Мала невеста — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
(→‎Јагдиш се жени по трећи пут: Исправљене стилске, синтаксичке и граматичке грешке.)
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
Појавила се мистериозна жена, која је имала саобраћајну несрећу и има повреде на лицу, а то је нико други до Гаури. Она мора на пластичну операцију. Гаури је опростила Јагдишу, не знајући да је Ганга његова жена. Саураб наставља да прави смицалице Санчи како би је Вивек оставио, али Вивек има план. Санчи је напустила Вивекову кућу на његов наговор да би је заштитио од Саураба. Убрзо, Саураб је разоткривен и враћен у затвор. Након што су увидели своју грешку, Вивекови родитељи су овога пута потпуно прихватили Санчи. Гаурина операција је прошла успешно и Јаги је доводи својој кући, јер јој је потребна медицинска нега. Субадра се прави се да је увидела своје грешке и лажно се извињава свима. На Гени је одговорност вођења посла који је Васант радио. Након што Гаури сазна да је Јагдиш ожењен Гангом, изнервирана напушта кућу Сингових. Субадра купује опасне дроге које ставља у колаче и даје их Ананди. Каљани је одлучила да крене у школу да би се образовала. Онда долази Палаш, сликар. Жена његових снова је портет Венус, који личи на Ананди. Када он упозна Ананди, он постаје опседнут њом и он наслика Ананди. Касније, он почиње да је уцењује и узнемирава, те је киднапује, али Шив је спашава. Гена пристаје да се уда за Ниранђана, њеног бившег учитеља који је некад учио. Амол је проходао. Наиме, он је успео да стане на своје ноге да би спасио Ананди. Гена се удала за Ниранђана, али Нанду не прихвата њихов брак. Сона је Гангина сестра од тетке и њу је муж терао да се бави проституцијом. Санчи је остала трудна, али је изгубила бебу тако што се онесвестила у парку.
 
=== Шив умире,. Анандина ћерка је нова мала невеста ===
Ананди је такође у другом стању и њекачека близанце. Терориста је виђен у граду и Шив је покушавао да га убеди да се преда. Међутим, терориста баца Шива са зграде и Шив умире. Испраћајући га уз почаст војске и полиције, његов усвојени син Амол пали ватру да га кремирају. Ананди се породила, а бебама је дала име Шивам и Нандини. Амолови биолошки родитељи желе да им се Амол врати, али касније ипак одустају, јер су видели Анандину љубав и бригу према Амолу. Гориле су напале и киднаповале Гангу због проституције њене сестре, али ју је Јаги спасио. Ануп је признао деди и осталима да је оставио прави пут и кренуо лошим и да је Субадра била цело време уз њега. Она има толико отрова да узнемирава све око себе. Када је деда чуо истину, избацио је своју сестру из куће. Сарита је жена којој су отели четворогодишњу кћерку Пуђу и желе да је удају. Ананди јој помаже да је нађу и, уместо ње, киднапују Нандини. Нандини је киднапована да би се удала за Кундана. Ананди се моли да јој се кћерка врати, али она је немоћна по том питању. Она се враћа у палату код бабе да живи, а Шекарови одлазе за [[Сингапур]], док Гена, Нанду и Ниранђан такође напуштају палату због неких пословних сврха.
 
Ананди сазнаје да је Акирађ Синг удао њену кћерку и док је она одвојена од кћерке, радња одмиче једанасет година. Ананди и Шивам живе у палати код Сингових, а Амол се вратио својим родитељима,. преселилиПреселили су се у [[Делхи]] где је почео да студира. Нимболина свекрва, Харки, се лоше понаша према њојНимболи, те је једног дана казнила тако што је везала за дрво, а у том моменту је наишла Ананди која је избавила из невоље. Нимболи пада и назива је мама, а Ананди је хвата и њих две се грле. Нимболи је неколико пута помагала Кундановој сестри, Камри, када се нађе у невољи због љубави. Ананди и Шивам желе да одуиду из палетепалате због напетости Јагдиша и Ганге. Јагдиш, аупркос кадатоме Јагдишшто сазнаје засазнао да је то небио успеваразлог, јеније успео да их вратитиврати.
 
Камри је заљубљена у момка који се зове Гопал, али њен отац Акирађ не прихвата њихову љубав и жели да се Камри уда за Пушкара који је метално заостао. Ману не зна да му је Ратан прави отац. Ратан је контактирао Ананди и тражио да по последњи пут види сина пошто је на самрти, а. Ганга ће то покушати да спречи. КамлиКамри одлучује да побегне са Гопалом, али Акирађ их проналази уи убија Гопала мачем. Ипак, Ганга је одвела Мануа код Ратана и Ратан умире на Мануовим рукама. Након тога, Ману сазнаје да му је Ратан отац. Акирађ склапа поново договор са Пушкаровим оцем,. КамлиКамри и Пушкар се венчавају и након тога она одлазиодлазе са Пушкаром и његовим родитељима. Ману напушта палату и бежи заједно са његовомсвојом девојком Пуђом, са којом жели брак. Стиже нова брачна понуда за Кундана и они договоре венчање, не знајући ништа о Кундановом првом браку. Кундан и Урмила се венчавају, а Нимболи не зна ништа о томе. Ману и Пуђа се венчају, а када Јаги сазна за то, он одлази да их тражи, те хапси пандита који их је венчао. Када Ману сазна какав му је био отац, Ананди му говори да се врати у палату, на шта он пристаје и онизвињава се извињава за своје грешке.
 
Акирађ најављује отварање школе и Нандини креће у школу. Пуђа показује Мануу тест за трудноћу и шокиран је када види да је тест позитиван. Урмила је такође трудна. Када сазнају да су резултати тачни, Ману говори да имају само један излаз из те ситуације, а то је абортус. Ману даје новац за Пуђин абортус и каже да ће остатак донети. Када је набавио новац, он се предомислио да она абортира, јер је чуо разговор Јагија и Ганге дакоји желе даби их раздвоје,раздвојили ада овако та беба ће ихнема спојитибебе. Пушкарови родитељи су мртви, ударио их је камион, којиу јекојем су у договору са возачем у којем су били Камли, Нимболи, ПушкарКамри и његови родитељиНимболи. После тога, Пушкар је претучен, а касније Камри сазнаје да АкираАкирађ стоји иза тог напада. Због тога што је радила јогу у школи, а јога се мора избегавати у трудноћи, Пуђа је изгубила бебу, а потом су јој остранили материцу и више неће моћи да постане мајка. Након тога, Пуђа је покушала да се убије.
 
Акирађова снаја, Мангла (Диса), говори Јагију да не подржи АкируАкирађа који се кандидовао на изборима и објашњава му какав је он и шта је све урадио. Јагдиш је шокиран истином, те држи говор и говори људима. Акирађ је ухапшен, али ипак бешибежи. Јагдиш говори Ананди да је пронашао Нандини. Када је Ананди то сазнала, одмах одлази да види Нандини, али је не налази тамо, јер је МангалаМангла отишла са Нандини у своје родно село. Полиција их трашитражи, али их не налазеналази. Док је Акирађ у затвору, Кундан бешибежи од правде зато штојер је покушао да силује Нандини и на крају га хапсе. Урмилин и Кунданов брак је неважећи, а дечји брак је пријавила Ананди. Нимболи и ДисаМангла поново беже и крију се код њене пријатељице из детињства. ДисаМангла говори Нимболи да јој је мајка лоша.
 
Јаги и Ананди одлазе у исти храм где се ДисаМангла и Нимболи крију и Ананди види Нимболи како плеше. ДисаМангла је зауставља и говори јој да не може причати са њеном кћерком, док је Нимболи идентификује као доброг духа и грли је. ДисаМангла објашњава Ананди да је њена кћерка мрзи, јер мисли да је бацила на сметљиште када је била беба. Ананди каже ДисиМангли да крену она и Нимболи у Џаитсар и да можда није сада право време да јој каже истину, али ће бар бити поред ње. ДисаМангла се сложи, и говори јој да је ословљавају као Нимболи. Док су оне у палати, ДисаМангла се претвара да и каже Нимболи да ће отићи одатле. Док сви заједно ручају, остали чују од Нимболи како јој је ДисаМангла рекла да је зове мајком. ДисаМангла и Ананди се боре за Нандинину љубав. На Акирином суђењу Ананди тражи доживотну казну за Акиру. Нимболи треба да се појави на суд, али Акира ангажује своје људе и хватају је. Када су Ананди, Мангла и Нимболи стигли на суд, Нимболи сведочи против Акире. Ананди тражи помоћ од сељана и они долазе на суд како би исто сведочили против њега. Судија је пресудио да Акира добија доживотну казну затвора. ДисаМангла одлази у своје село због обавеза, а Нимболи остаје код Ананди. Док је ДисаМангла одсутна, Ананди и Нандини проводе време заједно.
 
Када се све то заврши, Мангла налази жену која треба да глуми Нимболину мајку. Након тога, Нимболи мисли та је то истина и брани ДисуМанглу, те се онесвести и добије високу температуру. Нимболи се касније претвара да је болесна и прети својим одласком. Акира бежи из затвора и стиже у своју кућу и планира убити Нимболи и ДисуМанглу. Међутим, он прети Урмили и говори јој да ће је убити, док она осећа бол у стомаку и има порођајне болове иако је у седмом месецу трудноће. ДокторицаДокторка говори да није успела да спаси Урмилу и њену бебу. Акира киднапује Гангу и уценњује Јагдиша и каже му да дође код њега са Ананди, Нимболи и Манглом. После краћег времена, Јагдиш спашава Гангу, и пуца у Акиру, икоји онпосле умиреумре. Када се проширила информација у његовој смрти, испоставило се да он није мртав, али за то нико не зна. Због тога што Акира не жели да ико сазна да је он жив, прерушио се у другу особу. Он седи са мађионичарем, али они заправо раде трикове и заваравају народ. Једног дана долази Харки код њих и Акира јој ставља синдор на чело. Потом, она сазнаје да јој је муж жив и почиње да облачи сари у боји. Акира јој говори да не говори ником да је жив. После, када и Кундан сазна, они смишљају план да се освете својим непријатељима.
 
=== Акира и Ананди умиру, крај прве сезоне ===
14

измена

Мени за навигацију