Пређи на садржај

Разговор са корисником:BokicaK — разлика између измена

::Зато што би то било против неутралне тачке гледишта Њикипедије. Фарма и остало ђубре мора да постоји, јер је то наша реалност. Ипак, било би лепо да не постоји '''само''' Фарма и остало ђубре. Ако кренеш да бришеш и оно што ипак представља неки квалитет (као што јеси), само зато што га ти не разумеш, јер није тако транспарентно и доминантно у Србији (као што јесте, јер „заједница“ која је гласала зна само за то), свеукупна слика неће бити неутрална, већ тужна, а Њикипедија сиромашнија. Није мени циљ да урушавам Њикипедију због ћефа, Бокице, погрешно си ти мене проценио. Ми смо на истом задатку, једино што, очигледно, ти и ја не можемо ни око чега да се договоримо.--[[Корисник:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>Методичар</span>]] [[Разговор са корисником:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>зговор<font style="color: red; text-decoration: blink"><sup>2</sup></font>а</span>]] 12:14, 11. октобар 2015. (CEST)
:::Рецимо, [http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/Dzaba-ste-krecili.sr.html овај текст] говори сасвим добро о графитима, а помиње и публикацију, која је дело двојице релевантних ликова на Њикипедији: [[Раша Папеш|Раше]] и [[Дарко Коцјан|Дарка]]. Верујем да тога има још, али разумећеш да немам мотива да тражим. :) Иначе, не мора свака књига да има награду да би била релевантна, зар не?--[[Корисник:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>Методичар</span>]] [[Разговор са корисником:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>зговор<font style="color: red; text-decoration: blink"><sup>2</sup></font>а</span>]] 12:31, 11. октобар 2015. (CEST)
::::Да би нешто тврдио, могао би макар да прочиташ чланак (они све време причају о збиркама графита, а шта мислиш шта би то могло бити?). Мада, додуше, не би ти то разумео. Свеједно, шта конкретно из [[Википедија:Значај|овога]] говори у прилог томе да та књига није релевантна? Која реченица? :) Демантујеш самог себе, јер тамо лепо пише да се релевантност не одређује на основу субјективног доживљаја, а башка што си био навео и аргумент да је чланак сироче (што сам ти ваљда доказао да није). Но, дајем ти за право, да не бисмо настављали до у бесконачно, а и немам интерес да се борим са тобом, кад већ знам какав си. Добро у целој ствари је што си ме подсетио зашто Њикипедија не треба да буде нешто на шта ваља трошити време. Још један савет - обриши и [[Кад ја тамо а оно међутим|ово]], буди доследан, а и да свако ко дође на Њикипедију види да смо у тренду и да нас само занимају модерна дешавања у Србији. :) Свако добро, Бокице, буди вредан као и увек. :)--[[Корисник:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>Методичар</span>]] [[Разговор са корисником:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>зговор<font style="color: red; text-decoration: blink"><sup>2</sup></font>а</span>]] 17:47, 11. октобар 2015. (CEST)