Пређи на садржај

Википедија:Трг/Ботови — разлика између измена

Овај чланак се мора придржавати правила биографија живих особа, чак и ако није биографија, јер садржи материјал о живим особама. Посебно поведите рачуна о коришћењу високо квалитетних извора. Материјал о живим особама не би требало додавати, ако је једини извор таблоидно новинарство. Погледајте више информација о изворима.
 
Споран материјал о живим особама који je без извора или има слабе изворе мора се одмах уклонити из чланка и његове странице за разговор, посебно ако је могуће клеветање. Ако такав материјал буде убачен у више наврата, или имате друге бриге, пријавите тај проблем на тргу.'' Ako članak nije u tok kategoriji, poruka se ne prikazuje. P. S. Mešate ćirilicu i latinicu u poruci. --[[Корисник:BokicaK|<font style="background: black" face="Courier" color="white">'''&nbsp;-{Bojan}-&nbsp;'''</font>]][[Разговор са корисником:BokicaK|<font style="background: white" face="Courier" color="black">'''&nbsp;-{Razgovor}-&nbsp;'''</font>]] 04:28, 30. јануар 2020. (CET)]]
 
::Опет кажем, ако се поправи комуникација, онда Бојан неће кривити „глупе и неписмене” људе што су погрешили, него би требало да на лепо постављено питање лепо каже „грешка се десила због тога и тога и зато бот није могао то да предвиди”. У неким чланцима на списку надгледања видим да Бојан врши корекције након ботовских измена, тако да дефинитивно није ситуација да он само направи хиљаде ботовских измена и ту заврши свој посао. А што се тиче писања чланака, то није једини начин доприноса, тако да не видим поенту питања и терања свих уредника да пишу чланке. Саунд не мора више да напише ниједан чланак — довољно је активан као патролер; исти је случај и са Зокијем и Ацом у вези са техником. Сваки допринос је значајан, није писање чланака једино битно. --[[Корисник:Miljan Simonović|Миљан Симоновић]] ([[Разговор са корисником:Miljan Simonović|разговор]]) 11:00, 28. јануар 2020. (CET)