Разговор:Олимпијски комитет Србије — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
нема резимеа измене
(СФРЈ на ОИ)
:Па рецимо да би ова два текста требало спојити, имају више текста идентичног но различитог. Сад, нисам сигуран да разумем шта је пристрасно. Након свих спајања и одвајања, Србија јесте правни наследник претходних олимпијских комитета (као и места у другим међународним институцијама). --[[Корисник:Burga|В. Бургић]] ''([[Разговор са корисником:Burga|реци...]])'' 23:33, 28. септембар 2008. (CEST)
:: Мислим да треба да постоје два чланка, јер то јесу две теме. Сад... преклапања, јасно, мора бити, али би, мислим, уместо спајања требало урадити прерађивања, списак медаља је непотребан на чланку о ОКС-у, а да ли је или није правни наследник свих наших претходних држава... е, па то је питање за размишљање... јер на енглеској страници о [[:en:Yugoslav_Olympic_Committee|ЈОК]]у кажу да су наследници бројни. Ништа не спомињу о спорењу око наслеђа. {{кез}} Него, ја лично мислим... све те медаље из СФРЈот да се построје на страницу [[СФРЈ на ОИ]] и то нам је што нам је. Поз.--[[Корисник:Erin|Ерин]] ([[Разговор са корисником:Erin|разговор]]) 17:23, 30. септембар 2008. (CEST)
 
Пошто се у овом чланку ради о олимпијском комитету Србије, мислим да треба да остане тако како јесте зато сто је чињеница да је србија наследник.
али и ја мислим да у чланку [[Srbija na Olimpijskim igrama]] треба избацити оне две табеле са медаљама и убацити само србе које су освајале медаље и например у чланку [[Македонија na Olimpijskim igrama]] само Македонци.
227

измена

Мени за навигацију