Пређи на садржај

А3 – Рокенрол узвраћа ударац — разлика између измена

нема резимеа измене
м (r2.5.2) (Робот мења: en:We Are Not Angels 3: Rock & Roll Strike Back)
'''Рокенрол узвраћа ударац''', познат и као '''Ми нисмо анђели 3''' је трећи наставак филма ''[[Ми нисмо анђели]]''. Међутим, овај наставак одступа од претходна два, јер се заснива на причи [[Срђан Драгојевић|Срђана Драгојевића]] „Дан кад је црк‘о Маршал“, и глуми значајно измењена глумачка постава у односу на претходна два филма.
 
Режисер овог наставка је [[Петар Пашић]]. Као и претходна два и овај наставак је тинејџерска комедија. Једна од протагониста филма је и фолк певачица [[Сека Алексић]] која има мању улогу.
 
== Радња ==
{{Упозорење-филм}}
Борко Павловић Доријан је средином седамдесетих година продао душу Ђаволу како би у социјалистичкој [[Југославија|Југославији]], постао [[рок звезда]] и стекао богатство и славу. Али у данашњој [[Србија|Србији]] успех и слава више не живе у [[рокенрол|рокенролу]].
То зна најбоље Марко некадашњи Доријанов обожавалац који га се одрекао када је његов идол прешао у [[турбо фолк]]. Како су [[Анђео]] и [[Ђаво]] увек у акцији тако Маркова велика жеља да добије Телекастер гитару доводи до тога да и он прода душу Ђаволу.
 
== Улоге ==