Пређи на садржај

Википедија:Трг/Разно — разлика између измена

м
:: Неки су овде побркали лончиће! :) Јакша непостоје Библијске приче, веровања или легенде, то постоји код Дарвина. Археолози, физичари и хемичари су одавно потврдили сваку реч из Мојсијевог извештаја (стари савез) назване стари завет. А пропо верника Дарвинизма, они ничим немогу да докажу њихово веровање тако да су верници Дарвинистичке теорије. Што се тиче религијских сујеверја обичаја и предрасуда, Хришћанство се и бори против тога од самог свог почетка. Ја рекох и душу спасих --[[Корисник:Горан Анђелковић|Горан Анђелковић]] 22:39, 16. мај 2006. (CEST)
Стари завет је у најбољем случају збирка књижевних текстова и непоуздан историјски текст. Ко жели да спасава душу, нека иде у цркву. --[[Корисник:Јакша|Јакша]] 22:49, 16. мај 2006. (CEST)
:: Јакша очито си необавештен, зато се прво информиши да не бих морао да пишем научне радове на ту тему само за тебе. Уколико тврдиш да је Стари савез непоуздан текст, тада треба то и да даокажеш и то чињеницама. Информавције ради ја се спасавам у Цркви Бога живога и Истинитога, али то ме не спречава да живим и радим на Википедији. Слава Богу Свевишњеми сада и увек и у све векове векова. Амин --[[Корисник:Горан Анђелковић|Горан Анђелковић]] 22:55, 16. мај 2006. (CEST)