Пређи на садржај

Википедија:Кориснички налог — разлика између измена

Legioner Nova Bitola Macedonia Roden 1976 Godina AVGUST 6-ti vo Bitola Makedonija. Negovata muzicka kariera zapocnuva 2005 godina obiduvajki se da bide pomegju prvite Raperi vo Bitola Makedonija. Za razlika od drugite toj bez somnenie se predstavi Kako se razviva eden raper koj od nula poznavanje od bilo koj tip na muzika stigna do profesionalen raper koj od nepoznat artist gi dostigna site vrvovi stana najpoznat raper vo Makedonija,so muzickiot rap singl Skopje ne e Metropola. Za negovite kon…
(Legioner Nova Bitola Macedonia Roden 1976 Godina AVGUST 6-ti vo Bitola Makedonija. Negovata muzicka kariera zapocnuva 2005 godina obiduvajki se da bide pomegju prvite Raperi vo Bitola Makedonija. Za razlika od drugite toj bez somnenie se predstavi Kako se razviva eden raper koj od nula poznavanje od bilo koj tip na muzika stigna do profesionalen raper koj od nepoznat artist gi dostigna site vrvovi stana najpoznat raper vo Makedonija,so muzickiot rap singl Skopje ne e Metropola. Za negovite kon…)
ознаке: враћена измена мобилна измена мобилно веб-уређивање
Legioner Nova Bitola Macedonia
{{Википредлог|[[ВП:КИ]]
[[ВП:КН]]}}
{{у три речи|Кад бирате назив за свој кориснички налог, водите рачуна да то не буде нешто увредљиво, неподобно или промотивно. Укратко, корисничко име треба да представља једну особу.}}
 
Roden 1976 Godina AVGUST 6-ti vo Bitola Makedonija.
Ово правило одређује које је '''корисничко име''' дозвољено на [[Википедија на српском језику|Википедији на српском језику]], и како се проблеми са нерпихватљивим и сумњивим корисничким именом могу ријешити. Такође се наводи да би кориснички налог требало да користи само једна особа, и у већини случајева једна особа би требала да има само један налог.
Negovata muzicka kariera zapocnuva 2005 godina obiduvajki se da bide pomegju prvite Raperi vo Bitola Makedonija.
 
Za razlika od drugite toj bez somnenie se predstavi Kako se razviva eden raper koj od nula poznavanje od bilo koj tip na muzika stigna do profesionalen raper koj od nepoznat artist gi dostigna site vrvovi stana najpoznat raper vo Makedonija,so muzickiot rap singl ''Skopje ne e Metropola''.
Корисник бира своје корисничко име када [[Википедија:Зашто да отворим налог?|прави налог]]. Све доприносе које направити користећи тај налог биће приписани изабраном корисничком имену (доприноси које направите прије пријављивања биће приписани корисниковој -{IP}- адреси). Можете подњети захтјев за промјену корисничког имена, и ваши пријашњи доприноси биће приписани новом корисничком имену.
Za negovite kontrovezni tekstovi pisuvaa site mozni mediumi od koi ke nabrojam nekoi Svet zolta stampa....site Makedonski radija gi pustaat vo eter negovite realni avtobiografski pesni...socijalni pesni itn.
 
Toj ni raskaza nikogas nema da snimiv album.
Ова правила се односе на корисничка имена на Википедији на српском језику. Међутим, у већини случајева моћи ћете да користите исто корисничко име и лозинку да бисте се пријавили на Википедије на другом језику и друге пројекате Задужбине Викимедија. Видјети [[Википедија:Обједињено пријављивање]].
-zosto???Go prasavme???
Ednostavno ne sakam da bidam Kako ostanatite raperi.vo se vo se vo se se razlikuvam.
-toa bese odgovorot.
2021 Godina Seuste snima no pisuva tekstovi za drugi izveduvaci Srpski I Makedonski.
Vo negovoto domasno studio koj go poseduva Samo za negovi licni potrebi denes pisuva I pravi muzika za poznati srpski izveduvaci Kako na primer Rasta,Mc Stojan,De Vito I drugi.
Bidete svoi I slavata Sama ke ve stigne.
Blagodarnost do Legioner Nova Bitola.
 
== Прихватљива корисничка имена ==