Пређи на садржај

Разговор:Војислав Шешељ — разлика између измена

→‎Тотални ПОВ: нови одељак
(→‎Тотални ПОВ: нови одељак)
::Добро, сачекамо дан за случај да неко има примедбу, па ћу уклонити и оставити овде диф, ако неко намерава у будућности да то покуша да искористи у другом евенуталном чланку. --<font style="color:#0047AB" face="calibri" size="3px">'''''Кале''''' <sup><span style="background:#FF8C69; font-size:10px">↙[[Корисник:Кале|info]]/[[Разговор са корисником:Кале|talk]]↗</span></sup></font> 19:37, 23. мај 2008. (CEST)
:::[http://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%92%D0%BE%D1%98%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%A8%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%99&diff=1668351&oldid=1665490 диф] --<font style="color:#0047AB" face="calibri" size="3px">'''''Кале''''' <sup><span style="background:#FF8C69; font-size:10px">↙[[Корисник:Кале|info]]/[[Разговор са корисником:Кале|talk]]↗</span></sup></font> 20:36, 24. мај 2008. (CEST)
 
== Тотални ПОВ ==
 
Одељак Лидер Српске радикалне странке је тотално ПОВ, и није само то проблем, није чак ни ПОВ него пун измишљотина што ћу сад доказати.
 
'''Напалм бомбе на Загреб!'''
 
Ево шта је било написано: Претио је бомбардовањем Загреба напалм бомбама! као референца није наведен цитат јер би сваки нормалан човек видео да ово није истина, већ је наведена страница која не значи баш ништа, и на којој се расправља о вербалном проливу, o томе како шешеља подржава само гробар итд. Ево тачан цитат онога шта је проф др Војислав Шешељ изговорио и доказ да је ово обична глупост [http://www.youtube.com/watch?v=PEc-YazxvmE]:
 
''септембар [[1991.]]''
"Карловац-Карлобаг-Огулин-Вировитица мора да буде наше опредељење, то је граница на коју армија мора повући своје трупе, '''ако су јој трупе угрожене она има право да користи напалм бомбе и све што јој је на располагању''', хтели су рат, имају рат.."
 
Дакле рекао је да ЈНА у самоодбрани има право (као и свака армија на свету) да користи све што јој је на располагању, никад није претио напад на Загреб напалм бомбама (чак је и то рекао у шаљивом тону). Идемо даље!
 
'''Зарђале кашике'''
 
Да ли уопште треба ово да се објашњава? Па сама референца каже све, ради се о хумористичкој емисији Минимакса... Ево вам снимци шта се десило (хумористичка емисија Минимакса):
http://www.youtube.com/watch?v=te3SQenFQU4
http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA&feature=related
 
'''Лажни преводи - погрешни преводи???'''
 
Не могу да верујем како је неко смешно изменио одељак лажни преводи. Пре свега, у праву је што се тиче неких ствари у вези овог одељка, али молим вас погрешни преводи? Па како то да су те грешке у хиљадама а да је баш свака грешка направљена тако да буде против проф др Војислава Шешеља. Смешно је то назвати грешком па бих замолио да онај ко је изменио одељак, да га измени тако да не буде ПОВ као што је био али да буде потпуни НПОВ а не да буде ПОВ хашких идиота.
1.319

измена