Пређи на садржај

Марија Јакшић — разлика између измена

нема резимеа измене
Нема описа измене
Нема описа измене
'''Марија Јакшић''' је тренутно једна од најпопуларнијих српских глумица и водитељкаводитељки, рођена је [[1976]]. године у Београду[[Београд]]у.
 
Глуми је завршила у класи Радета Маарковића на БК академији. Глумила је у неколико филмова као сто су [[Мала ноћна музика]], [[Кордон]] и [[Ми нисмо анђели 2]] као и преставама "Курва из Харлема", "Мачак у чизмама" и "Тераса". Праву популарност јој је ипак донела телевизија: серије [[М(j)ешовити брак]] и [[Агенција за СиС]], спот Владе Георгијева "Жена без имена" и емисија "Сав тај Пинк" где је била водитељка. Марија је изазвала бурну реакцију јавноси када се у изазовним позама, без ичега на себи, сликала за септембарски број магазина [[Плејбој]]. Тренутно се бави хуманитарним радом, помаже деци без родитељског старања и деци са посебним талентима.
 
ГлумиГлуму је завршила у класи [[Раде Марковић (глумац)|Радета Маарковића]] на БК академији. Глумила је у неколико филмова као сто су [[Мала ноћна музика]], [[Кордон]] и [[Ми нисмо анђели 2]] као и преставама "Курва из Харлема", "Мачак у чизмама" и "Тераса". Праву популарност јој је ипак донела телевизија: серије [[М(j)ешовити брак]] и [[Агенција за СиС]], спот [[Владо Георгијев|Владе Георгијева]] "Жена без имена" и емисија "Сав тај Пинк" где је била водитељка. Марија је изазвала бурну реакцију јавноси када се у изазовним позама, без ичега на себи, сликала за септембарски број магазина [[Плејбој]]. Тренутно се бави хуманитарним радом, помаже деци без родитељског старања и деци са посебним талентима.
 
== Спољашње везе ==