Jump to content

Википедија:Гласање/Предлог/Затварање МЗЧКВНМ — разлика између измена

м
нема резимеа измене
м
::<small>Славене, ти то ''нама'' у својству неког независног саветника?! :Р</small> --<font style="color:#0047AB" face="calibri" size="3px">'''''Кале''''' <sup><span style="background:#FF8C69; font-size:10px">↙[[Корисник:Кале|info]]/[[Разговор са корисником:Кале|talk]]↗</span></sup></font> 18:57, 17. јул 2007. (CEST)
::У сваком случају, реформа што да не, али ови ревизионистички подухвати брисања без разлике мени не звуче добро. Свако може да види колико је таквих ствари на нпр. енглеској Википедији. Па они опет живи и здрави, направили 1,5 милион чланака. А стерилни простор наше нам Википедије тако грозно угрожен постојањем тих 47 опортуних микроорганизама како чуче у својој сегрегацији и чекају да побегну у крвоток и направе сепсу. Па држ` не дај, неке жешће антибиотике, а што да не, и да ампутирамо, никад се не зна, њих је 47, и баш су -{sinister looking}-, па је тако најсигурније :)). Неке од њих селективно елиминисати, свакако, али увек ће бити чланака који су ни тамо ни овамо, и ово је добро место за њих. --<font style="color:#0047AB" face="calibri" size="3px">'''''Кале''''' <sup><span style="background:#FF8C69; font-size:10px">↙[[Корисник:Кале|info]]/[[Разговор са корисником:Кале|talk]]↗</span></sup></font> 18:57, 17. јул 2007. (CEST)
:::Ја сам био по страни при оснивању тог пројекта, према томе могу да будем у својству „независног савјетника“... :) Не, не може се тако гледати на рад на Википедији. Треба имати у виду да и оне потенцијалне кориснике који итекако гледају на општи„општи дојамдојам“, те на основу тога мјере да ли да се прикључе или не. Дакле, не може се размишљати само о онима који, ето ако им се сачува нека глупост можда се врате па почну конструктивно да сарађују. Осим тога циљ је да стварамо слободно знање са провјереним информацијама, и ако је нешто сумњиво, без обзира колико занимљиво могло изгледати није му мјесто на Википедији. Корисничке подстранице могу бити мјесто за чување таквих ствари. Још увијек треба превести до краја страницу, [[Википедија:Без оригиналног истраживања|без оригиналног истраживања]]--[[Корисник:Славен Косановић|<font color="navy">-Славен Косановић-</font>]] [[Разговор са корисником:Славен Косановић|<font color="silver">{разговор}</font>]] 19:21, 17. јул 2007. (CEST)