Пређи на садржај

Разговор о шаблону:Чињеница — разлика између измена

м
Мени није много важно који бот то мења и како, добро је да мења. Нисам учествоваво у договорима око ове новине, али је поздрављам јер мислим да има своју сврху; као информација више која говори колико дуго се тражи референца за неку тврдњу. При томе је врло корисна за људе који сређују несређене чланке.--[[Корисник:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>Методичар</span>]] [[Разговор са корисником:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>зговор<font style="color: red; text-decoration: blink"><sup>2</sup></font>а</span>]] 17:55, 1. јануар 2010. (CET)
:Овдје се не ради о одобравању или неодобравању самих промјена него о обавјештавању осталих о њима. Да ли сматраш да не треба ставити никакве додатне информације уз шаблон које објашњавају нове могућности (или ограничења) или може да остане како јесте?
:Са друге стране, инфомација о дужини тражења референци је већ доступна ([[Корисник:КастерKaster/категорије|примјер]] информација) и без промјене шаблона. Ова промјена само временски групише ове информације. -{--[[Корисник:Kaster|Kašter]] ([[Разговор са корисником:Kaster|разговор]]) 19:54, 1. јануар 2010. (CET)}-
 
Bilo koji bot može da menja, a trenutno radi samo moj. Radi ovako: