понављам... :) --[[Корисник:Славен Косановић|<font color="navy">-Славен Косановић-</font>]] [[Разговор са корисником:Славен Косановић|<font color="silver">{разговор}</font>]] 17:34, 17. јул 2007. (CEST)
 
Нисам рекао да се слажем са свим чланцима који су тамо (чак сам и рекао нешто у смислу да нису све странице које тренутно јесу тамо заслужиле да буду тамо). Друго, ово може послужити и као привремено складиште за неке чланке који ће касније бити обрисани. Разлог је то што људи по сваку цену хоће своју страницу на Википедији, па ако је ставимо овде (компромис између брисања и гл. им. пр), новајлија нас неће више смарати. А онда када оде, лепо обришемо чланак (ако не оде, божемој, научиће да такве ствари нису за енциклопедију и опет ћемо обрисати благовремено). Иначе, чланци са ПОВ-ом, за превод, без извора, за превод, поред већ поменутих група, су, такође, јако важни и, ако мене питате, много важнији од овог пројекта. --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;">'''''филип'''''</span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|⁂]] 18:14, 17. јул 2007. (CEST)

Мени за навигацију