Разговор с корисником:Vukašin — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нова страница: {{Добродошли}} --~~~~
 
Нема описа измене
Ред 1: Ред 1:
{{Добродошли}} --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;"><big>ф</big>'''или'''<big>п</big></span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|██]] 22:31, 20. јун 2010. (CEST)
{{Добродошли}} --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;"><big>ф</big>'''или'''<big>п</big></span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|██]] 22:31, 20. јун 2010. (CEST)


==Проблем са лиценцом за Слика:200px-Certified USB.svg.png==
[[Слика:Commons-emblem-query.svg|64п|лево|Проблем са лиценцом]]
Хвала ти што си послао (послала) '''[[:Слика:200px-Certified USB.svg.png]]'''. Међутим, ова слика би ускоро могла бити обрисана, ако се не утврди статус ауторског права. [[Задужбина Викимедија]] је веома пажљива када су у питању слике које се укључују у [[Википедија|Википедију]] због [[Ауторско право|закона о ауторском праву]] (погледај Википедијину [[Википедија:Ауторско право|политику ауторског права]]).

Верује се да слика коју си послао (послала) нема одговарајућу лиценцу, односно да постојећа ознака није добра. Молим те да прочиташ текст саме лиценце и да провериш да ли је њен садржај адекватан, с обзиром на порекло слике и на њену употребу на Википедији. На [[Википедија:Шаблони/Ауторско право|овој страни]] пронађи одговарајући шаблон и стави га на страну са описом слике, овако: <code>{&#123;Име шаблона}}</code>, уместо постојећег шаблона.

Ако си послао (послала) и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и на њима навео (навела) извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послао (послала) можеш да погледаш [http://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3ALog&type=upload&user={{urlencode:{{СТРАНИЦА}}}}&page= овде]. Ако имаш било каквих питања, молим те да их поставиш на [[Википедија:Трг/Ауторско право|страни намењеној за то]].

'''Напомена:''' Ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права слике. Слике без извора и одговарајуће лиценце могу бити обрисане недељу дана након слања, као што је наведено у [[Википедија:Правила о коришћењу слика#Слање слика|правилима о коришћењу слика]]. Хвала.<span style="display: none;"></span> {{Корисник:Micki/Слике/Потпис}} 17:39, 17. јул 2010. (CEST)

Верзија на датум 17. јул 2010. у 17:39

   Добро дошли Добродошлица
Помоћ Здраво, добро дошли на Википедију на српском језику! Захваљујемо на учешћу у пројекту.

Википедија је енциклопедија на интернету коју свако може уређивати. Одвојите мало времена да бисте проучили основна начела и сазнали шта Википедија није.

Дугме за аутоматско потписивање
Дугме за аутоматско потписивање

На страницама за разговор потписујте се додавањем четирију тилди (~~~~). То можете учинити кликом на дугме које се налази изнад оквира за уређивање.

Препоручујемо да прочитате смерницу о писању српским језиком на Википедији. Чланци на Википедији на српском језику могу се равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом. Није допуштено мешање писама и изговора у једном чланку. Текстови писани без дијакритичких знакова биће уклоњени без одлагања.

If you don't speak Serbian: This is a welcome message sent to new users of the Serbian Wikipedia. Talk to us via our Village Pump in English!

Упутства
Пет стубова
Ауторска права
Речник

Надамо се да ћете уживати доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Ако имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој подстраници Трга. Такође, можете поставити питање свом ментору. Пријатан боравак! --филип ██ 22:31, 20. јун 2010. (CEST)[одговори]


Проблем са лиценцом за Слика:200px-Certified USB.svg.png

Проблем са лиценцом
Проблем са лиценцом

Хвала ти што си послао (послала) Слика:200px-Certified USB.svg.png. Међутим, ова слика би ускоро могла бити обрисана, ако се не утврди статус ауторског права. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању слике које се укључују у Википедију због закона о ауторском праву (погледај Википедијину политику ауторског права).

Верује се да слика коју си послао (послала) нема одговарајућу лиценцу, односно да постојећа ознака није добра. Молим те да прочиташ текст саме лиценце и да провериш да ли је њен садржај адекватан, с обзиром на порекло слике и на њену употребу на Википедији. На овој страни пронађи одговарајући шаблон и стави га на страну са описом слике, овако: {{Име шаблона}}, уместо постојећег шаблона.

Ако си послао (послала) и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и на њима навео (навела) извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послао (послала) можеш да погледаш овде. Ако имаш било каквих питања, молим те да их поставиш на страни намењеној за то.

Напомена: Ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права слике. Слике без извора и одговарајуће лиценце могу бити обрисане недељу дана након слања, као што је наведено у правилима о коришћењу слика. Хвала. micki 17:39, 17. јул 2010. (CEST)