Пређи на садржај

Разговор о шаблону:Чињеница — разлика између измена

нема описа измене
Нема описа измене
Pošto se mora biti precizan i u blanko karakter, ne preporučuje se običnim saradnicima da rade bilo šta drugo od onoga što su do sada radili. Niko se nije dogovarao, to je standarnda praksa na engleskoj vikipediji već najmanje 3 godine. --[[Корисник:BokicaK|<font style="background: black" face="Courier" color="white">'''&nbsp;-{Bojan}-&nbsp;'''</font>]][[Разговор са корисником:BokicaK|<font style="background: white" face="Courier" color="black">'''&nbsp;-{Razgovor}-&nbsp;'''</font>]] 17:58, 1. јануар 2010. (CET)
:То што се нешто ради на енглеској википедији не мора да значи да мора у сваком случају да се ради и код нас. Не бих да ме овдје неко погрешно схвати. Одобравам све што је урађено АЛИ, то што је урађено је недовољно транспарентно урађено. Како за уреднике шаблона, који ће можда сутра не знајући да то већ постоји, покушати да имплементирају исту ствар, тако и за уреднике чланака који ће, не знајући да није пожељно мануелно стављање датума, тај датум ипак ставити (у најгорем случају погрешно ставити), пошто за референцу употребе узму нпр. чланак на коме је бот већ био активан. То су веома озбиљне ствари о којима треба продискутовати прије реализације. -{--[[Корисник:Kaster|Kašter]] ([[Разговор са корисником:Kaster|разговор]]) 19:54, 1. јануар 2010. (CET)}-
 
Meni su tvoji argumenti sasvim ok. Možemo i sada da pokrenemo raspravu i ako većina bude smatrala da je ovo lošije rešenje šablona, onda da ga poništimo. Ukoliko se slože da je ovo lepo rešenje, moj predlog je da to što si rekao u smislu uputstva stavimo na ovu stranu šablona kao dokumentaciju (što se, čini mi se, radi) i onda bi ljudi mogli da vide kako pravilno da koriste šablon.--[[Корисник:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>Методичар</span>]] [[Разговор са корисником:Metodicar|<span style='color: #C41E3A'>зговор<font style="color: red; text-decoration: blink"><sup>2</sup></font>а</span>]] 20:17, 1. јануар 2010. (CET)