Разговор са корисником:MareBG — разлика између измена

Иди на навигацију Иди на претрагу
: Pošto vidim da nisi odgovorio na ono što sam ti ostavio na mom zidu za razgovor, a i nisi promenio još ništa, predpostavljam da nisi stigao da pročitaš, pa evo da ti to ostavim i ovde da te podsetim i da pojasnim. Evo ti kopija sa mog zida:
:Evo nekoliko kategorija koje bi trebao da vratiš: '''Kategorija:Detonatorska kapisla, Kategorija:Detonirajući štapin, Kategorija:Sporogoreći štapin, Kategorija:Minersko zaštitno odelo, Kategorija:Barut'''. Ovo sam sada na brzinu napisao bez provere šta je tačno obrisano. Molim te proveri mi ove kategorije i vrati ih u članak '''Razminiranje''' To je to za sada. Molim te sledeći put bolje je pitaj da se dogovorimo ili da ti objasnim zašto bi nešto trebalo da ostane. Nema potrebe odmah da se nešto obriše, ništa mu neće smetati dan, dva da ostane dok se ne dogovorimo. --[[Корисник:Kadzo|<span style="color:blue;">''K''</span><span style="color:green;">''a''</span><span style="color:red;">''d''</span><span style="color:brown;">''z''</span><span style="color:black;">''o''</span>]] 14:01, 17. април 2020. (CEST)
 
== Треба помоћ - Измјена наслова (грешка при куцању) ==
 
На 5-6 чланака остало је "аеродором" уместо "аеродром" у самим насловима чланака. Да буде горе остало је и у неким преусмеравањима и везама. [[Корисник:Lukijan|Lukijan]] ([[Разговор са корисником:Lukijan|разговор]]) 20:47, 18. април 2020. (CEST)
1.096

измена

Мени за навигацију