Пређи на садржај

Разговор са корисником:Micki — разлика између измена

м
м (→‎Compañeros: потпис)
::Па кажем ја да не знам како се то ради. Дакле, моја идеја је била следећа: да називи чланака буду на српском, онако како ће их тражити они који говоре српски језик. Претпостављам да овде немају баш сви слово ñ на тастатури, нити ће текст тражити прво на другом језику, да би после дошли на српски. Осим тога, како рекох, тај чланак зовем из другог чланка исто на српском језику, и једва сам га пронашла, тражићи га на другом језику.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 11:03, 13. јул 2012. (CEST)
:::Можда се нисам добро изразила. Била је биографија једног глумца, јуче сам га сређивала као почетнички чланак, па се помињала та серија у тексту. Нисам прво ни видела да постоји недовршени чланак о серији. Али мислим да је сада све у реду. Ако стигнем и ако у међувремену не уради то нико други у том недовршеном чланку о серији можда направим и неке спољашње везе, али то знам да урадим.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 11:35, 13. јул 2012. (CEST)
::::Ево само да додам један мали детаљ, можда није ништа битно, бар не мени, али случајно сам приметила, да смо на Српској википедији добили још један јако битан допринос који се односи на дотичну серију, о којој је написано тек 5 простих реченица, тако да сада имамо [[Compañeros]], [[Companeros]], [[Компањероси]] и ... [[Компањерос]]. Можда ипак није требало ништа да дирам, да не кварим ... претходне доприносе и не испиришем неке овакве нове. С друге стране, мада најчешће не пратим шта се дешава са чланцима које више не урађујем, приметила сам да неко из мени потпуно непознатог разлога, ко нема корисничко име, већ само ип) се по не знам који пут распомамио по [[Гвоздачке Стене|Гвоздачким стенамаСтенама]] и пуном паром се очигледно игра са текстом, скида и враћа исте ствари. А са Панорамиа ми је неко обећао да ће средити и допунити тај текст са сликом за две недеље, претпостављам да није тај ... --[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 00:17, 15. јул 2012. (CEST)
 
== Слике ==