Пређи на садржај

Покољ на пиџама журци — разлика између измена

Нема описа измене
 
== Прича ==
Ренди и његовимњегови пријатељимапријатељи су у стриптиз клубу, пијепију бухлоалкохол и уживајтеуживају у представишоу, када јесе Кингсфордпојављује показујеТом гореКингсфорд. Вилијам оО'тоолеТол, окрутнобрутални воајер је власник клуба. ЕксцентричниЕксцентрична филмска звезда, томТом одлучиодлучује да жели да ангажујеунајми четири стриптизетастриптизете, да идебуду са њим наза вече забаве. ДаОно оништо не знају штаје излазида, изкада собенапусте клуб, онитајно суих тајнопрати пратио нередупоремећени и честчести купацклијент клуба, који је познат само као Дејв. ТомеТом их узимаводи уна језиво гробљугробље, којакоје сеје такође дешавапостојеће са постојећег местаместо злочина. Када је Том случајно убиоубијен и укопанесахрањен на гробљу, четири девојке одлучеодлучиле су да ћутине причају о трагедији, не схватајући да сује онито створилинамештаљка. Они,Свакако наравно,им не требатребају проблеманевоље са локалним пандуримаполицијом, с обзиром на њихову професију, и онионе дају завет да почнепочињу нови живот.
 
Годину дана касније, на годишњицу Томовог убиства, једна од девојака пронађена је обезглављена. Остале девојке одлучују да се поново окупе на пиџама журци, ослањајући се на то да их има у великом броју. Али, њихови најгори страхови се остварују када, заједно са Рендијем и његовим пријатељима, један по један бивају заклани. Они који су били присутни у клубу те ноћи када се Том мистериозно појавио, немају представу о томе ко је убица, да ли би то могао бити Вилијам, садистички власник, чести клијент клуба Дејв, или неко дуги.
Fast forward to a year later, on the anniversary of Tom's murder, one of the girls is found decapitated. The other girls decide to have a reunion at a slumber party, relying on strength in numbers. But their worst fears are realized when they, along with Randy and his friends, all start getting slaughtered one by one. Those present at the club that night when Tom mysteriously showed up, have no idea who the butcher is, could it be William the sadistic owner or Dave, the unhinged club patron, or is it somebody else.
 
== Баци ==
259

измена